Prisjakt

Joens

Medlem sen 2011-08-10
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Mi Store
Utmärkt
(144)
Utmärkt
ett år sedan*
Beställde på eftermiddagen, vid lunch dagen efter var paketet framme. Bra produkter som vanligt.
*Redigerades ett år sedan
Olssons Fiske
Utmärkt
(367)
Utmärkt
3 år sedan
Underbart bra butik. Enbart köpt via internet men dom är verkligen hjälpsamma och viljan att hjälpa till är stor. Väldigt nöjd!
Sony Xperia XZ2 Dual H8266
Full Star 1
4
(25)
5 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Sony Sony Sony.... Har haft Sonymobiler under många tillfällen och alltid varit relativt nöjd. Men med XZ2 så tar de verkligen ett kliv uppåt när det gäller allt, även om jag varit bort från Sony nu något år så känns det som att de ligger väldigt bra till när det gäller konkurrensen. Kameran Fördelar * Är riktigt bra. Kräver dock ett bra minneskort för att göra det bästa av det. * Motljus klarar den bra * HDR är toppen! Nackdelar: * Superslowmotion är för lågupplöst, hade varit bra att ha ett läge mitt emellan med. Som man faktiskt kan använda till annat än lite tramsiga videos. Även lite trist att man måste aktivt trycka på knappen när man ska filma slowmotion. Hade varit bra om man hade kunnat göra det kontinuerligt. Stora filer, visst, men att ha möjlighet att välja! * Blir flottig för man tar fel på kameran och fingersensorn i början. Skärmen Fördelar: * Lagom stor * Bra format * Ljusstark Nackdelar: * Svårare med skärmskydd Fingersensor Fördelar: * Sitter på "rätt" ställe. När man vant sig är det toppen. Nackdelar: * Man tar fel i början och petar på kameran * Inte fullt lika bra som tex Samsungs motsvarande mobiler Chassie Fördelar: * Välbyggt och snyggt! Ger en bra känsla och känns genomtänkt! * Skön att hålla länge i, inte så kantig och "hård" som äldre Sony. Helt rätt väg! Nackdelar: * Välvd baksida som gör att den är svår att placera på halt underlag utan att glida. Den glider lätt iväg i soffan eller liknande. Det blir så lite kontaktyta så den vill gärna vandra iväg. * Tung Prestande Fördelar: * Bara fördelar, snabb, inte problem med kylningen utan håller en vettig temperatur. Nackdelar: * När man testar sin gamla eller en annan telefon så känns dom som stenålder. Batteritid Fördelar: * Räcker länge och håller en bra temperatur även när man filmar hårt. Hänt väldigt få gånger man känt sig begränsad på grund av batteriet. Nackdelar: * Nej Sjukt nöjd med denna telefonen! Inte
*Redigerades 3 år sedan
Litenleker.se
OK
(27)
OK
4 år sedan*
Fingerlings Fingerapa Beställde en st "Fingerlings" apa. Missade informationen att det var en kopia i all hast, det är helt och hållet mitt fel. Dock är det fult av dem att använda namnet Fingerlings. Visst är det lagligt ännu då de inte har fått igenom Trademark på det. Men det är fult. Oavsett vad så gick apan sönder efter ca 30minuter. Helt död. Mätte upp batterier och testade att byta, men den var bortom räddning. Hörde av mig och de skulle skicka en ny. Denna har inte ännu dykt upp och det är nu snart 3 veckor sedan. Att tillägga är att jag beställde en ytterligare apa under innan jag fick den första. Denna gick också sönder men först efter någon dag(om jag minns rätt). Idag är det 16 dagar sedan jag senast hörde av dom. Glad jag betalade med faktura så jag kunde ta detta via Klarna. Dessutom upplever jag att de tar bort negativa omdömen om deras produkter från deras sida. Har lagt två stycken omdömen där men ingen av dem har publicerats. Seriöst? Tveksamt skulle jag säga. Plus att de använder bilder där ägaren är WowWee Fingerlings, samma bild som Lekia använder på sin sida. Bildstöld skulle man kunna påstå. Edit: De mailade idag och har skickat ut nya produkter till mig. Det var något som hade gått fel med ordern som skulle ha skickats till leverantören så de trodde att allt var som det skulle då jag inte hade hört av mig till dem. De svarar normalt snabbt och bra utan problem så då allt har löst sig höjer jag betyget från tidigare 1.
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Bra
6 år sedan*
Anledningen till att CDON är billigare än andra verkar vara för att de inte skickar med billaddare och laddare för vägguttag. Detta borde de vara mer tydliga med, för man förväntar sig detta.
*Redigerades 6 år sedan
Topping TP32
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Förväntningarna var tveksamma men ändå optimistiska. Fick hem den och kopplade upp den tillsammans med Canton CD-10 satteliter och sub. Är förvånad över vad den klarar och det låter helt ok. Helt klart ett lyft från vanliga tv-ljudet. Känns väldigt välbyggd och stabil. Lite klen men man kan inte få allt. Storleken är perfekt. Går att tona ner displayen vilket är bra då den är ganska skarp i högsta läget. Fjärren har lite dålig räckvidd och spridning men fungerar bra.
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
Full Star 1
4.5
(403)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Den absolut bästa smartphone jag testat och ägt. Det enda jag var orolig över var batteritiden men jag klarar alltid mellan 1.5-2dygn på en laddning och det ser jag som helt acceptabelt. Har inte stött på några buggar eller problem förutom med vissa spel som troligen inte är fullt kompatibla. Tittade lite på HTC men är glad att jag valde Samsung efter att ha testat Sensation lite mer. Toppennöjd! GPS har jag ej testat aktivt mer än att kollat att det fungerar som det ska, och det gör det för mig iaf. Har inte heller problem med Wifi, fungerar i hela huset och visar ungefär samma nivå som datorerna. Det enda jag skulle vilja göra är att ta bort allt förinstallerat skit som Youtube och 3:s trams.
*Redigerades 10 år sedan