Unregistered02754c49

10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Soyafilm
Usel
Redigerades 5 år sedan

Bedrövligt! Jag har ett låååångdraget reklamationsärende med denna handlaren där jag väntat på respons på varje svar från dem i 1 vecka. Nu efter 5 veckors bollande och dumma frågor så ber han mig att returnera den defekta varan samt bekosta portot själv för att därefter skicka ut ny film om den gamla anses dålig. Finns smidigare handlare att skaffa solfilm hos. Gör dig själv en tjänst och köp på annat håll. OBS! Varan är solklart defekt och en snabb och smidig hantering av liknande ärenden bör ske om ni önskar fortsätta verksamheten.

Supra Headphones Nitro Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(89)
396 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt bra! Första gången någonsin som jag fick tag i ett par lurar som passar oss med lite större hörselgångar :-) Har alltid haft problem med att "In ear" lurar inte sitter kvar vid exempelvis joggingrunda, men dessa sitter kvar hur mycket man än ruskar och dessutom finns det flera extrakuddar att byta ut mot ifall man vill "tweaka" passformen ytterligare.. De kräver ganska lång inspelningstid innan de släpper loss till fullo, men efter inspelning låter de gudomligt med ett öppet luftigt och inte minst detaljrikt ljud där även de lägsta frekvenserna återges med bravur. Supra har lyckats konstruera ett par lurar som jag tror passar de allra flesta både vad gäller passform, ljudkvalité samt även pris, och dessutom är de redigt snygga! Kan inte bli annat än full pott! TILLÄGG 2015-01-26 Har nu köpt ett par till min fru och till min dotter. Alla är lika nöjda med dem! Min fru älskar passformen och kvalitetskänslan, medan min dotter kräver ett par slitstarka lurar (billiga stormarknadsalternativ går sönder på ca 2-3 veckor, men dessa tål hennes våldsamma hantering :-) Nu är de fullt inspelade och de återger ett fantastiskt omfång, och man hör hur mycket omsorg som lagts ner på att ljudet skall återges i full perfektion! KÖP!

XTZ 80.1 Front
Full Star 1
4.2
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag hade XTZ för ca 1 år sedan.. Bytte till Dynavoice av estetiska skäl... Återgick till XTZ med en sjukt liten budget, och jag är förbluffad över ljudet på dessa... Fyller alla behov och för det priset börjar man undra hur de lyckas konstruera så billiga högtalare som låter så bra... Extremt nöjd med ljudet på dessa.. Köp för guds skull!

Tangent AMP-200
Full Star 1
3.5
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag driver ett par Dynavoice Definition DF-5 samt en XTZ 99.W10 med min Tangent. Jag är grymt nöjd med den. Det där riktigt djupa ur frontarnasaknas, men vet ej huruvida det beror på stärkaren eller på Högtalarna. Annars genererar den en skön, njutningsfull och hyfsat klar ljudbild enligt mig. Man får inte glömma att det är en budgetförstärkare trots allt.

XTZ 99 W10.16
Full Star 1
4.5
(137)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Efter uppackandet var jag var benägen att returnera den eftersom den lät sämre än min "gamla" Andersson Sub :)... Men lyckligtvis lät jag vänta några veckor och efter inspelning (80 tim) så låter den vansinnigt bra. Det går att jämföra med subbasar i 10.000 kr klassen. MKT kompetent och spelar de djupaste frekvenserna utan att resten av rummet skakar sönder. Kompletterar basen med XTZ 93.23, som också spelar bättre än ALLA konkurrenter för samma pengar!

Brothershopen
Bra
(22)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Suverän butik. Beställde på måndagen, varan levererad på tisdagen!. Tack för mkt snabb leverans och för kanonprodukter!

Symaskinsexperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Köpte en symaskin av Symaskinsexperten till min fru. De hjälpte mig att se till de behov vi hade. Mkt bra service, kommer definitivt att besöka dem igen! Tack Valter för snabb, trevlig och professionell service!

Dammsugaren se
Bra
(32)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Använde den fysiska butiken. En kille vid namn Valter hjälpte mig att välja ut en mkt bra dammsugare som än idag fungerar klockrent! Mkt seriös butik med hög serviceanda! Tack för hjälpen!

Hembioconsult
OK
(394)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Köpte en Tangent Amp-200 av Hembioconsult. Blev guidad av en kille som hette Lennart genom den enorma djungeln av förstärkare tills vi slutligen hittade en som passade mina behov. Ruskigt bra service och tålmodig säljare som verkligen är mån om att man skall lämna affären nöjd! Kommer definitivt att återkomma när det är dags att uppgradera! Tack Lennart, förstärkaren är helt suverän!