Prisjakt

thename

Medlem sen 2011-09-05
9
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Hornbach
Bra
(500+)
t
thename
9 omdömen
Bra2 dagar sedan

Generellt bra, framförallt fysiskt i butiken. Hemsidan kunde vara en aning bättre vad gäller sortering, design och användarvänlighet.

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)
Full Star 1
3.4
(27)
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft min kontroll i 1,5 år och är väldigt missnöjd eftersom LB knappen är lös och gummigreppet på höger sida har börjat lossna. Kvalitetsmässigt tänkte jag att den skulle leva bra mycket längre än övriga kontroller men nej för 1500 kr vilket den kostade under lanseringen borde man få mer än så här. I övrigt är den skön att hålla i med sin tyngd och känns snäppet bättre än en standard kontroll. LS är svajig efter ett tags spelande vilket heller inte är ok. I efterhand kan jag säga att kontrollen inte är värd mer än 800 kr.

Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB 2013
Full Star 1
4.6
(303)
4 770 kr
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har ägt min andra ps4:a i 4 månader nu. Det är den senaste modellen CUH-1216 som marknadsförs som den tysta modellen. Det är långt ifrån tyst kan jag konstatera, beroende på vilka spel man kör. AAA titlar med krävande grafik får fläkten att nästan låta som en hårtork vid längre spelsessioner. Utöver det får jag liksom många andra felkoden CE-34878 vilket gör att spelet kraschar och behöver startas om till den senaste sparpunkten man har. Konstruktionen är verkligen inte genomtänkt genom att sätta in strömadaptern i konsolen för att det ska ta mindre plats får man istället en varm maskin som låter fruktansvärt och kraschar sporadiskt. Nej! jag sätter aldrig denna konsol före min knäpptysta och problemfria Xbox One och förstår än idag inte varför den säljer bättre?

Destiny: The Taken King - Legendary Edition (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4
(3)
349 kr
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag har spelat Destiny i nästan ett år, min speltid ligger på ca. 1900 h senast jag kollade. Har originalet och har köpt alla 3 expansionerna digitalt. Spelet är kul och beroendeframkallande men även irriterande. Story mode finns det inte så himla mycket att säga om, storyn är tunn och spelläget kör man snabbt och enkelt igenom. Det är just efter det som spelet börjar med olika quests, strikes, raids etc. för att uppnå den högsta möjliga level 40 plus Light level 310. Raiderna är väl det som har varit höjdpunkten flest gånger särskilt om man får bra loot från dom. Pvp då man möter andra spelare i matcher kan också vara kul. Sedan finns det mycket som man gör upprepade gånger vilket inte är så kul. Att levla ens karaktär, vapen eller rustning kan vara en plåga. I slutändan har jag förstått att spelet emellanåt är svårt och man får inte alltid den loot man önskar (lotteri) vilket gör att man kämpar vidare hela tiden för att uppnå detta. Bungie har byggt upp det på så sätt att du fastnar och lägger ner mycket tid. Tid som ibland inte genererar till något särskilt. Uppdateringar som görs emellanåt som t.ex. görs vissa vapen svagare för att folk ska använda andra mindre populära som blir starkare. Detta stör jag mig på då det händer allt för ofta. Balanseringen vapnen emellan verkar dom aldrig hitta och man tvingas använda andra hela tiden. Man vill ju göra så mycket dps (damage per second) som möjligt. Funderar på att lägga av nu eller åtminstone dra ner min speltid rejält för att spela andra titlar.

Sunset Overdrive (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.8
(8)
69 kr
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket hype om detta spel fick mig att köpa det utan att ha testat. 2 h speltid räckte för min del byttes in mot annat därefter. Jag tycker att spelet riktar sig mot yngre spelare. Grafiken kommer inte i första hand för min del när jag bedömer ett spel därav struntar jag i hur snyggt det är om spelet inte är underhållande.

Microsoft Xbox One 500GB 2014
Full Star 1
4.3
(114)
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har ägt båda new gen konsolerna. Gillar Xbox One bättre för handkontrollen, kontinuerliga uppdateringar, deras exklusiva spel, bättre service, betydligt tystare än PS4 lät framförallt när jag körde Killzone på den. Fläkten gick på högvarv HELA TIDEN då. Finns mer info från andra konsumenter om detta på nätet. Det enda jag stör mig på är installationstiden där PS4 är snabbare. Går att manipulera en del om man installerar offline. (Jag ägde ps4 i 6 veckor och gummit på vänster analog spak smulade och sprack samt L1 knappen fastnade hela tiden. Det tog 4 veckor att få en ny kontroll! Finns mer info från andra konsumenter om detta med på nätet.) Jag äger och har ägt 2st Xbox One först en tysk import sen en svensk när den lanserades här. Sammanlagt har jag haft Xbox One i 9 månader. Jag är nöjd med den och ingen har kunnat övertyga mig om att gå tillbaka till PS4. Rent försäljningsmässigt leder PS4 men i längden tror jag fortfarande mer på Xbox särskilt sedan en ny VD tillsattes. Jag är ingen fanboy jag äger PS Vita med och har haft fler PS konsoler än xbox. De som trycker tummen ner vill inte veta sanningen, skriv något istället och försök bevisa motsatsen. Detta är mina åsikter och jag jämför och nämner PS4 då valet oftast står mellan dom vid köp av ny konsol.

Sony PlayStation DualShock 4 - Jet Black (PS4) (Original)
Full Star 1
4.3
(52)
669 kr
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jämfört med DS3 är den mycket bättre i grepp, känsla osv. Därav den extra stjärnan. Anledningen att den faller i betyg så kraftigt är kvalitén. Efter 6 veckors bruk hade gummit på vänster analog spak smulat så pass att den slutligen sprack! L1 knappen började fastna i nertryckt läge allt oftare ju mer tiden gick. Jag lämnade in den som reklamation och det tog lite över 4 veckor innan jag fick en ny. Bara att ringa supporten för PS i Sverige kostar 9,95kr / min! Absurt! Jag sålde konsolen illa kvickt efter detta och skaffade xbox one vilket nu 6 månader senare känns underbart på alla plan. Batteritiden som ny kontroll höll knappt 5 h, tänk er då inom ett par månader lär den knappt hålla 0,5 h. Problemen jag hade med kontrollen var och är väldigt vanliga kolla mer om det på nätet.

Destiny (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.7
(9)
179 kr
t
thename
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Extremt beroendeframkallande för mig, jag har 12 spel till xbox one men sen jag körde igång Destiny för 3 månader sen har jag bara spelat det. Just nu har jag en hunter på max lvl som är 32 och kan ändå inte lägga ifrån mig det. Det stör inte mig att det kan vara repetitivt. Jag skriver detta efter ca. 550 spelade timmar. + Snygg grafik Bra spelkontroll och känsla Bra ljud och musik Genomtänkta banor / världar Regelbundna uppdateringar _ Emellanåt tekniska bekymmer om du kör via wifi Kort story mode Expansion Dark Below, för lite innehåll i förhållande till kostnaden samt nästan tvång för att fortsätta spela spelet. Dålig randomizer vid ny strike, kan lätt få samma bana om och om igen. Sammanfattningsvis är det ett väl godkänt spel som jag spenderat mycket tid på.