Seppuku

Medlem sen 2011-05-15
4
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Bythjul
Bra
(500+)
Bra
4 månader sedan

Fick punktering där däcket måste kasseras och ingen firma i stan hade däck inne. Valde bythjul för att dom skulle ha snabb leverans. Hittills är leveranstiden beräknad till 8 dagar vilket jag tycker är underkänt. Vi får väl se vad det blir i slutändan. Beställde igår och däcket är ännu inte skickat. Försökte även ringa men efter 20 min utan svar gav jag upp.

Ryobi RST36B51 (Utan Batteri)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Haft denna (snart) två säsonger och jag ger betyg efter priset. Egentligen gör det det den utlovar och lite till. Den kastar både långt och högt för eldrift så jag är imponerad. Jag har en uppfart på ungefär 80m2 och om det kommer max 20cm lössnö i minusgrader så tar jag hela uppfarten på ett batteri (4mAh). Har dock ett i reserv vilket är att rekommendera. Problemet detta år precis som förra är att plogvallarna efter en snörik vinter blir 1,8m höga, och det blir för mycket för snöslungan att klara av att kasta över. Problem två är att den lämnar 1-2cm, så om man är pedant som mig så går jag alltid ett varv extra med handskottaren. Dessutom är snöskruven av plast så den är inte optimal på grusytor, iallafall innan marken (snön) blivit jämn. Packade plogvallar är inget den klarar särskilt bra heller. Men, med tanke på priset, batteriprestandan och helhetskvaliten så får den nästan full pott.

OBH Nordica 2373 Coffee Box
Full Star 1
2.3
(4)
318 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Säger precis som robboy, helt omöjlig att hälla ur utan att spilla. Har dom ingen kvalitetskoll på OBH Nordica? Har dock alltid fått beröm för gott kaffe. Rymmer ca 3 fulla kaffemuggar, av muminmuggstorlek. Inte 6 som det står på kannan.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Grafikkortet på min nuvarande dator pajade så jag behövde ett nytt, och snabbt. Valde inet för gtx 1060-kortet stod som inkommande på övriga nätbutiker. Samma sak på Inet, men där stod det iallafall "Skickas imorgon". Beställde på onsdagen, inget kort skickades. Samma sak stod på hemsidan på torsdagen. Fine. På fredagen stod det först att kortet var beställningsvara, sedan att det fanns 2 inne, och på min order stod det "bokad". Däremot på hade Inet inventering på fredagen, så leveransen skulle gå iväg på måndagen. På lördagen så stod kortet i min beställning återigen som "beställningsvara". Så vid detta laget avbeställde jag. I övrigt har jag tidigare varit nöjd med Inet vilket snittbetyget pekar på. Detta ska mer ses som en nyansering, ingen är perfekt.

Samsung Galaxy S II GT-i9100 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.5
(412)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har alltid varit ett HTC-fan och hade redan bestämt mig för HTC sensation, men bestämde mig för att åka och titta på den här vilket resulterade i att jag köpte den nästan omgående. Att dock säga att den "Slår allt annat, inklusive IPhone 4 och kommande telefoner 2011," som jag såg nedan är onödigt, men är en riktigt grym telefon. Och ja, den är mycket bättre än Iphone 4, imponerade tillochmed på min kompis som är världens största applenörd. Blev kär i skärmen för det första, och märkte att den har i princip samma funktioner som sensation för 1000 kr mindre. Jag gillar fortfarande HTCs gränssnitt mer, och HTC har roligare widgets enligt mitt tycke, men efter att ha lekt ett par dagar så blir jag bara mer och mer nöjd med mitt köp, trots att jag lät mig bli lurad av the phonehouse att betala 1000kr mer (blev lovad ett pris på 5000 2 gånger, sedan var jag dum nog att inte räkna ut kostnaden själv innan jag skrev på kontraktet, men det är en annan historia). Batteritiden blev jag sjukt imponerad av, laddade den i går morse och har lekt oavbrutet till idag och har fortfarande 85% kvar. Väldigt snabb givetvis, och väldigt genomtänkt, grym kamera med lite roliga funktioner som man måste upptäcka själv för att uppskatta och det gäller även telefonen i stort. Provade även "Samsungdive.com" som gör att man kan spåra telefonen via nätet om den skulle komma bort/bli stulen och den prickade rätt på någon meter. Går även att "ringa till den" om man skulle slarva bort den i lägenheten, den ringer då på högsta volym även om den skulle vara på ljudlös. Går också att radera all data om den skulle komma bort för att undvika att snuskfilmerna på tjejen i fullHD 1080p kommer i orätta händer, dock går den inte längre att spåra om man raderar datan på mobilen vilket är logiskt men synd. För alla er som är på gränsen och funderar på den här är värd att köpa, eller om ni ska vänta på sensation som jag hade tänkt, se den som ett väldigt värdigt alternativ, jag har svårt att se att sensation har så mycket mer att erbjuda. / Seppuku