Prisjakt

gurksamling

Medlem sen 2011-07-12
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Klubbkompis
Usel
(5)
Usel
2 år sedan
Köpte 8 stolar där stolsbenen inte är slipade parallellt med golvet utan har en vass kant som kommer repa upp golvet. Kundservice tyckte inte det var ett problem. Rekommenderas inte.
LensWay
Utmärkt
(76)
Usel
8 år sedan*
Ytbehandlingen har krackelerat på mina glasögon och Lensway vill inte stå för sin garanti. De påstår att det kan vara pga att man bastat eller öppnat ugnsluckan med glasögonen på. Så vill du ha ett par glasögon som du kan ha på när du öppnar ugnsluckan - handla någon annanstans.
*Redigerades 8 år sedan
Ultimate Ears UE 100
Full Star 1
2.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
+ Verkar vara hög kvalitet på själva sladden. Tjock och påkostad. + Man får med många extrapluppar i olika storlekar. + Fräsch färg (om man nu gillar det) - Väldigt dålig bas! Jag måste använda dem med en spelarapp som har equalizer och välja extreme bass-läget för att det skall motsvara ett par vanliga hörlurar eller den inbyggda högtalaren i telefonen. Sammanfattningsvis, välj ett par andra lurar.
*Redigerades 10 år sedan
Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices
Full Star 1
4.3
(55)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Hyffsad ljudkvalitet men är missnöjd över att den inte kunde vara så långt bort. Först hade jag den ~6m bort med fri sikt och det hackade direkt om man gick i rummet mellan blåtandsadaptern och enheten. Till slut blev det fullösning med kablar utefter rummets väggar och endast trådlöst 1m vid en dörr. Kanske beror på att jag har budget blåtandsusbadapter till datorn? Rekommenderar inte att ha den om man skall titta på film då det blir en liten fördröjning på ljudet.
*Redigerades 10 år sedan
Logitech
Usel
(17)
OK
10 år sedan*
Har blandade känslor för Logitech, beställde två artiklar varav den ena (en mus) fanns i lager, skulle kontakta dem (endast telefon, email finns inte listat) för att be dem samfrakta och om möjligt ta bort musen från beställningen och jovisst det skulle de fixa. Några dagar fick jag ett paket, med musen, men inte den andra saken jag skulle ha. Därefter har det varit flera vändor och till slut ordnade de så jag kunde skicka tillbaka musen med UPS på deras bekostnad (kostar dem >500 kr, musens kostade < 100 kr. Hur tänker man då?) och fick krediterat till slut. Så, minus för ingen epost till kundtjänst och strul med beställningen. Plus för att det ordnade sig till slut, om man hade lite tålamod. Summa summarum, jag skulle inte rekommendera att handla direkt från dem.
*Redigerades 10 år sedan