Prisjakt

Krillezz

Medlem sen 2011-03-22
18
Bidrag
8
Hjälpsamröster
SteelSeries Arctis Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(74)
3 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Spelar mest med dessa, de är grymt bra. Har provat en hel del olika trådlösa headset, bluetoothbaserade och liknande. Ljudmässigt är de bra, inget konstigt brus som trådlösa ofta kan ha. Funktionsmässigt så är det det skönaste jag varit med om att kunna koppla till telefonen och datorn samtidigt, och dämed kunna svara på samtal i samma enhet som jag spelar på. Trådlösa räckvidden täcker hela min lägenhet, med betongväggar imellan rummen. Kvalitemässigt är de utan tvekan de minst plastiga enheterna jag använt, allt känns rejält, inge konstigt gnekande som många andra enheter har. De är absolut inte att jämföra med de billigare arctis 7. Mycket bättre kvalite på dessa. Har aldrig känt som att jag behövt ladda enheten, eftersom det är två batterier, så ett är alltid laddad då man förvarar det i basstationen och att byta går utmärkt att göra, tar inte många sekunder eftersom det är magnetiska luckor på headsetet. Bästa headsetet jag ägt, och med funktioner jag numer inte kan leva utan. såsom dubbla batterier, lång räckvid och telefon+dator koppling.

QPAD 8K Optical
Full Star 1
4.2
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Gillar verkligen greppet på denna, sitter bra i handen och gör det den ska. Har lite större händer och denna är verkligen perfekt. Gick sönder efter nästan två års försiktigt användande däremot, vilket är bra mycket kortare än vad jag förväntat mig. Hade kanske bara otur. Men det gick på garantin. Rekomenderar den.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

De hanterade min reklamation som var på gränsen att gå ut smärtfritt, snabbt och bra. Sitter nu med en liknande ersättningsprodukt några dagar senare (frakt till norra delarna av sverige är lite segare). Imponerad av hanteringen och bemötandet.

Dell P2416D Ultrawide QHD IPS
Full Star 1
4.3
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har 2 stycken av dessa bredvid varandra. De fungerar riktigt bra, läser och kodar mest på dem och det är riktigt nice att ha lite högre upplösning och IPS eftersom texten blir bättre. Sitter nu i valet och kvalet om jag ska införskaffa mig en 3e....

Google Nexus 5 D821 16GB
Full Star 1
4.4
(156)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

vet inte hur länge jag haft min, men det är längre än ett år . Jag brukar kolla in nya telefoner lite då och då, men inget kommer ens i närheten av den bloatfria, bra prissatta nexus 5. Nexus 5x som kom nu är i mina ögon inte ens bättra. Bara dyrare. Skulle min Nexus 5 gå sönder skulle jag vilja köpa en ny likadan. Dock verkar det ju bli svårt. Så jag hoppas att ett vettigt alternativ dyker upp innan min går sönder.

Perixx Perimice 715
Full Star 1
3.3
(1)
289 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra datormus, härlig flr handen. Fungerar oväntat nog rätt bra i cs med. mycket lätt för att vara trådlös. drivs enbart av ett aa batteri. negativt är att knapparna är glansiga, vilket är lite mindre skönt. Får ta sandpappra ner det lite eller nått. Skönt material för tummen och handflatan + Grymt skön datormus. + Lätt + tråddlös - ej inbyggd uppladdningsbart batteri - glansiga knappar

Apple MacBook Air (2014) - 1,4GHz DC 4GB 128GB 13"
Full Star 1
3.6
(15)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Detta är en utmärkt och helt underbar facebookmaskin! Med detta menar jag då att den är en fröjd att surfa på. Jag vet att många användare vill se film och titta på sina webbsidor och till detta är det nog svårt att hitta något trevligare. Bra byggkvalitet i datorn rakt igenom. Men för mig som anser mig lite mer poweruser och gärna grejar och donar med mina datorer så störs jag utav inlåsningen till mac. Jag blir smått irriterad varje gång jag installerar ett program och måste dra en icon från vänster till höger över skärmen som en del av installationsprocessen. Mina nedladdade filer från safari blir till en boll som flyger över skärmen ner till dockan. Fönster studsar fram och tillbaka. Iconer hoppar upp och ner över skärmen och kräver uppmärksamhet. Det välbyggda tangenbordet saknar knappar såsom delete, home, end och hakparanteser, dollartecken mfl. Jag känner mig lite som ett dagisbarn. Allt ska lullas och lallas och gömmas. Säkert en mycket trevlig miljö för många som är ointresserade utav datorer. Men jag vänder mig till andra alternativ där man faktiskt får mer prestanda och användning för sin dator. + Byggkvalite, robust alu-chassi, tangentbord och touchpad + 3 finger swipe för fullskärms program, typ som workspaces, trevligt. - Operativsystemet är för likt ett dataspel för barn. - Pris för prestandan. Skulle rekommendera till människor som inte gör så mycket tekniskt med sin dator, utan hellre surfar runt. Skulle dock kontrollera att de inte skulle klara sig utmärkt med en surfplatta först. För den som vill bränna pengar så verkar det inte så svårt att installera annat operativ på den. Den är ju trots allt rätt snygg.

Sony STR-DN850
Full Star 1
3.8
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra! Andra recievern jag äger. Den har alla lyxfunctioner såsom nfc, bluetooth, wifi osv. Bra ljud! Bra menyer! Låter bättre än vad min onkyo TX-NR609 gjorde, vilket är viktigast. Bra support från onkyo däremot när 609an gick sönder. Onkyon var bättre på: Fjärrkontroll Android app Men på alla andra saker är denna mycket bättre! Kan bara rekommendera denna!

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 16GB
Full Star 1
4.3
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Upptäckte nyss att man även kan ringa vanliga samtal med den. Bra ljudkvalitet med! Mycket behändig platta, lagom storlek, tunn så den fungerar bra att skriva på, man kan även lägga handen på plattan och skriva med pennan vilket underlättar ganska rejält, samt den lilla knappen på pennan som växlar mellan penna och sudd är grym. Har iof bara provat i Samsungs egna anteckningsprogram ännu vilket också är det enda samsung program som jag kan rekommendera. Kan inte anmärka på batteritiden då jag inte haft den länge. men skärmen är skön att titta på, inte den bästa jag sett men absolut inte den sämsta heller. Kameran duger, men det är inte därför man köper en surfplatta (hoppas jag). Personligen tycker jag att det är en del för många samsung appar installerade default och som inte går att få bort. Finns inte mycket att klaga på förutom samsungs egna appar och att den bara kör Android 4.1. detta ger -2 stjärnor. Kan användas som fjärrkontroll pga IR-blastern på sidan! Rekommenderas till de flesta! Pennan är en rolig funktion som inte alla plattor har!