Prisjakt

Unregistered544c93a7

6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Jaybird X3
Full Star 1
2.9
(88)
625 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
+ Bra ljud. Ladda ner appen Mysound så kan du välja olika EQ inställningar. + Sitter väldigt bra i öronen. + Bra batteritid, går rätt fort att ladda. + Sweat proof - Enda negativa hittills är att man måste använda en speciell laddningadapter. Kommer att uppdatera om jag kommer på något mer.
*Redigerades 5 år sedan
Skolyx
Utmärkt
(17)
Utmärkt
6 år sedan*
Snabb leverans & väldigt snabb kundtjänst via e-post!
*Redigerades 6 år sedan
Lifeproof Nüüd for iPhone 6 Plus/6s Plus
Full Star 1
2.3
(3)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Detta betyg skrev jag efter cirka 1 dags användning: Bra skal som skyddar mot vatten, stötar & smuts osv. Ända nackdelen med skalet är när man skall prata i telefon med andra så har de väldigt svårt att höra en. Sätter man in headset så försvinner så hör de en mycket bättre. Nu har det gått 13 dagar: har tagit av skalet från mobilen cirka 5 gånger, nu går det inte att stäng skallet riktigt. Luckan där man har laddningen går inte att stänga. Så ett sånt här dyrt skal tycker jag att det skall tåla att ta av och på mer än bara 5 gånger. Uselt! Rekommenderas ej att köpa.
*Redigerades 6 år sedan
iPhoneButiken
Bra
(354)
Utmärkt
6 år sedan*
Enkelt att handla och snabb leverans. Även fast de inte hade produkten jag beställde i lagert så tog det cirka 4 dagar att få hem produkten från beställningsdagen.
*Redigerades 6 år sedan
CykelCity
Bra
(8)
Usel
8 år sedan*
CykelCity Stockholm: Butiken var det inge fel på, bra utbud på cykel & cykeltillbehör. Men servicen var inge vidare, tjejen som jag hade var inte direkt kundvänlig. Korta snäsiga svar. Där utav får CykelCity Stockholm 2 stjärna. Nu hade jag bara kontakt med tjejen i butiken, de andra kan säkert vara trevliga. Får man hoppas på iaf.
*Redigerades 8 år sedan