Prisjakt

weed-cobolt

Medlem sen 2011-08-28
22
Bidrag
11
Hjälpsamröster
LG V30+ Dual H930DS
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Ljudet är bra, det är av den anledningen jag köpte den. Saknar inställningsmöjligheten jag har haft på Samsung när man kör test för att finns ut vilka frekvenser man hör sämre etc. Med bra lurar och Tidal HiFi (MQA) abonnemang och denna tfn med aptx HD och dubbla DAC'ar så sparar man plats i fickan (slippa DAC) och man får grymt ljud. Dual Sim funktionerna kunde vara bättre. Vill enklare styra över mina sim, schemalägga när det ena är aktivt med mera. Skärmen är bra men Samsung är bättre. Tar en del kort men är ingen fotograf så jag säger inte så mycket här. Designmässigt ser den ok ut och känns bra i handen. Upplever en mycket bättre batteritid ärn vad jag haft på min tidigare Samsung. Batteritid på flera dagar utan att använda mig av Batterispararfunktioner. Köpte min från WondaMobile i November 2017 och den har hittills inte krånglat en enda gång.
*Redigerades 3 år sedan
Logitech G9X
Full Star 1
3.9
(32)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Måste uppdatera nu så här många år senare. (5 år senare) Detta är fortfarande en av de bättre som finns och jag är glad att jag har en kvar i nyskick som jag kan använda när det är dags. Höjer betyget från 6 till 8. Låg, och med det andra skalet på, ganska greppvänlig för mindre händer. Som på de flesta andra möss så sitter knapparna för högt upp från mitt tumgrepp, ren personlig åsikt (Gillar greppet från min cyborg rat7). Beställde och fick en g9x som jag var tvungen att uppgradera firmware för att få 5700 dpi. Detta stod det inget om när den beställdes. Blev lite förvånad när jag bara kunde ställa upp till 5000 dpi (tror jag det var). Men, det är lätt fixat om man kan googla... Annars är den helt ok.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung Galaxy S7 SM-G930FD 32GB
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Fungerar bra med dubbla simkort. Lite märkligt att det ska vara svårt att få ordentligt stöd med just dubbla simkort på nya mobiler. Allting flyter på fint men jag har inte haft tid att spela något nytt krävande spel. I jobbet är den utmärkt. Tyvärr knäckte jag skärmen häromdagen. Känns som Edge är mer känslig för hårda stötar. Telefonen åkte med glasen ned i golvet från ca, 1 meter höjd. Kunde höra hur sprickorna sakta kröp fram genom glaset tills hela skärmen var fylld av dem. I övrigt tycker jag batteritiden är väldigt bra om man slår av lite skräp som bara går i bakgrunden i onödan. Den blir heller inte lika varm som S6 när den får jobba hårt.
*Redigerades 5 år sedan
Sony CyberShot DSC-HX90V
Full Star 1
2.8
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Helt klart nöjd. Har alltid en kamera med mig i fickan arbetet. Så varje gång jag beställer ny kamera så ska den vara så pass smidig i formatet, alltså inte bara liten i just några dimensioner, att den ligger bra i jackfickan t.ex. Använder mig mest av makroläget och den är bra, fast jag har haft bättre. 30x zoom räcker mer än väl för det jag använder kameran till. Byggkvaliteten känns väldigt bra för priset. Funktionerna är många som på de allra flesta kameror idag. Har Sonys passande kameraväska och den skyddar bra och sitter mycket bättre än dussinskräp som passar "alla" kameror.
*Redigerades 6 år sedan
Samsung Galaxy S6 SM-G920F 32GB
Full Star 1
3.6
(79)
1 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Haft luren ett tag och nu så kan jag nog ge ett betyg. Den är bra och har hittills aldrig krånglat. Allt flyter på bra och även spel. Däremot så bjuder den nog inte på något spännande. förutom multi-window. Gillar att det är aluminiumchassi, annars så hade den nog inte hållit de gånger jag tappat det. Det blir lite fula hack bara. Ljudet är bra men går ljudet genom högtalaren så har jag ofta något finger i vägen, särskilt om man spelar spel.
*Redigerades 6 år sedan
Garmin Fēnix 3 Sapphire Performer Bundle Metal
Full Star 1
4.4
(7)
4 905 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Jämfört med andra klockor både Garmin och Suunto så är funktionerna väldigt bra och dessutom fungerar den bra till vardags vilket inte speciellt många andra sportklockor gör. Har inte testat allt än men snart dags för lite utmaningar. Triathlon tävlingar (sprint) och Vansbrosimmet näst upp. Sapphire med metallarmand är tung (inget konstigt men som sportklocka är nog gummiarmband att föredra), men det följer med andra armband och verktyg för att byta. Men vill man ha en snygg klocka så behåll metallarmbandet på och lev med extra vikt.
*Redigerades 6 år sedan
ROSE Bikes
OK
(15)
Utmärkt
6 år sedan*
Har oftast bland de lägsta priserna och varorna i lagor. Frakten går fort från lagd beställning. Bra att de även fixat svenska på sidan.
*Redigerades 6 år sedan
HTC One 32GB
Full Star 1
4.3
(126)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Att skärmen är mindre och att processorerna är lägre klockade än GS4 gör ingenting. Allt det andra väger upp. Skön och snygg mobil, känns som bättre byggkvalitet med aluminium än plasten på GS4. Ljudet är superbt både i lurar och direkt ifrån mobilen. Det var det som avgjorde mest, att ljudet är bäst. (Brukar inte använda beats, vill ha naturligt och klart ljud). Min första HTC och jag är väldigt nöjd. (Hade köpt en GS4 tror jag om de inte varit så dumma att skicka Snapdragon istället för Exynos till Sverige) Att inte kunna byta batteri känns inte så viktigt. Har nästan aldrig haft telefoner längre än vad batteriet klarar. Dagens batterier är ju ändå inte som förr då jag fick ha 3 stycken till Nokia 3310.
*Redigerades 8 år sedan
Van den Hul The D-352 Hybrid 2x5,23mm
Full Star 1
4.3
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Inte helt lätt att dra som man vill när den är ngt stel och "platt". Körde med Supra innan, men detta är klart bättre.
*Redigerades 9 år sedan
B&W CM9
Full Star 1
4.3
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Rent och mjukt ljud. Spelar inte så högt. Uppdatering: Tycker att de kunde haft lite mer "tryck" i övre registret. Svårt att förklara men dessa spelar rent med mycket bas, bra mellanregister men ibland tunt i övre registret. Experimenterar vidare med Bi-amp, DIY kabel och t.o.m flyttat om hela rummet åt andra hållet. Det var mycket jobb att flytta runt, blev något bättre. Har provat två olika förstärkare men med liknande resultat (150W och 190W). Ska testa Bi-Amp så får vi höra om de öppnar upp sig. Skulle vara intressant att höra hur dessa låter med Hegel eller Classé.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1