Prisjakt

golfen123

Medlem sen 2011-03-30
8
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Canon EOS R6
Full Star 1
4.5
(4)
25 639 kr
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Bra kamera och värd sina pengar nu när den gått ner i pris 2år efter den lanserades. Saknar den lilla displayen uppepå och alldeles för dyra RF-gluggar samt att det inte finns några RF från tex tamron än. Kvalité på stabilisator, fokus och att den knappt crop:ar nått i 4k är bra. Något som är sämre är deras codec där man skulle vilja välja mellan flera val. Fantastiskt kamera i det stora hela.

Björk Forma Hard Wax 150ml
Full Star 1
4.3
(9)
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Använde Maria Nils Kolorit Control i 6år innan de tog den ur bruk vilket för mig är en gåta de den var överlägset den bästa produkten som gjorts. Äntligen har jag hittat en produkt som är 85% bra av ovan nämnda och den bästa just nu som jag hittat efter letat efter ersättare till Kolorit. Forma hårt ger en krämig känsla precis som Kolorit och håller bra i håret hela dagen utan att tappa kvalité. Den är inte riktigt lika bra att få till frisyren som Kolorit men så pass bra att inget annat på marknaden är i närheten just nu. En sak jag värderar högt och för mig är innehållet, ett måste är att det inte är några Sulfater SLS, Parabener och inte Parafiner. Denna produkt har inga Parafiner och ingen Sls men en dålig sak är miniraloljorna Petrolatum som tyvärr är förekommande i hårprodukter och dessa har många namn. Innehåll ger jag 3,8 av 5 i betyg då det inte har de farliga ämnena men fortfarande mineraloljor. Kvalité ger jag 4,5 då det funkar bra dock inte som Kolorit som dock utgått. Snittbetyg 4

Sony MDR-ZX770BN Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(8)
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Ljudet är väl ganska medel varken bra eller dåligt men den stora besvikelsen är helt klar brusreduceringen vilket är mer av lurendrejeri och fungerar inte alls. Visst om man inte spelar något i lurarna och sätter på brusreduceringen så hör man att något ändras i högtalarna men du störs precis lika mycket av utomstående oljud. Kunde lika gärna varit halva priset och utan denna funktion. Uselt Sony!

Sudio Tolv Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(78)
429 kr
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Känns som många recensioner är sponsrade eller köpta i dagens samhälle så därför skriver jag riktiga recensioner när jag köpt produkter. Sudio Tolv har helt klart bättre recensioner än vad den bör ha. Det som var bättre än väntat var att de faktiskt sitter bra i örat. Jag har tidigare gillat de som hänger runt nacken för att man inte kan tappa dom då de åker ur örat men dessa sätt faktiskt väldigt bra. Även knapparna med google assistent funkar väldigt bra. Om vi nu kollar det som är långt under vad jag förväntade mig. Ljudkvalitén är inte bra. Jo förresten till musik typ spotify är det bra men ska du kolla på video som youtube eller liknande så märker man en fördröjning även om inte mycket men väldigt störande när man ser munnen inte är synk med ljud. En annan störig sak är att inte alltid båda lurarna kopplar upp sig. Varför jag köpte dessa var mycket för att kunna prata i telefon men även för film/musik. Just till att prata i telefon med var jag riktigt skeptiskt till när jag köpte dom då mikrofonen sitter i örat och mycket riktigt så är dom sjukt dåliga på detta vilket jag förmodar att alla av denna typ är. Burkigt tycker motparten att det låter även om det funkar i tyst miljö så är det ett burkigt tråkigt ljud. Utomhus eller i miljö där det inte är helt tyst är de helt värdelösa och går typ inte att använda alls. Mitt råd är att om syftet enbart är att lyssna på musik så funkar de bra men vill du även kolla film och framförallt ringa så köp nått som funkar bättre. Min favorit alla tider som dock har utgått är Sony SBH80 som är bäst på alla dessa delar och hade även så bra batteritid samt kunde koppla upp mot två enheter samtidigt. Sony ta tillbaka dessa för era nya modeller håller inte heller måttet (WI-H700 h.ear in 2 är så dåliga med mic som ingen hör)

Biotherm Homme Aquapower Oligo-Thermal Care Normal/Comb Skin 75ml
Full Star 1
5
(7)
474 kr
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Mycket bra ansiktskräm

Zoovillage
g
golfen123
8 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Katastrofal hantering av returer

Sony WI-H700 Wireless In-ear
Full Star 1
3.3
(3)
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Kanonljud men jag köpte dessa just för att kombinera musik samt för samtal på mobilen. Mikrofonen sitter så dumt till så alla jag pratat med undrar vad jag håller på med då de inte hör mig när jag pratar. Som sagt bra ljud men oanvändbar som headset därför detta betyg. Jag har haft sony sbh-80 tidigare som jag varit supernöjd med men dessa har de slutat tillverka tyvärr. Ett stort minus till Sony som säkert vet om detta (jag känner flera som har haft samma problem) men när jag kontaktat vägrar de ta tillbaka dom då de är formade med mikrofonen inåt så är det inget fel menar dom. Första gången jag haft problem med en Sonyprodukt som för mig annars är kvalitetsprodukter men denna efterservice är för mig under all kritik och jag vill verkligen uppmärksamma andra som tänker köpa en Sonyprodukt för detta

Maria Nila Kolorit Control 200ml
Full Star 1
5
(5)
119 kr
g
golfen123
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bästa hårprodukten ever tyvärr har Maria Nila tagit ur den ur sortimentet