Kategorier
Prisjakt

fuffelpupp

Medlem sen 2011-02-23
20
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Apple MacBook Air (2017) - 1,8GHz DC 8GB 128GB 13"
3.3
(8)
ett år sedan*
Den enda mac du kan köpa om du inte älskar USB-C och det nya (vedervärdiga) tangentbordet men är OK med en halvdassig skärm. Det är en trevlig maskin som fungerar bra men betyget blir lågt pga skärmen. Jag begär inte retina men en TN panel på en maskin för 10K känns jävligt snålt, även för att vara apple.
*Redigerades ett år sedan
Microsoft Xbox One X 1TB
4.2
(70)
3 987 kr
2 år sedan
Det är en Xbox One med alla plus som det ger och X:et medför mycket grafisk ompfh men tyvärr också att den blir varm som *fan* och måste ha så mycket luft runt sig att den blir svårplacerad. Fläktens ljudnivå beror mycket på vilket spel man kör, i Horizon 4 är den tyst medan senaste Tomb Raider får den att lyfta. Det låga betyget kommer av kombon pris o värme. Jag ångrar inte köpet men för mig har inte grafik boosten varit värt pengarna. En stjärna ryker också för att MS inte kan bestämma sig för hur menyerna ska fungera.
Microsoft Xbox One 500GB
4
(113)
3 290 kr
4 år sedan*
+ Knäpptyst. Disken låter mer än fläkten vilket är en fröjd jämfört med hårfönen ps4. + Optisk utgång. + Vanliga batterier i handkontrollerna. Lätt att använda laddningsbara om man vill. + Enkelt att bygga ut lagring. + Det inkluderade headsetet är helt OK. + Bakåtkompatibel. + Bra storlek på och robusta kontroller.
*Redigerades 2 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB
4.2
(49)
3 289 kr
4 år sedan*
Inköpt för att komplementera konsolparken och jag förstår inte vad folk är så upphetsade över och nöjda med. Konsolen fungerar bra och en del av dom exklusiva spelen är roliga men jämfört med min xbox one, som jag är mycket nöjd med, har den ett par markanta minus. - Den låter som fan. Jag sitter tre meter från konsolen som har gott om luft men den blir ändå uppenbart varm och går då in i fullt hårfön läge där den inte bara hörs utan stör. Krysslådan är knäpptyst. - Saknar optisk utgång. - Inbyggt batteri i handkontrollerna. Smidigt kan man tycka men det innebär att man måste ha en usb-sladd i fronten på konsolen vilket inte är så tjusigt eller praktiskt. - Omständigt att bygga ut lagring. - Det inkluderade headsetet är ett dåligt skämt. - Ingen bakåtkompabilitet. - Kontrollerna är lite för små för mina, fullvuxna, händer. - Fanboys som inte fixar att folk kan tycka olika. + VR är tufft.
*Redigerades 2 år sedan
Discshop
Bra
(500+)
OK
2 år sedan
Som för många andra faller dom på leveranserna. En gång i tiden smällde det till i brevlådan sekunder efter att man beställt och nu tar det 3-4 dagar att få grejer som finns i lager beställda innan 16. Denna försämrade service levereras i nära samarbete med postnord men discshop borde ha vetat bättre innan dom gick med på att ändra typ av försändelse. Man borde kanske inte ha så jäkla brotom men man vill ju ha sina prylar. I övrigt fungerar allt bra.
Q Acoustics 3010
3.5
(4)
1 990 kr
2 år sedan*
Efter att ha levt med dom ett tag är det dax att uppdatera omdömet. Dom låter klart och fint, reder film OK men det är framförallt med musik som man märker av deras stora brist, dom saknar helt botten. Japp, detta är en mindre högtalare som väl främst är tänkt till surround eller atmos så jag är säkert lite orättvis men vill ändå påpeka detta. Som frontar i ett mindre hembiosystem är dom menlösa utan en sub och bor du i lägenhet brukar inte en sub vara en bra idé. Då är ett par större mer lättdrivna högtalare att rekommendera, som t ex Boston A26. Tänkte du ha dom till en stereo i ett mindre rum lägg dina pengar på ett par bra hörlurar istället.
*Redigerades 2 år sedan
Wilfa HUE-6B
3
(29)
990 kr
2 år sedan
Köpte den för att den skulle kunna avge varm ånga, men det kan den inte. Enligt tillverkaren är funktionen för varm ånga till för att användas när det är varmt i rummet och inte för att få varm ånga!? Glömmer alla inställningar när man fyllt på vatten, något som går att göra utan att spilla.
Ellos
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Jävla skojare, lade ränta på fakturan efter en dag!?!
Micromega MyZic
3.5
(1)
1 990 kr
2 år sedan
Låter mycket bra, och gör mer för ljudet än den Audioengine D1 jag testat tidigare. Letar du efter en ren lurstärkare så lyssna på denna.
nVidia Shield TV 16GB (2017)
4.4
(39)
2 år sedan
Jag hittar inte den som kommer utan handkontroll på prisjakt längre så jag säger så här. Den Shield som kommer bara med fjärr finns nu hos elgiganten för 1500:-, jag pröjsade lite mer för min. Oavsett pris är det här något av det bästa jag köpt när det gäller hemelektronik, smidig som fan med hög WAF. Funkar med NAS såväl som streaming från netflix, tv4, svt, hbo, spotify (även om deras app som vanligt suger) och säkert mycket mer. Inbyggd cromecast. Galet nöjd!
Sida 1