Unregisterede35e01a9

6
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Meta (Oculus) Quest 2 64GB
Full Star 1
4.4
(500+)
U
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Rekommenderar att vänta med att köpa i någon månad tills dom återinför brightness adjust slider. Har problem med bas ljusnivån går bara att justera de i ett natt/dag läge fnv. På dag läge sambon klarade 5 minuter, jag 10 minuter= 20 minuters ögon ont för båda. Ska testa med natt läge snart. I övrigt en bra uppgradering från quest 1 text går väldigt bra att läsa. Inte testat fullt ut pga ovan problemet. Har go quest, rift s och index aldrig varit med om liknande smärta. (jag justerade ögon grejen rätt o har exakt översta inställningen)

Asus ROG Phone II - Strix Edition - ZS660KL Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.1
(49)
U
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Nöjd funkat utan problem i ett halvår, små buggar som uppdaterar har löst. Enda nackdelen var inget volte (normal samtal +internet samtidigt) men senaste uppdateringen löste om man har tele2 som operatör. (Telefon klarar det sen start men måste ha ett digitalt certifikat från operatörens sida för att funka) Ringde in och pratade med tele2 för 4 månader sen, antagligen fler som gjort liknande eller varit pågång sen start.

Proshop
Utmärkt
(500+)
U
Utmärkt4 år sedan

Har haft problem en gång med lagar status på sidan var fel. Annars alltid levererat dock lite slöare än svenska företag men kan du vänta 1-3 dagar är dom nästan mitt första hans val. Det enda att tänka på är att proshop är baserat i danmark och svenska konsument regel verk är lite starkare. Men eu o danska lagar duger, samt tillverkarens egna garantier. Fått allt jag beställt i övrigt säkert beställt för över 50k 200-6000/gång i 2-3år?.

Sony MDR-XB950N1 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(384)
U
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra ljud, bra noise cancel, tilllräckligt hög volym för ljudböcker i verkstad, med öronproppar hör ljudet okej, dessa +öronproppar är väldigt härligt när Golvet skakar av fräsars körande. Härligt i bilen med lite missljud från däcken, hör det väldigt svagt bara. Men plast bygeln är på tok för svag ihåligt där det pajade 5 gram plast till hade gjort den hållbarare. Jag och arbetspolaren har samma lurar och har pajat på samma ställe. Limat men hans har pajat på andra ställen nu. Mer lim...😑 Ca 8-10 månader innan limning behövs. 🤔 Garanti vetefan köpte dom billigare från Danmark eller något sånt.

Kabelgiganten
U
Utmärkt4 år sedan

Köpte en Goobay HDMI-kabel v2.0 Svart 5 M Kan bekräfta att kabeln klarar som utlovat 4k 60hz. Var lite orolig då internet säjer ej över 3 meter. Men 5 fungerar bra.