Kategorier
Prisjakt

Bempa68

Medlem sen 2011-03-20
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Sony Xperia XZ1 Compact G8441
3.4
(38)
3 395 kr
ett år sedan
Gillar egentligen storleken och snabbhet, kameror mm Den låga upplösningen på skärmen gör att det ibland är svårt att skriva och se samtidigt. Annars mycket jag gillar. Men det har strulat. Haft inne den 3 ggr för att fixa 3,5mm uttaget. Bara vissa kablar funkade. Första gången bytte de men exakt samma kablar strulade. En var Sony MDR-1000. (Inte sony mobile...). Jag gav upp och köpte annan mobil. Tog upp det igen innan garantin skulle gå ut. USB-kontakten ville inte funka mot datorn. (Backup hade aldrig funkat bra) Då bytte man hela displayen :) ingen aning varför samt USB-uttaget. Men man kommenterade inte ens 3,5mm uttaget. Tilläggas kan att jag sänt med en av kablarna som inte funkar. Jag kontaktar Sony som säger att jag ska sända in den igen (till mobylife som sköter deras service). Nu får jag tillbaka mobilen och svaret att felet inte kan upprepas och att tillverkaren inte kan garantera funktion med 3-eparts tillbehör.... Så beware folks. Ni kan bara räkna med att Sony Mobiles headset funkar. I mitt fall har jag 2 sladdar 3,5mm till aux som inte funkar men det värsta var ju mina Sony hörlurar för 2000kr inte funkade. Det är inte samma koncern så jag uppmanades reklamera den helt nya fungerande kabeln dit.... Har nu köpt en annan kabel och kan lyssna igen. Förmodligen är denna lilla telefon dåligt konstruerad så den kan missa den mekaniska avkännaren. Ruskigt snabb service från Mobylife måste jag säga om än mindre kommunikation och konstig hantering när de byter ut en perfekt display. (De kanske pajade den under rep?)
Pioneer VSX-932
3.9
(7)
2 år sedan
Köpte den "billigt" på nån rea. ( 3500 tror jag. ). Tycker den ger fint ljud både i 2 -kanal och flerkanal. Atmos funkar men var finns spelarna och filmerna man har råd med? Inställningar funkar bra även om jag får justera ner suben efteråt. Det som drar ner betyget är Spotify. Det funkar helt enkelt inte. Det har kommit 2 firmwareuppdateringar och nu händer det att det går att starta Spotifyconnect och få ljud, men byta låt går inte och då försvinner ljudet. Omstart gäller. Det är liksom inte ok. Jag har provat både med kabel och Wifi. Nätverket funkar men inte Spotifyconnect. Det var en av anledningarna till köpet av denna modellen. Atmos var den andra. Nu kör jag genom Chromecasten i stället via HDMI.
OBH Nordica 6621 Style Inox
2.4
(3)
429 kr
8 år sedan*
Håller med Tiasen, att den gör sitt jobb. Men den låter vansinnigt högt. Jag har känsliga öron och de piper oftast efteråt. Jag kan inte rekommendera en sån produkt. Jag undviker att använda den för att skona de andra i familjen. Lite jobbigt att ha hörselkåpor i köket också.
*Redigerades 8 år sedan