Prisjakt

Zarquon

Medlem sen 2011-08-10
34
Bidrag
12
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Z
Zarquon
34 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

Riktigt stort och brett utbud, konkurrenskraftiga priser. Väldigt detaljerad mailkorrespondens.

Lenovo Folio Case for Lenovo Tab P11
Full Star 1
1
(1)
315 kr
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

OBS Detta fodral passar till Lenovo Tab P11 **GEN 2**, inte Gen 1. Trots att det inte står i produktnamnet här på Prisjakt. Nu till recension: Pennhållaren fungerar inte med Precision Pen 2 (vilken är den penna som hör ihop med Tab P11 Gen 2). Den är alldeles för stor för pennan, så den ramlar ur så fort man håller plattan upprätt. Pennhållaren är alltså totalt oanvändbar för sitt syfte. Ska man ha penna till sin P11 så är det här fodralet inte lämpligt, trots att det är Lenovos officiella fodral - uselt. Sen är fodralet väldigt tungt på hela 370 gram, till en platta som redan är rätt tung. Plattan med fodral väger in på över 800 gram. Leta på tredjepartsmarknaden istället, det här är inget vidare.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Z
Zarquon
34 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Skickar supersnabbt, massa bra fraktalternativ.

Roborock S6 Pure
Full Star 1
4.7
(6)
5 514 kr
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

+ Smart! Har aldrig kört fast eller åkt vilse hos mig trots mattor med fransar och en salig röra med stolar och bordsben. Men för optimal städning bör man såklart ställa i ordning och ta ut stolar ur rummet först. + Klarar mattkanter och små trösklar utan problem. + Klarar av att hålla reda på flera olika rum / våningar och det var inte svårt att sätta upp. Man kan enkelt sätta upp virtuella väggar så den inte kör in genom dörröppningar som man inte vill. - Om man har långhåriga djur och/eller människor hemma fastnar det enormt mycket hår i borstarna. Man får skära bort hår efter varje körning. Lyckligtvis följer det med en kniv för detta ändamål. Klarar inte av att dra upp hår som fastnat i mattorna men det förväntade jag mig knappast heller. För ordentlig finstädning får man fortfarande använda manuella metoder. Denna apparat är hjälpsam för att få det värsta dammet och smulet grovstädat med minimal arbetsinsats. Och för det funkar den fint.

Conrad.se
Bra
(500+)
Z
Zarquon
34 omdömen
Dålig3 år sedan

+ Bra utbud, har en del prylar som inte alla har. - Levererar endast med UPS, jordklotets sämsta fraktföretag. Allt som möjligen kan krångla krånglar och en del som borde vara omöjligt med. Så länge de endast anlitar UPS, undvik denna butik till varje pris.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Z
Zarquon
34 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Allt smidigt och bra. Bra alternativ för leverans.

Logitech M510
Full Star 1
3.7
(22)
316 kr
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

+ Stor, passar stora händer. + Bra tyngd, känns inte som en plastleksak. + Evighetslång batteritid. + Osynlig optik, bra batterilucka. + Stabil, har inte upplevt några installationsproblem, glitchar eller frånkopplingar. Obs, inte Bluetooth utan en liten USB-plugg man sticker i. Pluggen är USB A-format. Så inte lämplig om man har brist på USB A-portar.

Sony WH-1000XM3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(199)
2 659 kr
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

+ Bra ljud. + Bra och riktigt tyst brusreducering. + Bra genomsläpps-läge. + Verkar vara bra mick, ingen har klagat under årets alla distansmöten. + Snabbanslutande och fungerande Bluetooth. + Lång batteritid. + Sköna, kan ha dem hela dagen.

Mionix Avior 7000
Full Star 1
3.9
(7)
353 kr
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Ville ha en mus som var bra, relativt stor, kunde köras med båda händerna, och har lagom många snabbknappar, ingen extremkonstig design eller så. Och denna mus är riktigt bra, så rekommenderas om dina önskemål liknar mina. Ligger bra i näven, välfungerande programvara för inställningar. RGB-lysena är helt oviktiga men skojig bonusfunktion. Det enda jag saknar är tilt-bart scrollhjul. EDIT: Efter ca 2 år började mittenklick fungera knackigt. Inget större problem för det mesta, det funkar om man trycker ordentligt eller försöker några gånger. Men i enstaka spel där det är viktigt att snabbt kunna mittenklicka är det ett problem. Man önskar ju ändå att en pryl ska ha 100% funktion lite längre tid än detta så drar ner betyget lite.

Harman Kardon SB26
Full Star 1
4
(48)
Z
Zarquon
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

EDIT: Skarp varning. Helt oanvändbar produkt. Nu har jag upptäckt att vem som helst kan ansluta till soundbaren via Bluetooth, utan kod, och börja spela musik. Även medan den är i standby. Och det finns inget sätt att stänga av funktionen och inget sätt att ange en kod. Så det enda sättet att vara säker på att inte bli väckt av grannar som väljer fel högtalare när de ska spela dragspelsmusik på 110dB mitt i natten, är att rycka strömsladden varje gång man tittat klart. Det blir en solklar etta i betyg och jag som börjar kolla efter nya högtalare av annat märke. Tidigare recension: + Bra baslåda. + Enkel setup vad gäller kablage och synk - Basen är bra, men resten av hela ljudspektrat är meh. Visst, bättre än TV:ns inbyggda men hade väntat mig lite mer. - Inte mycket till "virtual surround" - Billig fjärrkontroll - Ibland flippar den ur och vill inte vara med riktigt så får man starta om grejer och ha sig, men vet inte om det beror på TV, soundbar, källan (Chromecast) eller nån kombination...