Prisjakt

MathiasM85

Medlem sen 2011-01-13
16
Bidrag
5
Hjälpsamröster
HTC U11 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(11)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Det är en ruskigt bra mobil. den gör allt snabbt och med mycket bra respons. Batteri TUNG ANVÄNDARE: Om du spelar mycket spel och kollar på film & fotar med mycket tid på sociala medier klarar du dig hela dagen men du kommer behöva ladda på kvällen. MEDELMÅTTIG ANVÄNDARE: Lagom med sociala medier några foton lite youtube & spelande så kan du räkna med att du klara dig 36 timmar utan att behöva ladda. LÄTT ANVÄNDARE: Några minuter på social medier och lite meddelande och samtal så klarar du dig 48-60 timmar på 1 laddning. + Foto - Ruskigt bra Prestanda Design MicroSD Displayen - grym bild. - Batteristorleken är bara på 3000mAh med tanke på hur mycket en mobil används så skulle jag vilja se att de hade 4500-5500mAh stor batteri. 4GB ram bara - skulle vilja se iaf 6GB ram för att den bättre ska kunna hålla appar igång i bakgrunden. Displayen blir lätt repig så man måste ha ett display skydd till mobil.

Bose Acoustimass 300
Full Star 1
3.7
(7)
7 480 kr
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bästa basslådan jag har haft när jag väl fick den att fungera. Kanon bra basnivå. Dock hade jag stora problem att få den att fungera. Men efter slängt instruktions häftet och läst på bose forum och kollar på youtube så löste det sig till slut. Skulle vilja ha lite mera kontroll över basen i appen och via fjärrkontrollen. det är de som drar ner betyget på produkten. När en uppdatering kommer med det så kommer jag var så extremt nöjd.

Bose SoundTouch 300
Full Star 1
3.6
(12)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Vilket ljud jag har hemma nu. Lätt att installera - dock lite drygt när man ska kalibrera ljudet på 5 olika punkter i soffan. men det går snabbt iaf. Det är riktigt bra ljud i Soundbaren om du bara väljer att löpa den. Men ljudupplevelsen ökar med 500% när man har baslådan till. Multhögtalar funktionen fungerar fint och man behöver bara aktivera app / radio via bose appen sedan är det bara att öppna tex spotify och köra vidare där igenom.

Google Nexus 6 64GB
Full Star 1
4.6
(31)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Nexus 6 är min andra Nexus. Återigen är jag extremt nöjd med med mobilen. Är man ute efter en mobil med det senaste som kommer ifrån Google & Android så är detta de bästa du kan skaffa dig. inga extra pålägg och irriterande funktioner. Sedan finns det en uppsjö utav utvecklare som kommer med extra funktioner till N6 om man skaffar sig root åtkomst. EDIT: 27 månader senare. Fortfarande en bra mobil. den är fortfarande snabb och bra kvalitet på skärmen. Mobilen har åldrat bra förutom på 1 punkt. STORT MINUS - BATTERIET Batteriet tagit stryk och klarar bara av en skärmtid på 2-3 timmar per dag max och måste laddad varje kväll eller mitt på dagen för att klara hela dagen även om den inte används. dock inte värt att bytta batteri idag. När den var ny klarade den av 5 timmar skärm dagligen och upp till 3 dagar standby kunde jag få ut på den. Hade jag inte fått problem med batteriet hade jag kunnat behålla mobilen i ytterligare 1-2år

Jabra Move Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4
(50)
999 kr
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag använder dessa dagligen för både samtal, musik, ljudböcker & film. Jag ligger runt 1-3h aktiv användning på dessa per dag. De är igång 24/7 -Kan vara bökig att koppla till BT ibland. +Bra Batteritid +Riktigt bra standby tid. Stänger sällan av dem och batteriet dras ej ut under nätterna +Riktigt bra ljud tycker jag. +Märker ingen fördröjning i ljudet när man ser på film (var en oros faktor vid köpet) +De är bekväma och sitter bra. Efter jag börjat använda dessa BT lurar så kommer jag aldig igen köpa ett par lurar med sladd. Kan varmt rekommendera dessa BT lurar.

Sony Smartband 2 SWR12
Full Star 1
2.9
(13)
188 kr
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Den funkar bra,,, Men skulle inte rekomendera den produkt då mitt ex tappar kontakten med mobilen mist 1 gång o veckan.. det är riktigt irriterande. När man tappar och återansluter den så måste man fixa alla inställningar igen.

D-Link Boxee Box DSM-380
Full Star 1
4.1
(263)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Helt fantastik spelare... Den läser alla media filer som jag provat spela upp i den. Gränssnittet är lätt navigerat bra uppdelningar utav allt... Hämtar information om filmer på nätet samt trailer till filmer.. - Alla Appar. Skulle köpa mig en till om det nu inte var så att spelaren aldrig mera kommer att gå några officiella uppdateringar...

TizzBird F20 2GB
Full Star 1
2.7
(10)
M
MathiasM85
16 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

De första jag gjorde med denna var att starta upp den film.. fungerade i 20min.. Sedan dörjade spelaren lagga och tillslut stängdes mediaspelaren av och meddelade om att spelaren media enhet hade slutat fungera.. KÖP INTE DENNA....

Xtreamer Prodigy 3D
Full Star 1
3.4
(24)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bra med denna: Den läster alla format som jag provade att spela upp.... Lätt att ansluta till hemma nätverk... Navigeringen i fil listan är den samma som i Win som alla kan vilket är det ända som funkar bra. Dåligt med denna: Mediebiblioteket är ett skämt i gränssnittet.. Den ska hämta film info / omslag om filmer ifrån databaser på nätet vilket inte alls fungerar. Navigeringen är riktigt jobbig och tar tid att navigera sig till rätt avdelning...

Samsung BD-F5500
Full Star 1
3.8
(5)
M
MathiasM85
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Funkar okej men inte mera... det som är bäst med denna är att man får Netflix på köpet i 3mån. Lämnade tebax denna pga för att den inte klarade av det Butiken sa att denna skulle klara av. Skulle Samsung lägga till ett bra mediabiblotek där fimer och serier delas upp samt med anslutning till IMDB för hämtning utav film information så skulle denna bli riktigt bra..