Prisjakt

Bubu_E

Medlem sen 2011-07-22
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Le Couvent des Minimes Tinhare edp 50ml
Full Star 1
4
(1)
630 kr
B
Bubu_E
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Mycket "vaniljig" men varm doft.

Amazon.se
OK
(500+)
B
Bubu_E
5 omdömen
Dålig3 år sedan

Extrema leveranstider. Svårt att följa var paketet är och känns allmänt osäkert. Blir nog inte fler inköp från Amazon.se

Sängjätten
B
Bubu_E
5 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Har inte mycket över för Sängjätten. I början av juni beställer jag en säng för över 20K. Jag pratar med säljaren som säger att "i bästa fall kommer sängen om 2 veckor, det har jag varit med om", säljaren säger även "i värsta fall kan det ta upp till 2 veckor". I skrivande stund är det snart 8 veckor och ingen säng har levererats. Varför då?? Jo, säljaren glömde att beställa sängen när jag betalde den. Proffsigt? Säljaren bad som ursäkt och gav en liten procent på priset. Säljaren säger även att "jag ska prata med leverantören och skynda på". Jag personligen tar det endast som ett säljsnack och inget speciellt har hänt. Inte mycket över för Sängjätten - Lund. Varför skulle det vara annorlunda på något annat Sängjätten?

Rajala Pro Shop
Utmärkt
(391)
B
Bubu_E
5 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Inhandlade en Canon 7D på Rajala i Malmö. De hade bra pris så jag tänkte att jag skulle slå till. Kameran fungerar utmärkt och det beror ju mer på Canon kanske. Men servicen i butiken är ju katastrof. Man frågar om man får känna på kameran. Då slänger dom kameran i handen på en bara och går. Om man inte är en stor företagskund eller "känd" fotograf i deras ögon blir man väldigt dåligt bemött. Betalar hellre mer nästa gång och handlar i någon annan butik, tycker jag du som läser detta också ska tänka på! Men inte nog där.... Skulle hyra en extra kamera, 5D mark II, inför en bröllopsfotografering , mailade med butiken i Malmö flera gånger fram och tillbaka. Fick svaret flera gånger att det var bara att komma in och hyra. På plats vet ingen något om att hyra ut kamera till mig. Jag visar mina mail från Rajala och förklarar vad jag ska ha kameran till. Men de visar ingen förståelse för detta och det blir inte till att hyra någon kamera efter lite diskussioner. Nästa vecka köpta jag istället en ny Canon 5D mark II runt hörnet hos Japan Photo.... Gör ni likadant!