b0bbie

Medlem sen 2011-09-06
51
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Bosch MSM14100
Full Star 1
2.5
(1)
326 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Ingen hastighetsjustering möjlig. Skulle tänkt på detta innan. Ja det är mitt eget fel. Frågan är varför de tillverkar en apparat utan? Möjligt att den håller längre då. Men vill jag att den ska hålla länge när jag inte är nöjd? Det är verkligen full fräs på denna apparaten. Den mixar så hårt att det lyckas bli en luftbubbla i själva delen vart mixerbladet är, dvs beroende på vad den mixar är det till hälften bara luft som den mixar.

SanDisk USB 3.1 Ultra Fit 64GB
Full Star 1
3
(3)
112 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Skriver in data på ungefär 7MB/sek. Står det kommer ta 23 timmar att överföra datan.

Amazon.se
OK
(305)
Usel
2 år sedan

Allt jag sökte på var slut i lager. Vad jag kan läsa i kommentarer här är de inte billigare än vissa svenska elektronik kedjor. Så jag skippar amazon.

Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Tänkte beställa nano usb minne stort som en nagel. Frakt som paket och 49:- = nej tack.

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS Dual SIM 4GB RAM 128GB
Full Star 1
3.5
(14)
3 195 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

uppdatering: batteriet har redan börjat bli sämre, 10 månader... tappar 20% mer än när den var ny. skärmen har nu en spricka rakt över, tack vare en liten repa som blev. aldrig vart med om sämre glas... fullt i små repor efter 4 månader. 1. Priset, i jämförelse med en kines Xiaomi med samma prestanda är denna dubbelt så dyr. 2. Högtalare/ljud, sprakar i högtalaren under samtal på full volym. 3. Dålig täckning, har 1-2 utav 4 streck på mottagning jämfört med nästan alltid full mottagning på min gamla xiaomi. 4. Fingeravtrycksläsaren, den är SEG och läser inte av fingret korrekt! Fungerar inte alls...

Proshop
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan

60kr frakt för en datormus känns mycket, och i slutändan blev datormusen lite dyrare än vad den egentligen är värd. Leveransalternativ fanns bara postnord hade önskat schenker, dhl till utlämningsställe närmare mig. Betalningsmetoder mycket bra. I övrigt vet jag att företaget går att lita på och har ofta bästa priserna på prisjakt.

Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ (11265-31) 2xHDMI 2xDP 4GB
Full Star 1
3.3
(4)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering: Nu har även mjukvaran, huvudprogrammet för inställningar Adrenalin börjat krascha. Skräp! Segar efter någon timme och spelet kraschar, får ofta "black screen of death" ...svart skärm vid alt-tabbning ut/in från spel. Låter mycket. Irriterande uppdateringar var och varannan dag.

Bosch MoveOn BGL35MON 6
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering: nu efter 1.5 år, har den plastiga! sladden som väntat börjat korva sig och det krävs numera att man besvärar sig med att böja sig ner för att försöka få in sladden. sänker betyget lite knappt godkänd. kan även vara fjädermekanismen inuti som blivit slapp. nästa dammsugare köper jag lokalt i affären och känner på sladden innan. Plus + Bra sugförmåga sett till storleken och motorstyrka. + Acceptabel ljudnivå. + Rullar lätt, låg vikt. Minus - Bra allergi filter, men dyrt! - Plastig, reglaget för hastighet och handtaget känns billigt. - Elsladden är av lägre kvalitet, mer plast än gummi. Krånglig att få tillbaka in när den saknar dedikerad knapp och är av "automatisk" funktion. - Medföljande munstycke är uselt, som till de flesta nya dammsugare, köp Twinner. - Borstmunstycke följer inte med dammsugaren.

Yamaha NS-100
Full Star 1
3.9
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

För att vara endast tvåvägs, perfekt! Lyssnar både rock och klassiskt. Kan kännas lite basfattig till viss musik, löser sig fint med aktiv baslåda i hörnet av rummet. Snygg med och utan nätet, tyget på framsidan.

Xiaomi Redmi 5 Plus Dual SIM 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte den för batteriets storlek, att resten fungerar över förväntan är en bonus. + Batteriet, spelar strömslukaren pokemon GO flera timmar om dagen och har ändå kvar 20% ibland mer när det är sovdags (pokemon GO har dragit 45% av batteriet på drygt 7 timmar idag) + Kameran. Samtal. Mobilnätmottagning. Byggkvalitet. Gps. Uppdateringar. Skärmen, var först emot den nya storleken 18:9 som införts på de flesta mobiler, dock är Jag mycket nöjd, 18:9 6 tum motsvarar 16:9 5.5 tum på bredden, så den ryms i jeansen utan problem. Det medföljde inget skärmskydd, och det är inget jag bryr mig om. Däremot medföljde ett transparent gummiskal som jag använder och den är trevlig, mindre halkrisk och ett gott skydd för kameralinsen som är utbyggd på baksidan av mobilen. - Minus får bli en aning låg högtalarvolym när jag kollar video, endast en högtalare.