Kategorier
Prisjakt

Rhodes

Medlem sen 2011-08-18
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Lampbutiken.se
Bra
(9)
Utmärkt
3 år sedan*
Vid de tillfällen jag har beställt(3ggr) har det fungerat toppen och jag vill tillstå att bilderna stämmer väl med produkterna men det är alltid svårt att göra sig en uppfattning om en produkt utifrån avbildningar, men obeskrivligt skönt att kunna beställa med ett par klick! Väl paketerat och vid ett köp som hade en smärre skada på skärmen löste det sig smidigt. Bra priser överlag, stort utbud och jag kommer helt klart handla fler gånger från Lampbutiken.
*Redigerades 3 år sedan
Apple iPad Air 4G 16GB (1st Generation)
4.4
(12)
7 år sedan*
iPad Air 4G 16MB +/- + Mindre död yta på sidorna + Stilig (valde rymdgrå) + Snabbast +Skärmen/skärpan + Säckvis med andra saker Och, - Det ohemula priset, lika sunt för ekonomin som att fylla plånboken med Termit. - iPhone 5. Den bästa mobil jag ägt men ser den nu som dödvikt. Betyget är utan att väga in priset!
*Redigerades 7 år sedan
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 8GB
3.1
(19)
8 år sedan*
Jag är mycket nöjd. Fungerar som förväntades, köpte dock ett SD-kort efter ett tag. Snabb, går ner i alla fickor och helt OK batteritid. Ser gärna nästa SGT med en 1" till och något tunnare.
*Redigerades 8 år sedan
Sony Xperia Tipo
3.7
(22)
8 år sedan*
Samsung Galaxy SII är en sagolik lur så länge man håller den borta från ***** och vatten. Gjort är gjort (eller snarare ogjort då 3 sade att den inte gick att laga) och en Sony Xperia Tipo har införskaffats. Den känns bra i handen, inte lyxig, men helt OK. + Snabb respons + Batteriet + Ljudet + Snygg # Med ett pris på 1075 kr (NetOnNet) får nog, med viss tvekan, skärm & kamera godkänt. - Tjockleken känns varken 2012 eller tilltalande (Naturligtvis fattar jag varför de medvetet gör lågprislurar feta) - Ibland uppför den sig märkligt (seg, fryser sig och hackar) - Skärmen kan lätt bli repad
*Redigerades 8 år sedan