Kategorier
Prisjakt

Mat_

Medlem sen 2011-09-10
43
Bidrag
33
Hjälpsamröster
The Surge 2 (PS4)
3.3
(1)
237 kr
6 månader sedan
Första timmen jag körde detta var jag otroligt besiken. Jag tyckte the Surge 1 var bättre på alla plan. Nu har jag spelat ca 60 % av spelet och kan säga att jag tycker inte så längre. En av de roligaste tilläggen som man gjort är parry mekanik som även andvänds mot Bossar i spelet. Verkligen kul att bemästra detta. Massa roliga armour sets med olika förmågor. Spelet ger en massa vapen så det blir svårt att välja vad man vill utveckla. Grafiken är inte den bästa men duger gott. Surge har sitt eget stuk i souls changern, det här med att välja delar på fiender för att få deras vapen/ rustning är mkt trevligt. Ta dig tid att lära dig hur man spelar och du kommer ha kul !
Days Gone (PS4)
4.3
(15)
268 kr
9 månader sedan
Det här spelet är otroligt bra. Ett av de få spel där storyn och karaktärernas dialoger är allt annat än ""cringe". Vissa kanske tycket att st John som är huvudpersonen är en surgubbe men jag tycker att hans sätt reflekterar de sjuka som drabbat världen känns mer trovärdig än om han vore trevlig. Otroligt bra dialog i detta spel. Combat är kul om inte perfekt. Det märks att de som jobbar på Bens studio är riktiga gaming fans för det lyser igenom produktionen. Nästan full pott ser så mycket fram mot uppföljaren till det här.
Metro: Exodus (PS4)
3.4
(8)
172 kr
10 månader sedan
Ett av de sämsta spel någonsin, alla kategorier, spelfysiken, storyn. Ja stelheten borde detta heta. Detta är ofattbart dåligt😂
Red Dead Redemption 2 (PS4)
4.4
(60)
279 kr
ett år sedan*
Jag köpte detta spel när det släpptes men eftersom det såg ut som ett ps2 spel till min ps4 pro sa jag till mig själv: Jag kommer inte röra detta lir tills de fixat HDR felet. Nu har det fixats och nu ser spelet fantastiskt ut på riktigt. Så snyggt.... Det här spelet är väldigt långsamt och jag förstår att vissa människor blir uttråkade på det långsamma tempot o allt häst ridande. Jag var också frustrerad i början men nu uppskattar jag det mesta med spelet. Att jaga är kul, fiska är kul men att skjuta mot paranoida npcs är bara för kul😂kontrollerna hade kunnat vara mkt bättre och med den budgeten och kunskap som rockstar har förvånar det mig att man inte gör om skjut mekaniken ifrån grunden. Det är inte uruselt men......Max payne 3 är det spel där de lyckats bäst men även där är saker lite klumpiga. Karaktärerna är så välgjorda och att spela känns som att läsa en välskriven bok ibland. Hade kunnat vara en fullpoängare men ett fantastiskt spel trots allt. Jag måste korrigera mig själv känner jag då jag inte spelat så länge när jag skrev mitt omdöme. I fråga om story och detalrikedom har jag aldrig sett något liknande. Få spel har fångat min uppmärksamhet på den punken. De senaste God of war och The last of us kommer till mig men detta är sanslöst bra. Humor blandat med sorger. Måsre ge full pott till detta🤠🤠🤠
*Redigerades ett år sedan
Assassin's Creed: Odyssey (PS4)
3.9
(10)
159 kr
2 år sedan*
Jag tyckte verkligen om Assasians Creed Origins och den här nya fortsättningen gillar jag ännu mer. Man har utvecklat serien till ett renodlat RPG spel. Jag skall erkänna att jag inte gillat de äldre AC spelen då stridssystem och andra aspekter varit väldigt underutvecklade i mina ögon. Ganska stora förändringar i spelet jämfört med Origins och det tar sin stund att bli van med. Man kan investera i tre olika skicklighets träd. Assassian, Hunter och Warrior. Man kan spela på så många olika sätt. Detta är ett ev de bästa med spelet. Att spelt är snyggt är det minsta man kan säga och på en HDR TV med ps4 PRO så är det så vackert...Storyn är väl ok men inte så djupt vilket är vanligt i tv spel. Gillar du att utforska och stridssystemet i detta spel så finns det så mycket kul att göra även om uppdragen påminner mkt om varandra så kan nog vissa tycka detta är tjatigt att göra för att fortsätta i storyn. Spelet kräver att du levlar upp innan du kan fortsätta i storyn och det gör man genom att vara springpojke kan man säga=) Men om du som jag älskar att bara vara i denna värld så har du massor av speltid och du kan experimentera hur du vill med din karaktär eftersom man kan nollställa skicklighetsträdet med lite guld i spelet. Det känns som det finns super duktiga utvecklare på Ubisoft + några mindre skickliga eftersom spelet har ojämna element. Genialiskt blandat med mediokert om jag skall försöka uttrycka mig. Spelet är så kul trots en del brister. PS Jag ändrar min kritik av storyn då den blir bättre och bättre ju längre man kommer. Rent teknisk är detta spel ett mästerverk som ligger långt före sina konkurrenter och då menar jag även cd projekt red. Att inte detta spel fått mer uppmärksamhet är så underligt tycker jag då det är ett av de bästa spel jag spelat och det absolut bästa open world som gjorts. Önskar att nästa steg i utveckligen blir att applicera några unika vapen alla dark souls som har unika move set. Då de har presterat så bra så har ubisoft har blivit en favorit utvecklare hos mig. Jag var väldigt positiv när jag skrev detta men nu i efterhand måste de sägas att karaktärena i detta spel är bland de mest ointressanta jag någonsin skådat. Storyn är så dålig att man ☺️. Teknisk sett finns sett mycket att gilla här men de har lagt en massa tid på helt ointressanta dialoger. Att höra två pensionärer tala om vädret är mer intresserant än att pina sig igenom allt skräp i form av story ubisoft har producerat här. Att låta så talanglösa story författare vara ledande i ett AAA spel är ofattbart..... Många gillade vad jag skrev om detta spel men måste vara ärlig och skriva detta då det är så jag verkligen tycker.
*Redigerades ett år sedan
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint (PS4)
2.1
(3)
89 kr
ett år sedan*
Jag köpte nyss denna ^Styggelse^ på rea och jag kan bara skriva: Skämtar du med mig! Det här är fan bland det sämsta jag någonsin spelat. De som skapat detta missfoster till spel borde fan förlora sina jobb. Grafiken, styrningen, storyn. Jag uppskattade Wildlands även om det inte var något mästerverk men det här.... Skämtar ni med mig! Ubisoft om ni inte skärper er kommer eran jävla pengar maskin gå under om ni inte sparkar de dårar som gjort denna jävla parodi så ser det inte ljust ut för er. Skämmas är vad ni skall ni göra! Vi lever i 2019, inte 1975 som man kan tro att denna dynga skapades.
*Redigerades ett år sedan
Sudden Strike 4 (PS4)
2.8
(2)
169 kr
ett år sedan
Har bara spelat en av de 3 kampanjerna men jag e svag för sånt här... Finns nästan inga bra RTS till konsoler men denna titel funkar bra . kan va bökigt att markera enstaka infanterier men spelet är rätt svårt så man fåt tänka till innan man anfaller. Kul spel! Snygga explosioner. Roliga röster som svarar på kommandon. Ett uppdrag kan ta timmar ibland vilket e positivt i mina ögon. Detta spel borde få mer uppmärksamhet än de fått tycker jag.
Borderlands: The Handsome Collection (PS4)
3.9
(7)
173 kr
ett år sedan*
Jag vet att det här är ett gammalt spel men känner att jag vill lägga ett omdöme endå då jag spelat detta i flera omgångar genom åren. För det första karaktärerna i det här spelet är det roligaste och mest bisarra jag någonsin sett i ett tv spel. Har man sjuk humor som jag så finns det så mycket att inte bara fnissa åt utan även gapskratta åt. Sen min favorit av alla karaktärer av alla tusentals spel jag testat så heter hon Tiny Tina och är en del av detta komiska mästerverk. Man blir nästan kär när man hör hennes rara psykopat tugg i spelet. Teknisk sett så saknar spelet en hel del och buggar och en viss slarvighet i hur dom programmerat är ett problem. Men spelet är så kul endå bara alla bisarra karaktärer som finns gör resan värd.
*Redigerades ett år sedan
NHL 19 (PS4)
1.6
(3)
299 kr
ett år sedan
Betala inte ett öre för detta kräkmedel. Låt oss jobba för EA`s undergång så spel får ett bra ryckte igen=)
Tom Clancy's The Division 2 (PS4)
3
(4)
78 kr
2 år sedan*
Vad jag gillar the division2! Det här spelet är en fröjd att spela. Om du har någon kärlek till looter shooters så spela det här. i mitt tycke det bästa looter spelet som finns även om jag uppskattar gear box borderlines humor och story som är på en mkt högre nivå än detta men.....Det finns så mkt roligt att göra i denna värld och kampanjen är så välgjord. Musiken fantastisk för er som upplevde electronisk musik på 80 och 90 talet. Ubisoft har min respekt men de borde se om de kan hitta nya story writers. Det gäller inte bara detta spel ubisoft har aldrig färgstarka karaktärer i sina spel även om spelen är otroligt bra endå. Pvp är kanske kul har inte kommit dit än men jag var inget fan av chicken dance i the dark zone i det förra spelet. Men skall prova lite senare är inte lev 30 än. Jag diggade the division 1 efter de gjorde spelet bra. Det här är ännu bättre.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1