Coldfrost

Medlem sen 2011-08-02
31
Bidrag
46
Hjälpsamröster
LG 32LP1R
4.5
(39)
3 år sedan
Fungerar efter 12 år, bilden samt ljudet imponerar än idag. Nostalgifaktorn kanske påverkar en aning. Helt otrolig kvalitet. Hade jag köpt 42"-versionen för 12 år sedan så hade jag haft den som vardagsrums-TV fortfarande. Vissa kanske tycker det är onödigt med en recension på en TV som inte säljs längre men Prisjakt blir som ett litet prismuseum, vilket kan ge en trevlig nostalgitripp.
SteelSeries Siberia X100 for Xbox One
3.8
(1)
1 099 kr
3 år sedan
Otroligt lätta och bekväma. Ljudet när man använder hörlurarna till Xbox One är inte så bra men det beror inte på hörlurarna utan på den trådlösa tekniken Xbox One använder. Hörlurarna producerar bra ljud i andra enheter. Eftersom de är så lätta och bekväma så använder jag dessa till de flesta av mina enheter trots att jag har betydligt dyrare och "bättre" hörlurar. De sitter väldigt bra på huvudet och trots många timmars användning så har de aldrig gjort öronen eller huvudet ömt. Man tänker inte ens på att man har dem på sig. Kåporna isolerar nästan inget alls så man hör allt bakgrundsljud och ljudet läcker ut, men det är ju by-design och är bra när man måste vara uppmärksam på omgivningen. Hörlurarna är mycket tåliga trots sin låga vikt, har använt mina dagligen i över ett år och de känns och ser ut som om de vore nya. För 249kr som de nu säljs för så är de ett kap. Jag betalade över 500kr och ångrar ej köpet. Kan inte ge annat än full pott i betyg för det priset. Det blir inköp av ett par till i fall de slutar produceras.
Venom Wired Controller Gamepad (PS3)
3.8
(1)
3 år sedan
Jag föredrar den här kontrollen framför Dualshock 3. Den känns gedigen och verkar hålla hög kvalitet. Den påminner mer om en Xbox 360-kontroll vilket jag uppskattar mycket. Man slipper dessutom oroa sig för batterier då den kopplas med en 3 meter lång sladd, detta gör den mer framtidssäker då batterierna i originaldosorna blir sämre med tiden. Ska återkomma med uppdatering när jag använt den ett tag. Om det inte kommer någon uppdatering så kan ni utgå ifrån att den fortfarande fungerar som den ska.
Apple iPad 9.7" 32GB (5th Generation)
4.6
(17)
2 999 kr
3 år sedan
Helt perfekt för mig. Har tidigare ägt iPad, iPad 4 samt iPad Pro 12.9" när det gäller iPads. Det här är min favorit. Innan jag köpte den här så försökte jag ge mig på en Androidplatta i form av Lenovo Tab 3 Plus men det blev aldrig så enkelt att ta till sig innehållet som på en iPad, jag tyckte att allt fungerade sämre med Android. Med den här iPad:en så funkar allt som det ska, menyerna är snabba och surfandet går som på räls. Det blir själva innehållet i den media man slukar som blir det primära - inte att greja med gränssnittet. Skärmen är väldigt skarp och tydlig samt behaglig för ögonen, den sköter ljusinställningarna perfekt i det automatiska läget. Plattan är tunn och lätt vilket gör den enkel att hantera även utan fodral. Batteritiden är fenomenal och batteriindikatorn är precis. Laddningen kunde gärna gå lite snabbare men det är ju bra att ta ett avbrott ibland. ;) Wi-fi-mottagningen är även den mycket bra. Ljudet är bra men kommer inte upp i samma nivå som med iPad Pro:s fyra högtalare. Jag använder själv hörlurar så det är inget jag bryr mig om. Den genererar väldigt lite värme, det är endast när jag laddar den som jag har märkt av att den blir varm. För under 4000kr är den mycket prisvärd och jag rekommenderar den till alla som behöver en surfplatta.
Sida 1