Kategorier
Prisjakt

slobo

Medlem sen 2011-05-23
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Urbanears Sumpan
3.2
(5)
207 kr
2 år sedan
Riktigt bra ljud för prisklassen. Passformen är perfekt enligt mig det är praktiskt att kunna fästa dom bakom nacken. Tyvärr är kvalitén undermålig och de börjar alltid glappa efter ett halvår. Är inne på mitt tredje par nu...
Netgear Nighthawk X4 R7500
3.1
(10)
6 år sedan*
Väldigt trevlig router! + Stabil + Suverän täckning + Grym hastighet + Snabba portar för externa diskar + Stilren och futuristisk design, samt smidiga väggfästen - Netgear måste skärpa sig med gränssnittet för mjukvaran, segt och omodernt.
*Redigerades 6 år sedan
Ducky Legend MX Brown (Nordisk)
3.8
(1)
7 år sedan*
Fantastiskt tangentbord som andas kvalité. Rekommenderas till de som vill ha ett stilrent gaming/skrivtangentbord och samtidigt inte vill tumma på funktion. Ovansidan är i härlig kall metall, tangenterna har en skön känsla och den inställningsbara bakgrundsbelysningen håller dig sällskap under mörka vinterkvällar.
*Redigerades 7 år sedan
Nokia Lumia 925
4.1
(43)
2 299 kr
8 år sedan*
Precis som alla Windowstelefoner ett under av stabilitet och användarvänlighet. + Jättefin kamera som tar klara bilder. Nokias egen kamerapp är suverän för en fotonörd att använda. + Väldigt läcker design. + Mycket bra skärm som går att ställa in som man vill ha den. Bra respons och känslighet. + Nokias egna appar! + Bra batteritid. Inga problem med några dagar vid sparsam användning. 20-30% kvar på kvällen vid tung användning. - Metallramen gör den tyvärr lite hal i handen. Rekommenderar ett skal om du inte har jättestora händer som kan greppa den bättre.
*Redigerades 8 år sedan
Total War: Rome II (PC)
2.9
(13)
179 kr
8 år sedan*
Ett stort steg tillbaka i serien. Extremt nerdummade strider, vilket gör att jag nog skulle döpt spelet till Total Management istället. För att nämna några saker: Inget guard mode! Inga enheter håller sina formationer! Walls bara för provinshuvudstäder! Fullständigt inkompetent AI som rusar in i döden i en stor blob! (att hålla en chokepoint med en femtedel så många, undermåliga, trupper är inget problem), osv... Kika runt lite så ser ni vad Total War-veteraner tänker. Köp inte! Vänta och se är mitt råd. Kanske, kanske går det att fixa. Men jag har svårt att se hur, de måste isf göra om en stor del av spelet. Ger några stjärnor för en vacker kampanjkarta och ett bra interface.
*Redigerades 8 år sedan
Olympus Pen E-PL5 + 14-42/3,5-5,6 II R
4
(4)
8 år sedan*
+ Lätt och smidig! + Snabb åtkomst till avancerade alternativ med Olympus "supermeny". + Många fina objektiv till m4/3-standarden. + Mycket bra bildkvalité även på höga ISO-tal. Fullt jämförbar med min gamla Nikon D5100. + Grym IQ! + Tiltbar skärm med touchfokus. Mycket smidigare än man tror. Väldigt responsiv. + Rejäl konstruktion och stadig i handen trots sin litenhet. - Skärmen är tyvärr i widescreenformat och inte riktigt så högupplöst som den borde vara i prisklassen. - Scrollhjulet/funktionsratten på baksidan är väldigt lätt att komma åt. Önskar det var lite trögare. - Kitobjektivet har en underlig låskonstruktion som gör att man måste vrida fram zoomringen innan det går att använda. Lite osmidigt.
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
8 år sedan*
Fortfarande en pärla efter över ett års användande. Fantastiskt stabil, snabb, enkel (i användarvänlighet) och framförallt snygg! Den överlägset bästa telefon jag någonsin haft, och den enda som gjort att jag inte har en tanke på att byta till något fräckare. Det finns helt enkelt ingen mening med det... Sitter ni och lurar efter en ny telefon och vill ha något annorlunda som bara fungerar, och dessutom inte vill lägga en förmögenhet, ja då kan jag garantera att Lumia 800 är något som skulle göra er nöjd. Lika snabb i gränssnittet som en telefon för 5000:-, och med en byggkvalité som slår allt på marknaden.
*Redigerades 8 år sedan