Prisjakt

romafan2007

Medlem sen 2011-01-29
51
Bidrag
36
Hjälpsamröster
BeSafe iZi Plus X1
Full Star 1
3
(8)
4 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Det är en stor stol. Så pass att du får klara dig utan höger backspegel om du har den fram. För en kompetent bilförare så är det inte ett problem då man har mitt- och vänsterspegel att förfoga, samt vid behov går det att luta sig över passagerarplatsen för att se högerspegel, t ex vid parkering. Något som jag saknade i instruktionsanvisningarna är en varning för att inte skjuta fram stolen för tight mot instrumentbrädan. I mitt fall har det blivit tryckmärken med tiden som så klart är negativt för andrahandsvärdet på bilen. Som många säger så är stolen prisad för sin säkerhet och det känns tryggt att köra bil med barnen i dessa stolar. Överlag är jag nöjd med stolen men det borde ha framgått tydligare att stolen förmodligen är olämplig att köra med i framstolen om man inte har en enormt stor bil eller möjligheten att höja/sänka sätet. Samt att man borde varna användaren vid installation att stolen kan lämna avtryck på instrumentpanelen om man inte lämnar lite wiggle-room.
Jaybird Vista
Full Star 1
3.7
(47)
990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har haft lurarna i drygt två månader nu. Funkar som förväntat. Ljudet är fint, både bas och diskant. Lite strul med fodralet har jag haft. Ibland kopplar bara en lur upp sig mot telefonen. Då får jag göra om allt från början. Har även märkt att batterinivån skiljer sig mellan hörlurarna, så om jag har lyssnat en timme så kan ena luren ha en annan batterinivå än den andra, trots att de varit aktiva lika länge och inte tagit emot några samtal eller så. Det är märkligt.
Resteröds Gunnar Bamboo Boxer 3-Pack
Full Star 1
4
(5)
225 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har testat GANT, Hugo Boss, Pierre Robert, Calvin Klein, Tiger of Sweden med flera. Alla dessa tappar i mitt tycke form efter några tvättar. Vilket resulterar i att benen rullar upp sig mot ljumskarna och resåren i midjan börjar noppra sig. Men inte Resteröds Gunnar Bamboo. Efter sex månader så är dessa fortfarande i otroligt bra skick. Benen är på plats, resåren sitter bra och har inte nopprat sig. Eventuellt att midjeresåren kan upplevas ganska bred i jämförelse med andra märken/modeller. Men det är en smaksak, jag tycker det är helt OK.
Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.5
(45)
1 099 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Uppdatering 2 år: Non-stick is no more. Allt fastnar i pannan. Har skött den exemplariskt och enligt anvisningar. Aldrig värmt den snabbt, alltid diskat den för hand och med en mjuk diskborste. Inte ett märke i pannan av några vassa föremål. Men nu fastnar verkligen allt i den. Har prövat att koka upp en blandning av bakpulver och vatten för att se om det skulle ge något, icke. Kan jag rekommendera Scanpan? Nej, faktiskt inte. Den håller två år likt flera andra skrivit, sen ger den upp. Uppdatering: har nu haft den ett bra tag. Fortfarande samma bra kvalitet. Inget att anmärka på öht. Endast haft två veckor, men mycket trevlig stekpanna hittills. Enligt tillverkaren så ska man ej ha högsta nivån på plattan från start utan värma den stegvis för att undvika att den skadar ytskiktet. Vet man istället att användaren är otålig och sällan hanterar sina pannor med eftertanke så rekommenderar jag istället Fisslers stekpannor. I princip omöjliga att ha sönder, dock ingen non-stick yta i de pannorna.
*Redigerades 2 år sedan
Sony MDR-EX650AP
Full Star 1
3.6
(64)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Ägt mina i över två år, de har inte behandlats så speciellt noga med tanke på priset. Löpning, gym och en massa lyssnande utomhus i olika väder. De håller kanon! De fungerar över förväntan och med tanke på priset så är de givna lurar att ta med sig överallt.
*Redigerades 2 år sedan
Electrolux EEWA7700 1,7L
Full Star 1
3.3
(12)
479 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Uppdatering 1 år senare: Min vattenkokare är fortfarande i toppskick. Läser kommentarer om att texten skulle falla bort och finishen skulle försvinna. Icke. Den ser ut som ny fortfarande, trots att vi använder den för välling varje dag, vattenkokning för matlagning osv. Förstår faktiskt inte heller de som klagar på att man kan bränna sig på utsidan. Ja, lägger du huden emot den efter att den kokat upp så bränner du dig, men det är därför handtaget finns där, håller du handtaget så bränner du dig inte. En sak som jag dock har märkt är att den ibland, sällan, men ibland, värmer upp över t ex 45 grader vilket då resulterar i att man får reglera med kallvatten. Jag tror att det handlar om mängden vatten som är för lite, temperaturen brukar då nå 50-52 grader istället. Värt att känna till! Kanonbra, saknar inget och upplever inte att den varma temperaturen av kannan är ett problem. Man tar alltid i handtaget och jag har aldrig kommit emot. Kanske krävs exceptionellt stora händer för det. Ett måste med småbarn som ska ha gröt och välling på löpande band. Underbart att kunna ställa in temperatur och få ett bra resultat.
*Redigerades 2 år sedan
Miele Complete C3 PowerLine SGDF3
Full Star 1
2.6
(9)
2 099 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Haft Electrolux i många år, men när det var dags för ny dammsugare pga att den gamla gav upp så slog jag till på Miele. Nu har jag använt den i drygt 6 månader så här är mitt omdöme. Överlag är jag nöjd med dammsugaren, en viss ovana med hjulen som är svängbara 360 grader, min gamla dammsugare var det inte. Bra sugnivåer på dammsugaren som gör att man kan dammsuga gardiner och annat mer ömtåligt. Smidigt med alla tillbehör i locket, det gör det enklare att "ta soffan" i bara farten när man ändå är igång. + Den gör jobbet med bravur + Hittills inga tecken på skador eller dålig kvalité + Bra styrka, får verkligen upp saker ur mattorna som den gamla inte hade en chans på. - Tycker att sladdsamlaren är något hård, jobbig att dra ut sladd genom att dra i dammsugaren för att komma längre in i rummet.
Vifa Copenhagen 2.0
Full Star 1
2.3
(1)
6 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Trots massiv kritik för den dåliga användarupplevelsen att ansluta högtalaren med wifi så kvarstår samma usla lösning för 2.0. Hårdvaran och ljudet är fint men hela upplevelsen är bedrövlig när man lagt en timme och fortfarande inte fått högtalaren att ansluta till nätverket.
Power
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan
Produkten fanns inte i lager enligt hemsidan, men skickas ändå innan utsatt lev.datum, så det var bra! Det jag beställde var förpackat i en onödigt stor kartong med en massa bubbelplast, kartongen var säkert 10ggr så stor som varan. Riktigt slöseri för miljön. Vidare är det trist med endast en leveransmöjlighet, mitt ombud ligger inte bra till och det gör att jag normalt drar mig för att beställa hos e-handlare som nyttjar den speditören. Det vore önskvärt med fler alternativ! Jag rekommenderar Power men de har en bit kvar på vägen för att se mig som återkommande kund.
DiscAtOnce
Utmärkt
(466)
Dålig
3 år sedan
Köpte CAT6 kablar och fick tillsynes CAT6 kablar. Men när allt var inkopplat och klart så visade LAN-portarna endast 100mbit. Tog många timmar att utesluta och komma fram till att det var de nyköpta kablarna. Som tur var hade jag beställt fler kablar än jag behövde, så installationen gick bra ändå. Men trist att man inte kan lita på grejerna man beställt.
Sida 1