Prisjakt

Pyrotech88

Medlem sen 2011-08-20
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Iiglo Flashlight LED 1000LM
Full Star 1
3
(3)
699 kr
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

+ Liten och smidig + Lyser oerhört starkt + Ladda smidigt via USB - Går inte ladda utan USB - Special batteri som i praktiken inte är utbytbart - Fick sönder och fick reklamera produkten efter 1-2h aktivt användande utspridd på 6 månader. Använder sällan mer än 5 min åt gången.

Arctic Liquid Freezer II 360 (3x120mm)
Full Star 1
4
(5)
1 199 kr
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

+ Knäpptyst vid idle + Supertyst även vid maxvarvtal (vilket aldrig händer) + Enkel att installera STORT - Missljud vid vissa varvtal på fläktarna. När AiOn varvar upp och ner beroende på belastning så kommer fläktarna till vissa varvtal där det blir ett horribelt gnisslande missljud. Jag köpte denna AiOn för att den enligt recensioner är tyst, men den är helt oanvändbar för mig. Blir retur illa kvickt.

Samsung Galaxy Buds Live SM-R180 Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(31)
1 039 kr
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ljudkvalitet. - Känns mer som ett par 399kr lurar än 2000kr. Mellanregistret är bra, men basen är fruktansvärt vek. Förståeligt till viss del då det är väldigt små lurar och batteritiden är viktig. Noice canceling - Fungerar inte alls. Det är inte så att den är dålig. Om jag slår på den och inte har någon musik på så kan jag fortfarande höra att jag gnuggar mina fingrar mot varandra. Något händer dock, det verkar som den byter till lite extra bas i equalisern eller något. Men någon brusreducering finns inte. Storlek + Små, smidiga. Laddningsfodralet är toppen. 10/10 i denna kategori Batteritid + Smidiga att ladda, batteriet håller länge en hel arbetsdag utan problem. Kan inte räkna med 25h i så små lurar, men jag är mycket nöjd.

Fractal Design Venturi HF-14 140mm
Full Star 1
3.8
(5)
223 kr
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte mig ett par när de släpptes. + Bra kvalitet + Fläkten flyttar otroliga mängder luft på låg hastighet och det är där fläkten ska användas, dvs ljudlös och effektiv. + Maxhastighet så kylare de bland de bästa i klassen, och för att kommentera på andras recensioner så är det ju självfallet att de låter när de flyttar 120 CFM, men det är ju luftflödet som låter och precis som i naturen finns det ingen "Tyst stormvind" + Kan monteras på 120 eller 140mm platser genom byte av gummihörnen + Gummihörnen som tar bort alla vibrationer - Gummihörnen! Helt underbara när de är monterade, men de gör det något svårare att montera samtidigt. Något jag absolut inte har problem med, därav så ger jag dom 10/10

SteelSeries H Wireless Over-ear
Full Star 1
4
(22)
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Använt Logitech G930 i ca 3 år. Tröttnade till slut på drivrutinsproblem med dom och köpte dom här. + Sjukt bra ljud, bättre klarhet samt balans för musik och motsvarande för spel jämfört med G930 + Smidigt installation, plug och play, 5 minuter så var inställningarna klara + Det bästa jag finner med dom är att jag aldrig behöver koppla på/av något eller ställa om inställningarna. Datorn är kopplad till sändaren, sändaren sedan till mitt Logitech Z906 ljudsystem. Jag har ljud i båda och stänger bara av lurarna när jag ska använda hörgtalare, och vise versa. Sjukt smidigt! Med logitech så pluggade man in USB ljudkortet och plötsligt så tappade man ljudet i spelet och på spotify. Slipper man här! - Inte använt dom så länge än, men jag tycker att de sitter lite för tajt mot tinningarna vilket jag inte uppskattar. Kanske ger sig med tiden, vem vet?

Cooler Master Nepton 280L
Full Star 1
4.3
(3)
P
Pyrotech88
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Haft denna i ca 9 månader. Bytte de medföljande fläktarna efter 2 veckor. Kör nu två Fractal Design Silent R2 och fungerar som en dröm. +Kyler som om helvetet frusit till is +Slitstarka slangar och tål att handskas med +Monterat om min ca 5 gånger, inga problem än så länge - De medföljande fläktarna låter som att någon startade en litet flygplan - Har du en EXTREMT tyst dator som mig så hörs pumpen som ett litet vinande ljud. Overall skulle jag säga att jämför man med andra kylare i samma klass så är den bland det bästa du kan köpa för processorkylning, får konstant toppbetyg (1-3:a) i tester när man jämför med andra kylare i samma prisklass.