Prisjakt

litr

Medlem sen 2011-04-10
19
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Svenssons i Lammhult
Bra
(34)
Dålig
8 månader sedan
Obefintlig kundservice. Har inte fått svar sedan jag kontaktade i december. Har återigen försökt kontakta utan att få svar. Skickar även hem stor katalog i brevlådan utan att du godkänner något för att få den. De svarar inte heller på önskemål att ta bort dina uppgifter de har ur deras system.
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Som tidigare omdömen är jag riktigt besviken över deras kundservice. Beställde en vara som blev restnoterad (inget fel med det, de är bra på att uppdatera genom mail när varan väl skulle beräkna kunna levereras), men när varan kom var den i helt fel färg än vad som sas på sidan. Har kontaktat de angående retur men kundservicen är helt åt skogen! Fortfarande inget svar efter 8 dagar. Har kontaktat 2 gånger för att få svar. Nu löper fakturan ut och verkar som jag tvingas betala och behålla varan... Rejält uselt att låta kunder sväva i ovisshet över vad de ska göra. De säger dessutom att de har som mål att svara inom 48 timmar. Kan likväl säga att de svarar inom 1 år.
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
3 år sedan
Har nu haft två upplevelser av Conrad. Min första beställning skickades fel, men det löste sig efter ett par dagar och paketet hamnade till slut rätt. Mitt mail jag skickade svarades efter ca 1 vecka... I samma period beställde en bekant varor som också de skickades helt fel (till annan stad). Vid kontakt med Conrad tog det 1 vecka innan svar. Och blev ombedd att avvakta automatisk retur tillbaka till Conrad. Men inte kan Conrad sätta fast en ny klisterlapp på paketet och göra om och skicka rätt! Nu är varan slutsåld och det var något bara de hade. Fick svar: "Artikel ##### är dessvärre utsåld och vi har tyvärr ingen information att dessa kommer inkomma igen". Det vet jag! Min retur som är på väg tillbaka till er. Så oerhört dålig hjälp. Ett annat företag hade kunnat lösa detta, även om det nu inte skulle vara normal procedur.
Fitbit Alta HR
Full Star 1
3.3
(10)
1 125 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Helt okej. Väldigt trög när man interagerar med den. Även om jag tycker mig lära mig var och hur ofta man kan trycka så reagerar den ändå inte alltid. Inte heller tänds den alltid då du lyfter handleden vilket är extremt störande i kombination med det tidigare. Annars upplevde jag den exakt med stegräkningen och andra funktioner. Nu till summan av hela min upplevelse med fitbit som företag: Jag lyckades slå emot den mot en vägg då jag, just det, hade en aktivitet (!). Glaset gick sönder och föll av. Var helt säker på att man kunde få nytt glas hemskickat. Men icke! Det finns inget sätt att reparera den och inte heller finns det extraglas att erhålla (enligt fitbit själva). Förstår inte hur en teknisk pryl som används i aktiviteter, träning m.m. INTE erbjuder reparation. Så den åkte rätt i soptunnan efter ca 10 dagars användning.
Städshop
Dålig
(46)
Dålig
4 år sedan*
Billiga priser men långsam leverans. Och onödigt stora paketeringar. En vara som hade fått plats i en vanlig rektangulär kartong skickas istället som en platt kartong, likt man köpt en stor tavla. Dessutom så är länken man får där man kan spåra sina paket helt meningslös då länken bara leder till en tom sida. Min första beställning hade ALLA varor i lager enligt hemsidan men när paketet kom visade det sig att vissa varor skickas i efterhand. Dessa varor var heller inte markerade som restnoterade på följesedeln vilket gjorde att jag fick kontakta dom och höra om de helt enkelt missat att skicka varorna. Fick svar att de skickas inom kort men åter igen fick man vänta på en lång leverans.
*Redigerades 4 år sedan
Friluftsland
OK
(50)
OK
4 år sedan*
Bra leveranstid och okej i övrigt med förutom vissa anmärkningar: Angående returer: "fri retur vid byte av vara" gäller ENDAST om du byter storlek/färg på varan du köpt. Blir dyrt om det är stora varor du vill skicka tillbaka utan byte. Något loj kundservice (fick svar att om jag hade vägarna förbi så kunde jag lämna av den på deras kontor i sthlm). Inte direkt så att alla människor i Sverige bor i sthlm.
*Redigerades 4 år sedan
Alphaspel
Utmärkt
(411)
Utmärkt
5 år sedan*
Mycket bra. Enda är att frakten är väldigt hög oavsett vad man beställer.
*Redigerades 5 år sedan
Urbanears Plattan
Full Star 1
2.5
(70)
249 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Visst är dom snygga men ljudet är skräp rent utsagt. Basen är okej men resten av ljudbilden är väldigt otydlig. Låter rassligt. 95% design - 5% ljud helt enkelt. Jag fick dom gratis när jag köpte mobil och jag hade inte ens köpt dom för 50:- om dom hade kostat det. Leta efter nåt annat om du vill ha, i sämsta fall, hyfsat ljud.
*Redigerades 6 år sedan
Stylepit
Bra
(35)
Bra
7 år sedan*
Har inga större invändningar. Bra priser och bra produkter. Något seg leverans men ska nog snarare klandra Schenker för det. Dom packade varorna i bra tid.
*Redigerades 7 år sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Konstigt med så många dåliga omdömen. Tycker sidan ser riktigt bra ut. Bra priser och enkelt för kunden. Fraktfritt över 399. Väldigt snabb leverans. Fick beställningen redan efter 2 dagar. Så här ska en webshop vara. Har inget att klaga på! Min upplevelse av xxl.se är bara positivt. Åter igen: riktigt bra sida. Tydligt och bra info om produkterna. Enda att "klaga" på är att jag inte kunde spåra mitt paket när dom hade skickat beställningen. Fick spårningen precis när paketet hade anlänt till utlämningsstället.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1