Prisjakt

Katene

Medlem sen 2011-03-23
15
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Conrad.se
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Tidssparande. Då jag visste vad jag behövde var det enkelt att lägga beställning. Har handlat här några gånger nu och tycket det fungerar utmärkt! Mycket snabb leverans från Tyskland.

Outnorth
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Lätt att hitta det jag behövde. Bra med Paypal! Subersnabb leverans som alltid! Däremot tar det lite tid för mig att hämta det ;)

Centurion KE-201
Full Star 1
1.2
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Håller med föregående. Totalt värdelös! Köpte min på Discshop för 300 plus frakt. Inte värd en krona. Kannan håller inte värmen alls. Inte ens med plattan på, då stod den bara och pyste så avstänglingskyddet fungerade inte. Kannan är också hopplös att hälla ur när det är lite kvar utan att spilla. Måttskalan stämmer ej jämfört med vanliga glasbryggare. Filterlocket sitter för lågt så filtret får tryckas ner rejält för att inte klämmas plus att det droppar när man skjuter det åt sidan. Sladden är väldigt kort. En felkonstruerad och värdelös produkt!

Outnorth
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Efter min tredje beställning kan jag återigen konstatera att är servicen är superb! Snabbt och enkelt att beställa. Många bra betalningsalternativ. Supersnabb leverans, dessutom gratis :) Kommer helt klart handla där igen.

Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Allting är jättelätt att hitta - till skillnad mot Apoteket som har en hopplös sida. Mycket bra service med chatten! Priserna är också mycket lägre. Betalningsalternativen många. Leveransen är supersnabb! Det enda jag saknar är recept till ombud/lanthandel då jag har problem att ta mig till postombud. När de fixar det kommer Apotea att vara mitt enda inköpsställe av all medicin, inkl djurens.