Prisjakt

Hob-Dawgh

Medlem sen 2011-04-12
6
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Razer Opus X
Full Star 1
3.8
(1)
1 199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan
Köpte från razers hemsida vid lansering i mitten av juni, så har haft dessa 3 veckor nu. Är riktigt nöjd! Letade efter ett par bra lurar med brusreducering som går att träna med. Så dessa var lockande pga brusreducering på nivå med Sonys för halva priset. Rtings som är tillförlitlig källa mäter brusreduceringen på dessa till -27.31 dB och Sony WH-1000XM4 -28.73 dB (lägre är bättre) Skillnaden mot dessa och dyrare Razer Opus är att dessa saknar THX certifiering och 3mm jack. Nu går dessa för halva priset så lätt val om man kan leva utan de funktionerna. + bra ljud + brusreducering i toppklass + grym passform, funkar perfekt till löpning och gym. - onödigt svårt att byta låt/spola. Aktiveras med 2/3 klick på pause med rätt timing.
Wenger Synergy Computer 16"
Full Star 1
4.3
(3)
662 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Toppen! Haft min i säkert 10 år och håller än. Men som andra sagt är den otymplig för mindre packning.
Reaklockor.se
Utmärkt
(8)
Bra
4 år sedan*
Handlade utan problem. Såg att de var enda "svenska" butiken som sålde Orient-klockor. Beställde en på torsdag eftermiddag och hade klockan nästa torsdag förmiddag i originalförpackning osv. Bör noteras att affären inte har något eget lager i Sverige, utan är mer som en mellanhand (står även på hemsidan). Men jag hade inga problem och priset var väldigt bra. Rekommenderas!
*Redigerades 4 år sedan
JBL Reflect Mini BT
Full Star 1
3
(63)
625 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Riktigt grymma lurar! Har använt de dagligen i en månad nu. + Bra ljud. + Bra batteritid. + Sitter bra, aldrig haft problem med att de åker ut och det märks knappt att man har dom på sig. + Diskreta. Själva lurarna är rätt små och dosan är inte för stor. + Bra räckvidd. - Klarar inte två bluetooth enheter samtidigt. Liten nackdel för mig då jag helst vill ansluta till datorn och mobilen samtidigt. Får lov att stänga av bluetooth på ena enheten nu. Uppdatering: fungerar lika klockrent ett år senare!
*Redigerades 4 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Beställde datorkomponenter för ett par år sedan och grafikkortet som inhandlats gick sönder efter att garantin gått ut. Kontaktade inet och fick ett nytt helt nytt grafikkort från en generation bättre än min originalköp ,då mitt grafikkort utgått. Allt detta utan garanti. Har dessutom handlat flera andra produkter, skärm, tangentbord etc och köpet har alltid fungerat perfekt. Tack inet!
*Redigerades 8 år sedan