Prisjakt

Evolved

Medlem sen 2011-01-27
69
Bidrag
120
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Fit2
Full Star 1
3.7
(7)
485 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Samsung har i en uppdatering tagit bort ett par funktion (I samband med att de gjorde om Samsung Health appen). Bland annat där man ser antalet kalorier man förbrukat per dag. Sömnloggning och kaloriförbrukning var huvudsyftet till att jag köpte denna då det skulle var en av de mest exakta, men eftersom att de har tagit bort det mest väsentliga så gör det aktivitetsarmbandet helt värdelöst för mig... Du kan fortfarande se hur många kalorier du förbrukar under ett visst träningspass, men inte mer.. Det här att den automatiskt ska känna av formen av träning är också ett skämt, får ofta sätta igång programmet manuellt och den räknar t ex inte set/reps utan "du har gjort armhävningar i 2 minuter och 7 sekunder", säger mig ingenting.. Lite rörigt interface generellt.. Batteritiden är helt okej! Stegräknaren verkar stämma bättre än de inbyggda i dagens telefoner. Den är skön att ha på sig! 400 kr på amazon.se gör den ändå ganska prisvärd, men för mig och mina behov är den som sagt usel. P.g.a uppdateringen så stämmer produkten inte alls med hur den framstod på Samsungs "tidigare" hemsida, vissa butikers produktbeskrivning eller i tester. Detta gäller samtliga Samsung smart/sportklockor/aktivitetsarmband. Ladda ner Samsung Health appen först innan ni köper något och prova er igenom den ett par dagar/veckor med telefonens sensorer, så att ni ser att ni känner er nöjda med interfacet. Personligen avskyr jag det efter uppdateringen. Innan var den perfekt, men nu kan man t ex inte se kaloriförbrukningen/dag, appen kan inte längre automatiskt lägga in din måltider för respektive dag utan det måste du nu göra manuellt (För mig som äter samma mat varje dag så var denna funktion guld). Allt fanns tidigare överskådligt på skärmen, nu behöver du swipa/scrolla runt för att få en överblick och se stora rubriker som täcker hela skärmen (kanske 4 st rubriker, but you get the point..).
*Redigerades 10 månader sedan
Lumonite Compass R 1238LM
Full Star 1
4
(13)
1 249 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Blev missnöjd efter alla lovord som denna lampa fått så skickade tillbaka mitt ex. Julas för 299 kr ordinarie 499 kr lyser bättre, den är dock inte lika liten. Men har hellre ett batteripack i fickan och bättre belysning för 1/5 av pengen.
3M Peltor WS Alert XPI Headband
Full Star 1
2.3
(12)
3 945 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Omdömet baseras på användning av både XP och XPI. Om inget annat anges i respektive stycke så gäller omdömet båda versionerna. + XP versionen sitter bekvämt på huvud och kring öron. + Bra dämpning. (Förutsatt att komfortringarna fortfarande är mjuka) + Superb brusreducering i micen, personen i andra änden hör inte skillnad på om min bakgrund är tyst eller ifall jag kör hilti, tigersåg, högtryck etc. + Okej ljudkvalité. Tycker Zekler låter bättre för musik, dock saknar jag EQ i båda. + Okej batteritid. + XPI versionen aktiverar medhörning genom ett enkelt knapptryck. + AA batterier, så lätt att ha med extrabatterier. - Elektroniken. Följande fel jag stöter på när jag kör musik från mobilen. Ibland krånglar parkoppling. Ibland höjer den volymen när jag klickar på knappen "sänk volym" och vise versa. Ibland höjer/sänker Peltor flera steg eller till max/min volym vid ett knapptryck. (Paus/play/föregående låt/nästa låt) knappen funkar sällan korrekt, oftast funkar bara paus/play och att svara. - Batteriindikatorn. En kvinnlig röst kan tjata om "Low battery" varannan minut i upp till 2 timmar(!?), fixa en bättre lösning Peltor! 5 dioder på utsidan hade varit trevligare. - Medföljande laddkabel är klumpig. - Endast möjlighet till trådlös kommunikation, saknar 4 polig 3,5 mm. - Komfortringarna hårdnar oerhört snabbt av svett, i vissa fall får jag byta varannan vecka vid dagligt svettigt arbete för att bibehålla samma ljudkomfort. - XPI versionen klämmer mer på öronen, det är som att ringarna inte bygger tillräckligt högt och att innanmätet ligger mot öronen. Jag ser ingen fysisk skillnad mot XP modellen, så har kanske bara fått ett dåligt exemplar. - XPI versionen finns endast i varselfärg. - För att aktivera medhörning i XP versionen så behöver man knappa runt en hel del i menyer och höja volymen från bott varje gång. Rätt krångligt och frustrerande med andra ord. XPI går till satt volym direkt genom ett enkelt knapptryck. - Inga "Analoga" vred eller reglage, många gånger tycker jag det är smidigare och går snabbt, både för medhörning, samtal och musik. Som på mina gamla röda Peltor och jaktkåpor. - XP är dyra och XPI är hutlöst dyra. Har svårt att se en privatperson välja de här kåporna.
*Redigerades ett år sedan
Electrolux EUO9GREEN
Full Star 1
2.2
(30)
2 490 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Alldeles för kort och styv slang. Får ständigt lyfta upp dammsugaren i ena handen medan jag har hanftaget i det andra. Handtaget gör för övrigt så att jag får ont i handleden efter bara någon minuts användning. Munstycket är inte runt, utan kantigt ovalt.. så det är enbart electrolux tillbehör som gäller, vilka enligt mig inte är speciellt bra. On/off knappen glappar emellanåt. Hjulen rullar trögt. Hundhår fastnar något otroligt i borstarna. De få saker som är bra med den. Tyst Kabelvindan
AOC Q3279VWFD8 32"
Full Star 1
4.4
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Prisvärd skärm som lämnar en del att önska. + Pris i förhållande till bildkvalitet och storlek. + Andas kvalité, riktigt sköna material. Synd att den vita och helt alu-färgade inte finns på svenska marknaden. För oss gäller enbart den svarta med alu-fot. + Upplever skärmen som ganska ljusstark trots sitt låg värde på 250 candela/m², har inte haft några problem med att saker reflekteras i skärmen trots att jag sitter i ett ljusstarkt rum. - Saknar verkligen möjligheten att höja/sänka skärmen, har tidigare tagit denna funktion för givet. - Ingen kabelsamlare, vilket gör att det ser stökigt ut med alla kablar som hänger ner bakom skärmen. - Inget väggfäste. Brukar fästa min NUC i skärmarnas väggfäste. - 4 döda pixlar vid leverans som jag väljer att leva med, pixeltätheten gör att jag inte ser de döda om jag inte verkligen letar efter dom. - Ingen pivot. - Ibland är skärmen lite seg med att starta, kan ta några sekunder innan bilden - Betraktningsvinkeln ligger på gränsen till för dålig, håller jag ögonen i våg med överkant på skärmen och ca 1 m ifrån, då ser jag inte den lilla blå linjen som visas under aktiva fönster i Windows aktivitetsfält (Kanske 20 pixlar hög). - Jag använder mig av skärmens 3,5mm port, lite dumt att ljudet också stängs av när skärmen går i vila.
Intel 660p Series M.2 2280 SSD 1TB
Full Star 1
4.1
(6)
1 091 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Köpte denna som min första ssd innan jag var insatt i tekniken. Eftersom du kan köpa 1TB M2 SSD med 8 gånger så lång livslängd för 1600 kr så anser jag att just denna Intel 660p inte bör kosta mer än 200 kr... Möjligtvis 300 kr.
*Redigerades ett år sedan
MediaMarkt
OK
(500+)
Usel
ett år sedan
Det är nog 8-10 gången de inte har produkter som ingår i kampanjer eller erbjudanden. Både online och i butik. De kan inte heller beställa hem nya.. Betalar nu hellre lite mer och gynnar de butiker som verkligen funkar.
Intel NUC NUC8i3BEH (Svart)
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Började med att beställa min första Nuc förra året efter allt positivt jag läst om just NUC8i3BEH, nu sitter jag med 3 st och snart ytterligare fler! Har en vid varje TV, på kontoret, snart i köket och entrén. - Den är knäpptyst, lägger du örat mot chassit så kan du dock höra fläkten. - Strömsnål! Effekten varierar lite från Nuc till Nuc, vad jag mätt upp så drar de ca 2-5 w i skrivbordsläge och 10-30w vid aktivt användande, t ex streaming från Netflix eller spelande i CS:GO. I Idle så kostar datorn alltså ca 60 kr om året ifall den står på dygnet runt! - Liten och smidig. - Billigt kraftpaket! Knappt 6000 kr med 32 GB Corsair Vengeance ram, 1 TB Gigabyte M2 SSD med 1600 TBW, Win 10 pro och office-paket! Lyckades t.o.m få ihop en för 5500 kr vid Januari rean, ganska oslagbart. - Smidig montering av Nucen på baksidan av skärmen (Om skärmen har Vesa-fäste). De 4 st små anmärkningar jag har. - 3,5mm uttaget sitter på framsidan, vilket gjort att jag valt att gömma Nucen vid TV:n, inte speciellt snyggt med en kabel liggandes framför datorn hela tiden. - För få USB-uttag, hade gärna sett ytterligare 2 st på baksidan. - Hade gärna sett dubbla HDMI-uttag. Nu får jag köra dubbla skärmar genom USB-C-uttaget med en adapter. - USB-uttagen levererar inte tillräckligt med ström för att usb-hubben på tangentbordet ska fungera.
*Redigerades 2 år sedan
Philips The One 70PUS7304
Full Star 1
3.8
(11)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Stor bild (man vänjer sig snabbt) till billig peng och helt ok bild, men blir trött i ögonen av att kolla på tv:n, vad det beror på vet jag ej. Har kört LG i tv väg tidigare, kanske har de andra paneler som passar mina ögon bättre? Men har hoppat på Hue spåret så då var det Philips som gäller och deras ambilight Gillar inte fjärrkontrollens layout och jag saknar ett vridbart stativ i mitten så att jag kan rikta Tv:n mot rummets olika sittgrupper.
*Redigerades 2 år sedan
Bosch GLM 50 C
Full Star 1
3.5
(2)
1 273 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Jag vill höja en varningsflagg för den inbyggda lutningsmätare och "vattenpasset". Är nu inne på min tredje enhet efter garanti utbyten, som mest har den visat fel med upp till 1° den jag har nu är den som visar minst på 0,1 till 0,2
Sida 1