Prisjakt

Beckerath1

Medlem sen 2011-03-21
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Nordic Nest
Utmärkt
(393)
B
Beckerath1
3 omdömen
Usel3 år sedan

Handla aldrig här. Lång leveranstid och när de ska leverera så upptäcker de att de inte har varan. De meddelar detta efter att ha tagit betalt och behållit pengarna. Är du intresserad av något så titta efter seriösa handlare och inte här.

Electrolux Pure i9 PI91-5
Full Star 1
3.5
(20)
B
Beckerath1
3 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Haft den 6 veckor varav tre på service. Vimsar runt på samma 5-6 kvadrat som städas varje gång. Går inte vidare ens i samma rum och har aldrig försökt ta sig över en tröskel. Jag har rena 5 kvadrat men knappast värt det priset. Jag har hört av mig till Electrolux igen och hoppas de kan fixa den den här gången.

Lyreco
B
Beckerath1
3 omdömen
Usel5 år sedan

Passa er för denna butik. Beställde en julklapp som de påstår är i lager men efter fem dagar får jag reda på att den inte går att leverera förrän i januari. Deras förslag är att i stället "lägga en lapp i paketet att du får den i januari". Uselt. Dessutom för sent att beställa varan från annat håll eftersom det dröjde fem dagar för dem att inse att de inte hade varan. Staples är ett multinationellt företag som borde ha koll på sina lager och ta hand om sina kunder. Lita inte på dem är mitt råd.