Prisjakt

Dysfunco

Medlem sen 2011-03-06
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Deltaco GAM-021 (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(7)
286 kr
D
Dysfunco
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har använt Deltaco Gaming GAM-021 under en tid nu specifikt i det syfte som det konstruerades för – det vill säga spel. Det bestående intrycket efter att ha spenderat åtskilliga timmar i Counter-Strike: Global Offensive, World of Warcraft: Battle for Azeroth och diverse blandade Steam-spel är att det känns allmänt robust, gediget och funktionellt för denna – i sammanhanget – blygsamma prislapp. Tangenterna, som är av membrantyp, har ett tillfredsställande motstånd i sig, responsen är utmärkt från knapptryck till handling och layouten ergonomiskt planerad. Det tar inte lång tid att vänja sig från sitt tidigare tangentbord, vare sig man kommer från ett utpräglat gaming-tangentbord eller inte. Det känns naturligt att använda från första stund. Det skadar förstås inte heller att designen är stilrent sober, med en mattsvart finish där de upphöjda tangenterna matchar den underliggande ”borstade” plattan på ett smakfullt sätt. Materialvalen känns kvalitativa med en övertygande tyngd i konstruktionen, och undersidans fotstöd samt gummibeklädda plattor garanterar att det står stabilt och bra vinklat. Pricken över i:t är den justerbara, orangefärgade belysningen som både ramar in tangentbordet samt lyser upp själva bokstäverna för bästa användarvänlighet i mörker. En del gamingtangentbord kan vara rätt vräkiga och överdesignade, men Deltaco Gaming GAM-021 ådrar sig helt enkelt ingen oönskad uppmärksamhet av fel sort – utan passar i princip lika bra på kontoret som i gamerhörnan. För den som sällan spelar eller är ute efter lägsta möjliga ljudvolym i tangenterna finns bättre lämpade alternativ där ute, men för gamingändamål är det svårt att föreställa sig ett mycket bättre val i prisklassen.

Beyerdynamic DT 770 Pro LTD 32 Ohm Over-ear
Full Star 1
5
(1)
1 498 kr
D
Dysfunco
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Larvigt bra hörlurar för pengarna! Är ett stort fan av ljudbilden och klangen i dessa och de snarlika Qpad 1339 (gaming-headset med ljudkomponenter signerade Beyerdynamic). Luftigt, klart och detaljerat men utan att mellanregistret blir för påträngande och utmattande - precis som jag vill ha det. För denna peng förmodligen oöverträffade enligt mina preferenser. De dyrare och ändlöst hyllade Philips Fidelio X2 t.ex låter inte alls lika bra i mitt tycke.

Monitor Audio Silver RX1
Full Star 1
4.9
(21)
D
Dysfunco
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Strålande högtalare för priset som tillsammans med min Nuforce Icon 2-förstärkare och programmet Jriver Media Center har förgyllt musiklyssnandet på datorn sedan köpet 2011. Robusta, snygga och välljudande. Mina är i utförandet Black Oak.

Optoma NuForce Icon 2
Full Star 1
4.5
(2)
D
Dysfunco
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Utmärkt förstärkare för priset som tillsammans med mina Monitor Audio RX1-högtalare och programmet Jriver Media Center har förgyllt musiklyssnandet på datorn sedan köpet 2011. Stiligt nätt format och goda anslutningsmöjligheter.

Logitech Illuminated Keyboard (SV)
Full Star 1
4.4
(89)
D
Dysfunco
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Haft detta tangentbord i ett par år nu och gillar det fortfarande lika mycket som när jag köpte det. Ursnyggt designad, skön känsla i tangenterna och behändigt upplyst. Rekommenderas!