Kategorier
Prisjakt

b0bbie

Medlem sen 2011-09-06
52
Bidrag
19
Hjälpsamröster
SanDisk USB 3.1 Ultra Fit 64GB
3
(3)
100 kr
2 månader sedan
Skriver in data på ungefär 7MB/sek. Står det kommer ta 23 timmar att överföra datan.
Amazon.se
OK
(123)
Usel
2 månader sedan
Allt jag sökte på var slut i lager. Vad jag kan läsa i kommentarer här är de inte billigare än vissa svenska elektronik kedjor. Så jag skippar amazon.
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 månader sedan
Tänkte beställa nano usb minne stort som en nagel. Frakt som paket och 49:- = nej tack.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6GB RAM) 128GB
4.4
(10)
1 975 kr
6 månader sedan
Mycket bra batteritid, lyckades få 6 dagar med 15% kvar. Laddar snabbt också. Kameran är bra, minst lika som Samsugen jag hade innan, som kostade dubbelt så mycket. Hade gett bättre betyg om de skickat med skärmskydd. Ett plus är det transparenta gummiskalet som följer med.
Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB
3.4
(13)
2 848 kr
2 år sedan*
uppdatering: batteriet har redan börjat bli sämre, 10 månader... tappar 20% mer än när den var ny. skärmen har nu en spricka rakt över, tack vare en liten repa som blev. aldrig vart med om sämre glas... fullt i små repor efter 4 månader. 1. Priset, i jämförelse med en kines Xiaomi med samma prestanda är denna dubbelt så dyr. 2. Högtalare/ljud, sprakar i högtalaren under samtal på full volym. 3. Dålig täckning, har 1-2 utav 4 streck på mottagning jämfört med nästan alltid full mottagning på min gamla xiaomi. 4. Fingeravtrycksläsaren, den är SEG och läser inte av fingret korrekt! Fungerar inte alls...
*Redigerades ett år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Bra
ett år sedan
60kr frakt för en datormus känns mycket, och i slutändan blev datormusen lite dyrare än vad den egentligen är värd. Leveransalternativ fanns bara postnord hade önskat schenker, dhl till utlämningsställe närmare mig. Betalningsmetoder mycket bra. I övrigt vet jag att företaget går att lita på och har ofta bästa priserna på prisjakt.
Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ (11265-31) 2xHDMI 2xDP 4GB
3.3
(4)
2 år sedan*
Uppdatering: Nu har även mjukvaran, huvudprogrammet för inställningar Adrenalin börjat krascha. Skräp! Segar efter någon timme och spelet kraschar, får ofta "black screen of death" ...svart skärm vid alt-tabbning ut/in från spel. Låter mycket. Irriterande uppdateringar var och varannan dag.
*Redigerades 2 år sedan
Bosch MoveOn BGL35MON 6
3.3
(3)
4 år sedan*
Uppdatering: nu efter 1.5 år, har den plastiga! sladden som väntat börjat korva sig och det krävs numera att man besvärar sig med att böja sig ner för att försöka få in sladden. sänker betyget lite knappt godkänd. kan även vara fjädermekanismen inuti som blivit slapp. nästa dammsugare köper jag lokalt i affären och känner på sladden innan. Plus + Bra sugförmåga sett till storleken och motorstyrka. + Acceptabel ljudnivå. + Rullar lätt, låg vikt. Minus - Bra allergi filter, men dyrt! - Plastig, reglaget för hastighet och handtaget känns billigt. - Elsladden är av lägre kvalitet, mer plast än gummi. Krånglig att få tillbaka in när den saknar dedikerad knapp och är av "automatisk" funktion. - Medföljande munstycke är uselt, som till de flesta nya dammsugare, köp Twinner. - Borstmunstycke följer inte med dammsugaren.
*Redigerades 2 år sedan
Yamaha NS-100
3.9
(10)
2 år sedan
För att vara endast tvåvägs, perfekt! Lyssnar både rock och klassiskt. Kan kännas lite basfattig till viss musik, löser sig fint med aktiv baslåda i hörnet av rummet. Snygg med och utan nätet, tyget på framsidan.
Xiaomi Redmi 5 Plus 32GB
4.1
(6)
3 år sedan
Köpte den för batteriets storlek, att resten fungerar över förväntan är en bonus. + Batteriet, spelar strömslukaren pokemon GO flera timmar om dagen och har ändå kvar 20% ibland mer när det är sovdags (pokemon GO har dragit 45% av batteriet på drygt 7 timmar idag) + Kameran. Samtal. Mobilnätmottagning. Byggkvalitet. Gps. Uppdateringar. Skärmen, var först emot den nya storleken 18:9 som införts på de flesta mobiler, dock är Jag mycket nöjd, 18:9 6 tum motsvarar 16:9 5.5 tum på bredden, så den ryms i jeansen utan problem. Det medföljde inget skärmskydd, och det är inget jag bryr mig om. Däremot medföljde ett transparent gummiskal som jag använder och den är trevlig, mindre halkrisk och ett gott skydd för kameralinsen som är utbyggd på baksidan av mobilen. - Minus får bli en aning låg högtalarvolym när jag kollar video, endast en högtalare.
Sida 1