Prisjakt

jesperhag

Medlem sen 2011-03-28
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Ellos
Bra
(500+)
OK
4 år sedan*

-

*Redigerades 4 år sedan
Electrokit
Bra
(41)
Utmärkt
4 år sedan*

Beställde en raspberry pi zero som postnord lyckades slarva bort. Kontaktade Electrokit som inte bara skickade en ny utan skickade den nya med ett riktigt postpaket istället för brev. Att de har föredömlig service är i sig värt 10/10, deras sortiment, snabba frakttider och priser gör det hela bara bättre. Världsklass!

*Redigerades 4 år sedan
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Dålig
5 år sedan*

Bra utbud och bra priser. Däremot måste ni fixa leveranstiderna! 2-3e gången nu när jag gör en order på kvällen, får ett mail på morgonen om att ni har börjat hantera ordern och den sen inte skickas fören 2-3 dagar efter det. Att 2016 inte kunna skicka samma dag ifall ordern görs tidigt på morgonen alt. kvällen innan är inte okej. Lös det och ni är mer än väl värda en 10:a men som det är nu blir det inte ens hälften... Kommer inte handla här igen fören man kan vara säker på att få sin leverans en eller max två dagar efter beställning.

*Redigerades 5 år sedan
SilenX iXtrema Pro IXP-52-14 80mm
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*

Extremt tyst och slimmad fläkt! Endast 15 mm hög vilket gör att den går i även de lite mindre chassina. Har själv två installerade i ett väldigt litet mini-ITX chassi (fläktlöst) chassi. Eftersom temperaturen snabbt blev för hög kände jag att jag behövde fläktar, och valet föll på denna produkt. Kyler mycket bra och är nästintill helt ljudlös.

*Redigerades 6 år sedan
Fitnessbutiken
Dålig
(25)
Bra
6 år sedan*

Bra priser och en smidig webbshop, lättnavigerad och snabb. Bra utcheckning m.h.a. klarna. Stort minus är dock att man marknadsför sig med 'snabba leveranser' men trotts en beställning lagd tidigt en torsdagsmorgon så lyckades de inte få fram det till fredag eftermiddag/kväll. Det som väger upp något är att dels har fri frakt och dels erbjuder fria returer.

*Redigerades 6 år sedan
CareOfCarl
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*

Smärtfri beställning med leverans dagen efter! Inget som helst att klaga på, dessutom var hanterades returer snabbt, enkelt och utan problem - alla papper med direkt i leveransen dessutom. Har verkligen inget att klaga på och kommer garanterat handla från Care of Carl igen! Top notch!

*Redigerades 7 år sedan