Kategorier
Prisjakt

tobias_gson

Medlem sen 2011-01-07
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Roborock S5 Max
4.3
(36)
3 890 kr
ett år sedan*
Köpte denna I mitten av februari. Min första robotdammsugare. Mycket lätt att komma igång med: 1. Ladda ner appen 2. Följ anvisningarna för att koppla mot wifi 3. Tryck på clean. Det är häftigt hur väl s5 max på egen hand skapar en karta. Vi brukar plocka undan trasmattor (lite problematiskt med Matt fransar) och ställa undan lite saker från golvet och sedan låta den köra några varv. Plocka undan saker gör vi mest för att underlätta lite för den. Jag måste säga att den är väldigt kreativ på att hitta in i skrymslen annars. En gång lät vi trasmattorna i köket ligga kvar. Den damsugade till viss del dessa med. Men den råkade också vika ihop dem lite och knuffa dem åt sidan. Riktigt skönt att ha denna hjälpen som sköter golven. Jag och vi är mycket nöjda.
*Redigerades ett år sedan
Sony Xperia XZ1 Compact G8441
3.4
(38)
3 395 kr
2 år sedan
Trevlig och kvick mobil som får plats i en hand. Jag har använt xperia xz1 compact i strax över ett år nu och tycker den är mycket bra. Jag trivs med att den får plats i en hand. Vid de tillfällen jag bär något i ena handen kan jag utan problem manövrera mobilen med en hand (vilket ej var möjligt med föregående telefon oneplus one 5,5"). Ibland upplever jag dock att det är svårt att träffa rätt tangenter när jag skriver, för liten skärm? Positivt: Uppdateringar kommer regelbundet Batteritiden är bra Den upplevs kvick Kameran är bra tycker jag Vattentät Får plats i fickan Negativt: Sonys egna appar som ej går att ta bort. Vissa appar går inte att inaktivera Sammanfattning: Mycket bra, eventuellt något liten skärm för mig. Min användning: Youtube, meddelanden, facebook, surfa, inga spel.
Benq M2700HD
3.5
(17)
10 år sedan*
Skärmen är fin och bra! Den har gott om anslutningsmöjligheter och är ett mycket bra alternativ om man inte vill ha en TV. Däremot så är jag inne på min andra skärm nu. Jag skickade tillbaka den första p.g.a. backlight bleeding som inte var acceptabel. Ersättningsskärmen jag fick hade större backlight bleeding än den första jag hade. Jag mejlade benq och frågade om det var mycket problem med backlight bleeding på den modellen. Svaret jag fick var: "De FLESTA av den modellen har lite backlightbleed tyvärr" Jag kan tyvärr inte rekommendera den här skärmen om det är så. Den är bra... MEN
*Redigerades 10 år sedan