Kategorier
Prisjakt

lahey

Medlem sen 2011-03-17
22
Bidrag
45
Hjälpsamröster
Mission SG GGM 2.7
3.7
(2)
299 kr
4 år sedan*
Får lätt kramp och ont i handen efter en längre sittning vid datorn (1-2 timmar) och har därför varit på jakt efter en mus som minimerar detta. Denna mus är fantastisk. Formen på musen ger mig aldrig smätor i handen som mina tidigare möss har gjort. Den är även utrustad med en suverän sensor och omron switchar. Byggkvaliten är väldigt bra med tanke på priset. Det enda som är negativt med musen är mjukvaran. Även om den tillåter dig att ändra viktiga saker som dpi och responstid så är den extremt spartansk och liknar något från 90-talet. Det finns inte heller någon möjlighet att ställa in lift of distance (LOD) utan man får lösa detta med det klassiska tejptricket. En MS 3.0 kopia med uppdaterad sensor, omron switchar och ett lågt pris. Äger följande möss för tillfället: Logitech G403 Logitech G303 Razer Deathadder Chroma Finalmouse Ergo 2015SE Coolermaster Xornet II Zowie EC1-A
*Redigerades 4 år sedan
Zowie by BenQ EC1-A
3.7
(10)
749 kr
4 år sedan*
Har ett gäng "gaming" möss (g303, deathadder chroma, finalmouse, rival) och ingen är lika skön att hålla i och använda på en daglig basis (FÖR MIG) som denna. + Sensorn 3310 är väl beprövad och väldigt bra. Känns lika väl kalibrerad som finalmousen. + Älskar materialet + Storleken och formen är perfekt. Gillar man formen på deathadder men vill ha en högre mus är denna perfekt. + Bra switchar (Huano) + Ingen programvara. + Ingen DPI knapp på ovansidan av musen - Det enda minus jag kan komma på är det traditionella felet de flesta tillverkare gör vid paketering av musen är att mussladden buntas ihop så man måste raka ut den. Se och lär av Logitech!
*Redigerades 4 år sedan
Google Nexus 5X H791 32GB
3.2
(66)
2 799 kr
4 år sedan*
Har haft den här telefonen i några månader och rekommenderar den starkt! Detta måste vara en av de mest prisvärda telefoner på marknaden idag, speciellt om du tycker att en bra kamera är viktigt.
*Redigerades 4 år sedan
Razer BlackWidow Tournament 2014 (Nordisk)
3.5
(1)
5 år sedan*
UPPDATERING: Har använt tangentbordet i ett år nu och inga försämringar gällande kvaliteten på brytarna har upptäcks, tangentbordet känns fortfarande som nytt. Använder det dagligen och skriver en hel del i samband med studierna. -- Spillde kaffe i mitt förra tangentbord som var ett steelseries med röda mx brytare så det blev akut efter ett nytt tangentbord. Har varit skeptisk till Razer och deras egna brytare, men alternativen blev få när jag for på den lokala elektronikbutiken. Dock, så ångrar jag verkligen inte mitt köp. Tangentbordet är riktigt skönt att skriva på och jag var intresserad av ett tangentbord som tar mindre plats på skrivbordet vilket detta definitivt gör. Brytarna skulle jag säga är mitt emellan röda och blåa mx brytarna och lever inte om lika mycket som de blå mx brytarna, men väldigt trevligt att skriva på. Summering: Väldigt nöjd med mitt köp än så länge, uppdaterar om det skulle visa sig annat. Givet köp för den som inte vill ha ett fullstort tangentbord och gillar lagomt mycket smatter! Det enda jag finner som en nackdel är priset då 999 kr är väldigt saftigt i mitt tycke, där av att jag drar av en stjärna.
*Redigerades 4 år sedan
Nokia Lumia 830
4.2
(15)
5 år sedan*
Köpte denna då Elgiganten reade ut de sista exemplaren och min iphone fortfarande är på lagning. Telefonen har en schysst design, är lätt och skärmen gör ett bra jobb. Kameran är riktigt bra i traditionell Nokia anda. Efter ha lagt in windows phone 10 preview så börjar man se potentialen med lumia 830. WP10 känns fräscht med många förbättringar över wp8 och det kommande stödet för android och ios appar gör det hela ännnu bättre. Efter att ha fått tillbaka min iphone från reparatören så står jag inför ett dilemma, vilken telefon ska jag behålla? Dock blev det inte ett allt för svårt val då fördelarna med lumia 830 är många: + Att skärmen fungerar så bra att läsa i direkt solljus är imponerande. + Kommande stöd för både ios och android appar + Windows phone 10 + Kameran + Trådlösladdning (skaffat en laddplatta och det är suveränt!) + Design i min smak + Även med ett windowsphone 10 som är under beta så är batteritiden bra. Klarar en dag av heavy use vilket duger för mig då jag laddar varje kväll. Och då har jag alltid igång 4G. Sammanfattningsvis så måste jag säga att jag har aldrig fått så mycket värde för pengarna som när jag köpt den här telefonen. Runt 2000 kr fick jag betala för denna.
*Redigerades 5 år sedan
Asus MG278Q
4.3
(10)
4 699 kr
5 år sedan*
Uppgraderade från en BenQ XL2410T och har använt produkten några dagar nu. Har kört lite tester (freesync samt några ufo test) och TN paneler levererar när det kommer till gaming. Panelens kvalitet rent allmänt känns betydligt bättre i jämförelse med min XL2410T när det kommer till skärpa och färgåtergivning. 1440p är riktigt trevligt och 144hz bidrar till ett bra flyt. 27" känns som en lagom storlek för den här upplösningen. Den här skärmen rekommenderas till alla som kan leva med TN panel och dess baksidor. Värt att nämna är att skärmen har en del backbleed som alla TN paneler, inget jag stör mig på dock. För er FPS gamers så är det en riktigt trevlig skärm!
*Redigerades 5 år sedan
Panasonic Viera TX-P50ST60Y
4.4
(30)
7 år sedan*
Vad ska man säga.. kan bara hålla med alla som prisar denna tv. Är jättenöjd med bilden och det känns som att man får en väldigt bra tv för pengen. Ångrar mig inte en sekund!
*Redigerades 7 år sedan
Asustor AS-202TE
3.8
(4)
3 349 kr
7 år sedan*
Efter köpt en NAS förra vintern till farsan (Synology DS213j) som har funkat kanonbra som mediaspelare/backup så passade jag på och köpte denna då komplett hade rea på den. Tycker gränssnittet är bättre på Asustoren, lite ios känsla över det hela. Vilket gör det hela väldigt bekvämt och enkelt för den som bara vill att det ska funka. I jämförelse så känns det som att Asustoren har mer valmöjligheter för den som vill använda den som en mediaspelare utöver backupandet. Plex/Boxee/XBMC finns att tanka ner direkt efter installation på ett enkelt och smidigt sätt. Inga som helst problem att streama video via boxen till tvn. Har dock inte testat i någon högre upplösning ännu, tror dock det kan bli problem då processorn lär inte orka med. Annars så funkar 1080p filmer direkt från hårddisken kanon bra. Stort plus att alla led lysen går att stänga av!
*Redigerades 7 år sedan
Corsair Hydro H110 (2x140mm)
3.9
(6)
8 år sedan*
Köpte den här på Kompletts "super-rea". Monteringen av radiatorn kan vara krånglig för den som inte är van att skruva. Speciellt om du vill ha fläktar i pull. Radiatorn är oxå enorm med sina 280mm så den passar inte i direkt många chassin. Gick hyfsat smidigt för mig, men kommer att dra mig från att rengöra fläktarna. Själva montering av cpublock/pump var väldigt smidigt. Kör min FX8350 stabilt i 5ghz. Kylningen hade nog låtit processorn gå upp i 5,2ghz.. men moderkortet verkar inte klara av högre klock. Kör fläktarna som ljudlösa och det är väldigt tyst och svalt i hela datorn nu. Kör man fläktarna på 100% låter det som en turbin.. inget skämt, det lever om utav bara ***. Tur är att man får helt okej prestanda från fläktarna på låg rpm. Pumpen lät i ungefär 3-5 sekunder efter första start, sen har den varit helt tyst. Inte mycket att säga, för ca 740 kr var detta ett sjukt värt köp. Bytet till vattenkylning har även av någon anledning gett mig bättre airflow i lådan. Har iofs sju chassifläktar, men förväntade mig inte det. NB ligger i 60-65 grader i load istället för 65-70 grader. Men för den som är seriöst sugen på att köpa en sån här kylare: Om du hittar denna till bra pris och har plats för radiatorn, tveka inte. Annars så gör du nog rätt i att vänta på Swiftech h220.
*Redigerades 8 år sedan
Zalman ZM-MFC1-Plus
3.9
(20)
8 år sedan*
Fungerar som den skall. hela den synliga delen är i metall. + metall, känns hyfsat robust + lätt att installera + följer med bra med förlängningsladdar. Går även att koppla in fläktarna utan dem. - går inte att köra flera fläktar på en kontroller, eller det går men då funkar inte LEDen. - Hade hellre sett en SATA power istället för molex.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1