Nomorejellyfish

Medlem sen 2011-07-08
14
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bahnhof
Bra
(68)
Usel
ett år sedan
Svarar inte på e-mail om supportärenden. Urkasst. Man ska inte behöva vänta flera dagar på att få bredbandssupport.
Iiglo DW101 (vit)
3.3
(2)
3 år sedan*
Bra! Köpte denna när min gamla elektro helios dc4024 bänkdiskmaskin pajat permanent. Ville egentligen ha en 45 cm bred bänkdiskmaskin, men tydligen tillverkas de inte längre, så jag fick nöja mig med den 55 cm breda klossen Iiglo DW101, som var den billigaste bänkdiskmaskinen som gick att hitta på Prisjakt. Precis som övriga 55 cm bänkdiskmaskiner är den inte så jätteliten, speciellt inte i jämförelse med de 45 cm breda golvmaskinerna. Men eftersom jag inte får plats med en golvmaskin fick det bli denna ändå, vilket jag inte ångrar. DW101 var billig, och framförallt- den fungerar toppen. Min disk har aldrig blivit så ren! Den är betydligt tystare än de tidigare, äldre bänkdiskmaskinerna jag haft. När den tagit in vattnet glömmer man lätt bort att den är igång även om man sitter i rummet bredvid. Den har fem olika program- intensiv (140 min), normal (120 min), eco (180 min), glas (75 min) och snabb (30 min). Jag kör oftast på normal eller snabb. Funktionsmässigt har jag inget att klaga på, trots det låga priset. Jag har heller inte några problem med att passa in mina tallrikar i maskinen. Korgen hade kanske kunnat vara lite bättre, på några ställen är det en ganska stora glapp, men över lag är det inget som stört mig. Hur du bäst kopplar in till vatten beror lite på vilken blandare du har. Diskmaskinens vattenslang ansluts till en gängad 3/4" anslutning, vilket i mitt fall innebar att jag behövde en adapter för att ansluta till mitt extra vattenuttag (övergångsnippel, invändig R15 x utvändig R20 för att koppla maskinens vattenslag till min R15 koppling). TLDR: +Fungerar bra och diskar mycket rent +Tyst +Bra utbud av program +Billig -Bredden (tyvärr är 55 cm och upp det enda tillgängliga breddmåttet på bänkdiskar numera) -Jag var tvungen att köpa en adapter till vattenuttaget (vilket jag ej behövt med tidigare maskiner)
*Redigerades 3 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Har handlat av spelbutiken många gånger och alltid varit nöjd. Leverans på utlovad tid.
*Redigerades 4 år sedan
ComHem
Dålig
(162)
Usel
4 år sedan*
Värdelöst. Har ip-telefoni genom ComHem eftersom ett ComHem uttag fanns i lägenheten. Telefonin är nere så gott som varje helg, då det inte går att ringa in eller ut. Kundtjänst är till noll hjälp, och inte särskilt intresserade av att lösa problemet. Ingen kompensation, inte ens en ursäkt. Uruselt.
*Redigerades 4 år sedan
Zalando
OK
(279)
Utmärkt
4 år sedan*
Har beställt flera gånger från Zalando, fungerar alltid bra. Har alltid levererat inom utsatt leveranstid och alltid fått rätt varor. 3-5 dagar är rätt lång leveranstid, och gör att Zalando tappar en stjärna- andra affärer kan skicka samma dag eller dagen därpå, det borde Zalando också klara. Dock står leveranstid på pekat när man beställer, så det är något man får ta ställning till själv. Det finns också ett alternativ för expressfrakt. Returer har fungerat problemfritt. Bra att man kan betala med Paypal.
*Redigerades 4 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(125)
607 kr
4 år sedan*
Har haft denna sedan 2007, dvs i nio år då den stått på hela tiden! Kan inte minnas att jag behövt starta om den. Den byts ut eftersom den inte klarar av min uppgradering till 100mb så bra, annars hade den nog kunnat fortsätta i många år till! Jag har använt den med Tomato och då har den varit en stabil och bra router med bra konfigurationsmöjligheter.
*Redigerades 4 år sedan
Sleepo.se
OK
(98)
Bra
5 år sedan*
Jag är över lag nöjd med inköpet jag gjorde hos Sleepo. Nästan helt avgörande för att jag valde att köpa hos Sleepo var möjligheten att få den gamla möbeln bortfraktad- detta alternativet har jag inte hittat hos någon annan internetsida och är ett toppenalternativ för oss som inte vill behöva hyra lastbil för att köra en sliten gammal soffa eller säng till tippen. Leveranstiden var mycket bra och hela leveransen fungerade problemfritt. Dock blev inte produkten bra i mitt hem, så den fick gå i retur. Den hjälpsamma kundtjänsten fixade returen och även om det blev en mindre försening (pga fraktföretaget) returnerades pengarna för köpet. Hade dock varit trevligt om Showroom fanns på flera ställen än i Stockholm eftersom det hade varit bra att kunna känna på större möbler innan köp.
*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Webhallen är min go-to affär när det gäller datortillbehör. Smidigt med fysiska butiker där man kan knata in och hämta upp beställningen. Priserna är bra och utbudet är bra. Jag har aldrig haft några problem med webhallen.
*Redigerades 5 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Jag handlar massor hos Netonnet. Har köpt allt från TV, dammsugare, mikrovågsugn, laptop, högtalare och skrivare till småprylar som laddare där. Alltid snabb och problemfri leverans. Alltid god hjälp av kundtjänst. Bra urval, gott om produkter, bra hemsida och smidigt med lagershops. Bra fraktalternativ, gott om betalningsalternativ. Efter åtskilliga köp har jag aldrig haft någon anledning att klaga. Netonnet är helt enkelt mitt förstaval som elektronikaffär.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1