Kategorier
Prisjakt

Konsumentverket

Medlem sen 2011-07-14
13
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort 35
3.9
(84)
4 år sedan*
Mycket bra brusreducering. På flyget försvinner väldigt mycket av bruset men det går utan problem att höra besättningens utrop i högtalaren. Den medföljande sladden lät mig lyssna på film på flyget. Brusreduceringen är aktiv och luften "känns" lite mot trumhinnan så var noga med att testa om du accepterar den känslan innan du köper lurarna. På kontoret tas nästan allt kontorsbrus bort - klackar, tangentbord, kaffemaskiner och skrivare blir tysta. Kollegornas röster hörs svagt. Batteritiden är bra. Efter en 12 timmars flygresa har jag 80% batteriladdning kvar, så batteritiden är väl tilltagen. Kopplingen med blåtand till iPad och iPhone fungerar bra för musik. Motparten hör min röst bra när jag samtalar. Det känns lite konstigt att ha telefonsamtal i dessa lurar eftersom jag inte hör min egen röst. Dessutom verkar det spraka lite av blåtand med iPhone. Kan förbättras. Kanske är det min iPhone och inte lurarna. Ljudkvaliten är bra. Musik låter bra. Jag har hörlurar med tråd som har bättre ljud, men utan brusreducering, och det är ju den man köper med ett par sådana här lurar. Lurarna är sköna att ha på sig. Dom sitter bra på huvudet och täcker öronen bra. Minus: Det blir fördröjning på ljudet när man kopplar lurarna till en TV eller dator och tittar på film. Läppsynken försvinner. Priset är högt men jag är nöjd med lurarnas funktion.
*Redigerades 4 år sedan
Canon EOS 7D Mark II
3.7
(2)
13 990 kr
4 år sedan*
Bytte upp mig från gamla 7D och är nöjd. Fördelar + Autofokusen är jättesnabb och mycket exakt, utmärkt för sport- och djurliv, och var anledningen till mitt byte från 7D + Inställningsmöjligheterna är mycket goda och enklare än i 7D + Vädertätningen räcker för riktiga busväder + Bra batteritid Svagheter - Vitbalansen med lampor är dålig. Det blir lätt gult. - Ingen touchskärm, WiFi Nästa steg upp blir en 5D Mark IV
*Redigerades 4 år sedan
Thrustmaster T300 Ferrari Integral - Alcantara Edition (PC/PS3/PS4)
3.4
(3)
4 690 kr
5 år sedan*
Jättebra! Motorn är stark och ger väldigt bra force feedback i spel som Project Cars, Assetto Corsa, Dirt Rally och rFactor 2. Motorn går att använda till andra rattar från Thrustmaster om man vill ha Formel 1-ratt också. Man byter ratt med snabbkoppling och det är enkelt. Själva ratten är större än de flesta (eller alla) andra rattar. Den är hela 30 cm och täckt av alcantara, som känns skönt att hålla i. Det sägs att alcantara kan slitas med mycket användning, men vad gör det. Storleken gör att ratten känns bättre att hålla i. Pedalerna håller hög kvalitet och är bättre än på andra ratt-paket. Det är pedaler med koppling. Känslan i pedalerna är bra. Det följer med ett koniskt format gummimotstånd för att göra bromsen mer realistisk än andra pedaler. Det finns ännu extremare pedaler att köpa för entusiasten, men de här duger väldigt bra. Minus för att växelspak inte ingår, men det går också att köpa till. Minus också för att det är lite krångligt att uppdatera rattens inbyggda styrprogram, "firmware". Man är tvungen att koppla ratten till en PC och köra ett speciellt program. Det här måste man göra varje gång det kommer en uppdatering till rattens styrprogram. Det som är bra är att rattens funktioner också förbättras då. För att summera så rekommenderar jag denna ratt.
*Redigerades 5 år sedan
LG 34UM95
3.1
(8)
6 år sedan*
Mycket bra skärm med klara färger och bra kontrast. Snygg på skrivbordet. Den ger väldigt mycket arbetsyta och är väldigt bra för spel. Tidigare hade jag två 1920x1080 på skrivbordet - nu behöver jag bara ha en enda skärm eftersom den ger så stor arbetsyta. Plus: upplösningen, svärtan och färgerna Minus: endast 60 Hz uppdateringsfrekvens och ingen Gsync. Mycket rekommenderad.
*Redigerades 6 år sedan
Neato Robotics Botvac 70e
4.4
(9)
6 år sedan*
Jättebra. Ett av de bästa köpen någonsin. Behöver bara dammsuga för hand varannan vecka, resten sköter maskinen av sig själv. Plus: - Tar upp damm och hår mycket effektivt. Det är alltid rent hemma! - Enkel att använda Minus: - "Klättrar upp" över möbelfötter och kan fastna t.ex. på fåtöljer - Den lilla sidoborsten trasslade in sig och gick sönder i luddet på en matta Många rekommenderar att köpa till den ljudlösa borsten men det har jag inte provat än. Den första borsten låter en hel del men eftersom dammsugaren går när jag är på jobbet så spelar det inte mig någon roll alls. Jag kan verkligen rekommendera denna dammsugare.
*Redigerades 6 år sedan
Asus RT-N66U
4.2
(166)
1 094 kr
9 år sedan*
Jag är mycket nöjd. Jag har använt programvara "112" i över 60 dagar nu utan ett enda problem och inte ens en omstart. Helt stabil. Mycket enkel att installera, det tog mindre än en minut att göra alla inställningar. Helt på svenska. Hög prestanda och massor med bra funktioner. Inbyggda servrar för allt så datorn slipper vara igång. Tyst och snygg. Premium-pris men värt det. En varning är dock på sin plats: Använd inte "NTFS" på inkopplade USB-hårddiskar i dagsläget. Då kan man förlora filer pga en bugg. Använd EXT3. Då fungerar allt bra. Alternativa programvaror med fler features: TomatoUSB - http://tomato.groov.pl/K26RT-N/ Merlin - http://www.lostrealm.ca/tower/node/79 Dessa är för avancerade användare. Den inbyggda fungerar bra.
*Redigerades 8 år sedan
WD Elements Desktop 2.0 2TB
4
(90)
1 490 kr
9 år sedan*
Tyst och gör det den ska. Prisvärd för närvarande. Inte så snabb, men bra för att ta säkerhetskopia på digitalbilder och filmer.
*Redigerades 9 år sedan
Seagate Expansion Desktop Drive USB 2.0 2TB
2.6
(22)
9 år sedan*
Köpte den för priset, men är mycket missnöjd. Disken är långsam och mycket högljudd. Surrar och klickar hela tiden. Jag hade tänkt ha den till mediaspelaren, men den låter alldeles för mycket för det. Jag har flera andra USB-diskar av andra märken, och ingen låter lika mycket som den här.
*Redigerades 9 år sedan
TP-Link TL-MR3420 3G/4G
3.9
(82)
306 kr
9 år sedan*
Fungerar utmärkt. Laddade ner sista uppgraderingen av routerns programvara, pluggade in 3G-modemet och så fungerade allt. Stabilt och problemfritt. Jag är helt nöjd. En bra produkt till ett bra pris. Saknar en USB-port för nätverksdisk för 10 poäng, annars har den allt som behövs. TIPS: Finns en nyare mjukvara på tp-link australien än i Europa, som bland annat gör att den känner igen Huawei E367: http://www.tp-link.com.au/support/download/?model=TL-MR3420&version=V1#tbl_j
*Redigerades 9 år sedan
D-Link DIR-300
3.4
(15)
9 år sedan*
Man får väl vad man betalar för. Fungerar väldigt dåligt med min MacBook. Routern hänger sig efter bara några minuter med Skype. Senaste firmware och revision B3 på hårdvaran. Ska se om DD-WRT kan hjälpa situationen (efter tips i detta forumet) annars får det bli second hand av denna.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1