Kategorier
Prisjakt

atzoon

Medlem sen 2011-03-01
19
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Asus N550JK-CM131H
3.8
(3)
6 år sedan*
Haft datorn i 7 månader och den fungerar som den ska. Inga klagomål.
*Redigerades 6 år sedan
Apple iPad Mini 2 4G 32GB
4.3
(5)
4 190 kr
6 år sedan*
Grym platta, gillar den verkligen. Bra batteritid, skarp skärm och blixtsnabbt operativsystem. Har ett brodit fäste och använder den som gps i bilen. Rekommenderas. Hemknappen fungerade lite tveksamt på min platta, reagerade inte alltid på alla tryck. Jag fick den utbytt och fick ha kvar min gamla tills den nya fanns hos centilijon, sen bytte vi på plats utan att jag behövde vara utan en enda sekund. Detta är vad jag kallar service.
*Redigerades 6 år sedan
Apple iPhone 5s 16GB
3.9
(96)
1 195 kr
6 år sedan*
Alltid haft android eller Windows innan och varit väldigt negativt inställd till Apple. Efter att mina android telefoner blivit sämre och sämre för varje telefon jag köpt, var jag tills slut tvungen att köpa en Iphone. 5s är den första telefonen från Apple som har alla funktioner som jag kräver av en telefon, så som riktig 4g till exempel. Jag är otroligt nöjd med denna telefon, den har hittills fungerat väldigt bra. Aldrig haft en telefon tidigare som inte hänger sig. Jag har nu köpt en iPad mini också, en perfekt kombination. Det enda felet med telefonen hittills var att det kom in massvis med damm i kameran. Kameran byttes ut på plats på genius bar i Täby och är tät nu. Jag hoppas verkligen att Apple kommer med en uppföljare till denna lur, med samma storlek och liknande kantig design. Dock inget behov av det än då den verkligen känns "up to date" just nu.
*Redigerades 6 år sedan
Asus PadFone2 A68 2-in-1 32GB
3.5
(23)
6 år sedan*
Sämsta skräpet jag haft, orkar inte skriva allt. Som tur fick ja pengarna tillbaka andra gången jag skickade in den. Damm i kameran. Hänger sig när den laddas i dockat läge. Inte ens larmet fungerar. Alla högtalare går sönder hela tiden. Telefonen hängde sig hela tiden. Docken skrapar skärmen. Vibratorn lossnar och skramlar i telefonen. Färgen flagnar av. Min bror hade inte lika mycket tur som jag och har inte fått pegarna tillbaka. Hans telefon har varit inne på lagning 5 ggr varav 3 ggr har de bytt ut moderkortet, kameran och samtliga högtalare. De har bytt ut delar av skalet samt det reptåliga glaset framför skärmen 2 ggr. Varje gång den skickades in räckte symbolena inte till för felbeskrivningen, så många fel var det. Helt galet!
*Redigerades 6 år sedan
HTC One 32GB
4.3
(126)
799 kr
6 år sedan*
Har alltid varit förespråkare för android telefoner och haft både HTC Desire och icredible S. Fick den här telefonen samma dag som den började säljas. Det var en gigantisk glipa högst upp på telefonen mellan aluminiumet och plasten. Fick en ny som hade en lite mindre glipa samt att plasten och aluminiumet inte lirade runt hela luren. Orkade inte skicka in den igen. Använde telefonen lite längre än 6 mån tills jag bytte ut den mot en Sony z1 compact som hängde sig till och med oftare än HTCn. Blev en Iphone tills slut.
*Redigerades 6 år sedan
Sony Xperia Z1 Compact D5503
3.7
(86)
2 490 kr
7 år sedan*
Var till en början väldigt nöjd med denna telefon, efter en månads användning var det inte lika roligt längre. Hängde sig alldeles för ofta, startade om under samtal, blev seg osv. Absolut den minst reptåliga telefonen jag haft. Allt blev så jobbigt att jag bytte ut den mot en Iphone 5s, alltid haft android innan. Aldrig varit så nöjd med någon telefon som jag är med min 5s.
*Redigerades 6 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
8 år sedan*
Efter några uppdateringar och installation av RapDialer har den blivit rätt använbar. Den har helt klart snyggast OS om man ser till mobiltelefoner och absolut skönast pekskärm att använda, just nu saknas det dock fortfarande en hel del funktioner. Återkommer med grundligare omdöme efter att jag använt den åtminstonde ett år. Nokia har ju lovat att släppa en uppdatering(7.9) som ska göra den mer lik win phone 8 så vi får se hur det blir.
*Redigerades 8 år sedan
HTC Incredible S
3.3
(40)
8 år sedan*
Har använt min Incredible S dagligen i över 2 år, nu är det dags att skriva ett omdöme. Problemen jag tar upp har hängt med ända sen telefonen var ny, den har varken blivit bättre eller sämre med tiden. Har ringt till HTC men de kan inte hjälpa mig, går inte att laga en produkt som är felkonstruerad. +Bra gränssnitt, gillar android över allt annat. +Väldigt stryktålig, har tappat den säkert 30 gånger, vissa gånger i trappor så den åkt hela vägen ner, den ser lite misshandlad ut men fungerar och skärmen är hel! +Bra batteri som inte blivit sämre alls. -Telefonen hänger sig när den blir belastad, ska man till exempel svara i ett samtal som väntar hänger sig telefonen alltid, bara att plocka ut batteriet eller vänta några minuter. -Då och då tappar den mottagningen helt, bara att ta ur batteriet och starta om. -Verkar som att hårdvaran inte riktigt matchar mjukvaran och blir överbelastad, telefonen blir otroligt seg då. -Internet är bra mycket snabbare om man delar det till en dator, bra mycket segare om man ska surfa på telefonen. Har annars varit rätt nöjd ändå då jag gillar android så mycket, oftast fungerar telefonen bra också, min gamla desire var bättre om man bortser från att den inte hade något inbyggt minne.
*Redigerades 8 år sedan
Canon Pixma MG6250
3.4
(21)
9 år sedan*
+Den är tyst och smidig när den fungerar. -Den tappar den trådlösa anslutningen ibland och det går inte att fixa utan att koppla med kabel till alla datorer igen, väldigt jobbigt just då när man har bråttom.
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPhone 4 16GB
4
(254)
10 år sedan*
Uppdatering: Var lite väl insnöad på android och när jag skrev detta. Idag har apple kommit med så många uppdateringar till iPhone att mitt omdöme till stora delar inte stämmer längre. Min sambo har haft sin lur i över ett år och inte haft några stora problem alls. Micro sim är vanligt idag, den har hotspot, man behöver inte synka för att hämta bilder, den har inte pajat i minusgrader, det går att byta batteri och den har en smidig sökfunktion som även hittar kontakter. Det känns jobbigt men jag måste erkänna att det är en bra telefon(ändrar från 3 stjärnor till 7) Det enda som är bra med telefonen är upplösningen på skärmen och designen av skalet och operativsystemet. Saker som är dåliga med den är många. *till att börja med, vad i helv*te är micro sim kort för någonting, som bara är snäppet mindre än ett vanligt? Jobbigt om man vill köpa ett lokalt kontantkort utomlands. *nästa riktigt dåliga grej är iTUNES, varför ska man behöva synka sin telefon för att få använda den, för att byta sim kort eller för att stoppa in musik eller en enkel fil? *Garantin gäller inte om man använt den i minusgrader *Det finns inga widgets som fungerar direkt på skrivbordet inte heller genvägar till inställningar osv. som android har *den är svindyr *Det finns ingen hotspot funktion så att man kan dela internet genom att skapa ett trådlöst nätverk *dåligt batteri som inte går att byta ut *tappar mottagningen när man håller i den *man måste bläddra i telefonboken som på en stenålderstelefon (på "dagens" telefoner knappar man in namnet på telefonknappsatsen som att skriva med T9 och telefonen kollar alla kombinatione i telefonboken) *Det finns ingen funktion som iphone har som inte android har *det finns ingenting en iphoneförespråkare kan säga är bättre på iphone än på en androidtelefon - DET FINNS INGET!
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1