Kategorier
Prisjakt

Koirp

Medlem sen 2011-06-26
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Lamnia
Bra
(26)
Utmärkt
3 år sedan
Mycket bra. Jag råkade beställa fel, men det löste dom klockrent. Hade trots det beställningen i handen på en och en halv dag.
Slöjdfokus
Usel
(3)
Bra
3 år sedan*
Mycket bra erfarenhet av slöjdfokus. Posten slarvade lite med paketet, men det löste slöjdfokus smidigt. Beställde både verktyg och material, allt var som förväntat.
*Redigerades 3 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Väldigt nöjd med service i butiken, alltid trevliga och hjälpsamma.
*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Har tidigare varit nöjd kund. Men tidigare har det aldrig varit problem med en produkt jag köpt via webhallen. Köpte ett moderkort, felsökte det själv i veckor innan jag kom fram till att SATA-portarna inte funkar som dom ska. Väldigt märkligt fel, för ibland dök hårddisken upp, ibland inte. En gång lyckades jag påbörja installation av OS, men så försvann den mitt i. Till slut var jag 100 på att det var portarna och lämnade in kortet. Det skulle ta runt två dagar sa man när jag lämnade in det. Efter två dagar fick jag ett mail att mitt moderkort kommit till butiken. Väldigt nöjd med servicen tar jag mig till butiken med min reklamationslapp. Visar lappen till mannen i kassan och förklarar att jag lämnat in mitt moderkort på reklamation, varpå han svarar "och vad gör du här då?". Trevligt bemötande. Han förklarar på ett oskönt sätt att jag skulle få ett nytt mail när de har kollat igenom kortet (att jag inte förstod det själv). Tiden går, hör ingenting. Mail svarade dom på efter några dagar, eller inte alls. Testade även att sitta genom den långa telefonkön, där fick jag veta att dom i butiken var överbelastade med reklamationsärenden och att det skulle ta några dagar till. (Tänk om någon av de jag träffade i butiken hade klämt ur sig det, hade varit så mycket enklare) Drygt två veckor har gått och inget moderkort än. Vet inte hur dom ska lyckas få mig till en nöjd kund efter deras bemötande så här långt, men hoppas in i det sista att jag ska få möjligheten att lägga på nån stjärna i betyget, för jag gillar dom ju nånstans.
*Redigerades 5 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
8 år sedan*
Beställde RAM-minnen. Fick minnena i en förpackning som såg ut att ha varit öppnad och igentejpad minst 2 gånger. Naturligtvis var dom trasiga. Bara att gå till posten och skicka tillbaka dom. Tog väldigt lång tid innan jag ens hörde att dom fått paketet. Efter 2 veckor hörde jag av mig, men dom kunde inte ens säga om dom fått paketet än. Totalt tog det 38 dagar att få ett par hela minnen. Tiden det tog att få dom utbytta var oacceptabel tycker jag. Det är uppenbart att minnena skickats tillbaka av tidigare kund, sen skickar dom tydligen ut dom till nästa utan att kolla dom. Dom får två stjärnor för att supporten var trevlig och svarade snabbt. Sista gången proshop.
*Redigerades 8 år sedan