Prisjakt

Boeing

Medlem sen 2011-09-08
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mycket smidigt! Fri frakt till brevlådan och betala med Klarna gör att jag nästan alltid väljer Apotea.

CDON
Bra
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
Usel2 år sedan

Jag beställde en SSD den 26/11 och fick leveransavisering den 13/12. Eftersom det var Black Friday den 26/11 tyckte jag det var ok med 10 dagars leveranstid, som jag fick besked om vid beställning. Men att jag måste åka sex mil för att hämta prylen är inte ok! När jag har 3 km till närmaste Postnord. Är det bara för att FedEx skötte frakten (från Tyskland tydligen)? Nej, CDON. Sluthandlat hos er!

Conrad.se
Bra
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
Usel5 år sedan

Köpte en bänkslip. Maskinen levererades planenligt. Men den var ej komplett då det saknades stöd och gnistskydd! På min fråga om man kunde skicka de saknade delarna, fick jag till svar att den måste returneras för att bytas ut. Jag returnerade maskinen varpå det drog ut på tiden. Mycket mail-korrespondens följde då om vad som hänt och fick till svar att returen ej registrerats i Tyskland. Efter ca tre veckor fick jag mail om att man registrerat returen varpå det tog ytterligare drygt en vecka innan jag hade en ny komplett maskin. Jag beställde maskinen den 8/2 -19 och hade en komplett maskin den 20/3 -19! Sex veckor för att fixa detta! Uselt dålig service!

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Köpte Paket: EVGA 850 G2+Define R5 Black. Snabb leverans och en kanonbra kombination med massor av valmöjligheter till ett mycket bra pris (1990:-). Mycket nöjd!

Proshop
Utmärkt
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Nöjd kund.

Proshop
Utmärkt
(500+)
B
Boeing
7 omdömen
Utmärkt9 år sedan

Allt till belåtenhet.

SS Marin & Bilbehör
B
Boeing
7 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Vilken service! Jag skulle köpa ett ekolod och var i behov av snabb leverans. Jag ringde SS Marin och kollade så att de hade det i lager. Men tyvärr, så var inte fallet. Men eftersom jag antog att alla hade samma leveransproblem lät jag ordern ligga kvar med att jag fick löfte om att SS Marin skickade mitt ekolod så fort de fick nya. Det dröjde inte mer än en dag, så var det på väg. Jag fick mitt Lowrance Mark 5x Pro i rätt tid och har nu börjat montera det, för att testa det nu i veckan på min semester. Tack SS Marin & Bilbehör för mycket proffsigt bemötande! Jag återkommer säkert med fler beställningar framöver. Johnny

Rajala Pro Shop
Utmärkt
(391)
B
Boeing
7 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Jag beställde en kamera kl 1.30 onsdag som enl Rajalas web skulle levereras direkt. Fick orderbekräftelse via e-mail onsdag kl 11.31. Leveransbekräftelse kl 13.05 samma dag. På torsdagen kl 12.05 fick jag SMS-avisering från Posten att grejorna fanns att hämta. Jag är MYCKET nöjd så här långt!