Prisjakt

Grejor

Medlem sen 2011-06-18
2
Bidrag
2
Hjälpsamröster
ParfymOnline
Dålig
(74)
Usel
10 månader sedan
VARNING! Lurar sina kunder. Beställde en julkalender Molton Brown 2020. Så sa texten och bilden var på årets kalender. När jag får hem produkten så har de skickat 2019 Molton Brown kalender, alltså en ett år gammal kalender som blivit liggande hos dom och de försöker kränga denna till fullt pris. Så undvik detta oseriösa företag som pesten. och inget svar från kundservice som många andra skriver.
Bauhaus
Bra
(379)
Usel
3 år sedan
Fick bara hem ett av två kollin med beställda varor. Kontaktar dem och de skickar ut standardmail med uppmaning att ta bilder, emballage, streckkoder och vet inte allt. Pratade själv med fraktbolaget och de sa att kollit låg kvar i Norrköping så det var inte så svårt att utreda. Men Bauhaus kundtjänst fastnar i sina standard rutiner och allt tar så lång tid. Det låga betyget är för hanteringen och mottagandet kring ärendet från Bauhaus kundtjänst sida. Jag förstår att det kan bli fel vid leveranserna, men då ska inte kunden behöva lägga ner så mycket tid och energi på alla kontakter fram och tillbaks.
JagaMera
OK
(10)
Usel
3 år sedan
Svarar inte varken på epost, SMS när jag skickat frågor kring min order. Så jag har makulerat ordern. Handlar inte mer från JagaMera.