cezar popescu

Medlem sen 2011-01-14
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Elscooter Sweden
Dålig
(9)
c
cezar popescu
3 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Tusen tack Marcus för den snabba… Tusen tack Marcus för den snabba hanteringen och för din hjälp!Att få elscootern Segway Ninebot max G30 bara ett par timmar efter jag beställde den var helt fantastiskt 👏👍👍👍👍👍😀För dem som tror att detta verkar otroligt skulle jag vilja berätta att efter en snabb mejlväxling med Marcus har jag beställt och betalt sparkcykeln via hemsidan och sedan tack vare Marcus medarbetare i Malmö(staden jag bor i)fick jag varan efter bara två timmar! Tack en gång till för det fina bemötande!💐👏💐Varma hälsningar Cezar

FotoKungen
Utmärkt
(302)
c
cezar popescu
3 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Har köpt en Canon EOS 70D med EF-S 18-135mm IS STM och mycket tillbehör till kameran;köpet var måndagen den 18 maj 2015,kl.12,och jag bor i Malmö;till min stora överaskning onsdagen den 20 maj 2015,kl.12:15 hade jag paketet med mycket bra packade grejorna i mina händer;utan att säga att måndagen den 18 maj(innan jag genomförde online köpet)ringde jag upp butiken i Stockholm och frågade om vissa tekniska detaljer,så fick jag svaret direkt av kunnig och snäll personal. Jag vill tacka en gång till personalen på FOTOKUNGEN i Stockholm för den fantastiska servicen och snabba leveransen!

Trademax
Bra
(500+)
c
cezar popescu
3 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Ville köpa två bäddsoffor och som tur var hittade jag TRADEMAX på internet;besökte deras hemsida som har fantastiska detaljbilder med zoom möjligheter,utan att berätta om deras låga priser. Tack vare dem noggranna beskrivningarna,det var jätte lätt för mig att bestämma vilka bäddsoffor ska jag köpa! Så köpte jag bäddsofforna och fick dem fraktfritt efter bara två dagar,dvs det enda jag har betalt var en expeditionsavgift på 45 kr. Men en sak är mycket viktig:jag hade vid beställningen möjligheten att specificera om jag skulle vilja en senare leveransdatum. Bäddsofforna var mycket bra packade och monteringen var jätte lätt,utan att berätta om den fina tillverkningen och kvaliteten. Kort sagt:bra kvalité till låg pris,smidig och snabb service! TRADEMAX förtjänar en stor ros!