ilka24

Medlem sen 2011-06-04
12
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Musikanten
Bra
(18)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Grymt, Snabbt, Enkelt. bra priser ! Super trevligt att handla där ! Rekommenderar stark ! Älskar mina hörlurarna 990 ;)

Örebro Musikservice
Utmärkt
(8)
Utmärkt
2 år sedan

Innan köp hade kontakt med kundtjänst innan köp för att kolla att vara är 100% på lagret. ( Då från mitt erfarenhet om den stå på lageet den inte kan vara sant 100%) Fick svaret att jag 1st kvar. Då jag har beställt den. Och efter 3 timmar fick information att denna vara blivit såld till annan person sista ex. Själv klar jag var besviken och kommer handla aldrig mer i denna affär. Pengarna kommer tillbaka efter 3 dagar.

Musikanten
Bra
(18)
Utmärkt
2 år sedan

Bra och snabbt support ! Snabbt leverans ! Bra priser som inkluderar frakt i mina fall varit så här. Mycket nöjd ! Stor tack till Musikanten i Umeå ! :)

Røde VideoMic
Full Star 1
4.2
(2)
459 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Idag jag köpte en. Kommer hem och när jag har öppnat förpackningen och skulle vilja testa den. Då såg jag att man måste ha en batteriet till den annars mikrofonen funkar inte. Verkligen blivit ledsen när jag hittade inte den i förpackningen. Förstår inte: 1. Varför tillverkare sparar några kronor på batteriet. 2. Varför står inte nånstans på förpackning att man måste köpa en batteri till den!?

Steinberg UR22 MK2
Full Star 1
3.7
(4)
1 395 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Funkar, men minst några gånger om dag kan vara problem med driver.(Försvinner ljudet på 1 sec.) Och går inte att uppdatera den eftersom bara gamla finns på Steinbergs hemsidan. (Windows x64)

123ink.se
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan

Aldrig mer. För mig detta företaget funkar inte bra. 3 gånger gjorde olika beställningar och varje gång haft problem med de. 1gång: kommer fel fotopapper, har skickat tillbaka och fått pengar tillbaka bara om 1 månad ! ? 2,3 gånger står att färgtoner i laget men det inte stämmer. Och själv klart de vill inte skicka andra varor utan den som är missat, inga sms, inga e-mail. När man kontakta de, de säger att de skickade e-mail. Men nej! finns inte nånstans. Man ringer igen ångande andra varor, de sa att det kommer i brevlådan direkt. Men inte stämmer detta information igen eftersom det här paketet kan inte gå in i brevlådan, varför säga det? Men . Då paketet väntar hus närmaste postavdelningen utan nått information att detta redan har kommit. Och lite till: På hemsida de rekommenderar motsvarande produkt med varumärket 123ink! MEN de verkligen mycket sämre. Ex. "Epson T0870 gloss kopia" från 123ink , funkar inte i nära som originalet från Epson ! Jag var nyfiken och har testat on-line chatt med de, bara för att veta varför beställningsvara står som "i separat lager" och markeras grön. Och vet NI, jag har fått inga svaret ! :) Bara, att jag ska kontakta de via e-mail. Men de bekräftar att varan som markeras "i separat lager" 3-5 dagar till dem och + 1-3 dagar till kund. Så jag fattar inte varför så himla svårt att inte lura kunder på detta set och markera beställningsvara som beställningsvara ?! :) Bra att de svara i telefonen snabbt och försöker hjälpa. Men... Om allt blev korrekt på hemsidan då man behöver inte det. Tröt ! Aldrig mer !

Inky
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Utmärkt ! Enkelt beställning snabbt leverans ! Tack !

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan

Ångande Fynda produkter :Har köpt en bärbar data (FYND) hus Upplands Väsby. Innan den fick ringa flera gånger och har frågat att den funkar bra, inga fel på den ? Fick informationen efter 4 dagar att den är funkar som den ska och bara flera repor på backsidan. Men även tangentbord funkar inte , när jag har provat återställa den då den hänger på 38% flera timmar som brukar hände när finns badbloks på HDD. Också i Windows var minst 5 drivers som saknades till: USB, Grafikkort och vidare. Varför? Om varan är nytt då jag fattar inga konstigheter en fabrik fel. Men just ny jag kan bara konstatera att Webhallen säljer retur varan utan att testa den ordentligt. ( så här: Skärmen visa nåt bild och den bli bra) Och lämna fel informationen att den funkar BRA .

Gaggia Espresso Pure
Full Star 1
1.5
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Efter första dag gick direkt till Giggia serves för att byta pumpen (1,5 mån). Sen efter flera månader börjar rinna vatten när den varma. Inte räcke varme föra att skumma en cup mjölk. - långsamt - kan skumma mjölk bara för ett portion per gång, sen man måste vänta när bli tillräckligt varm igen. -plast på handtaget blivit trasigt (fick limma täppa den) -när varma ordentligt kan droppa vatten utan att trycka på knappen " espresso" fick av mina kompisar en gammal DeLonghi EC156 som kostar 2 ggr mindre. Mycket bättre ! Aldrig mer Gaggia !

Kontors24
0
Usel
Redigerades 8 år sedan

Visar felaktiga priser på DVD-skivor.. med frakt på 188 kr för som man se inte här :(