Kategorier
Prisjakt

JanneVTR

Medlem sen 2011-01-05
5
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Xiaomi Redmi Note 8T 64GB
4.1
(8)
2 329 kr
9 månader sedan
Köptes för under 2000 kr. Haft en redmi note 7 innan. För dessa pengar kan jag bara säga Köp. Väldigt prisvärd om du inte måste ha det "värsta".
Xiaomi Redmi Note 7 (4GB RAM) 64GB
4.5
(32)
1 990 kr
2 år sedan*
Köptes för ca en vecka sedan på Mi store för 2290kr. Otroligt prisvärd mobil. Valde mellan denna och Moto One vision, men det blev denna. Denna var då nästan en tusing billigare. Stort plus är batteriet. Räcker mer än en dag för mig. Kameran är väldigt bra och detaljrik. Bra även att filma med och klarar sig bra i mörker tycker jag. Skärmen är även den väldigt bra med bra färger. Fingeravtryck funkar bra. Helt enkelt en bra mobil till ett väldigt fördelaktigt pris. Enda jag saknar är android One från min fd Nokia 6.1. Den fick sonen ta över.. Måste uppdatera lite. Fruktansvärt mycket mobil för väldigt liten peng. Ökar från fyra till fem stjärnor. Bara köp😉
*Redigerades 2 år sedan
Nokia 6.1 Dual SIM 32GB
3.8
(8)
3 år sedan*
Är en sån person som verkligen kör "slut"på grejerna. Hade en Huawei p8lite sist som hängde med i över 2 år. Första intrycket då luren köptes igår: För mig verkar det vara en väldigt bra telefon. Bra både mjuk och hårdvara. Ända är att jag inte fick tag i något plånboksfodral, så man känner att luren blir varm. Kanske pga att bakstycket inte är plast. Valde mellan denna o Moto g6. Kommer att återkomma efter en tids användning. Har haft luren en tid nu. Ta mitt omdöme med beaktande att jag inte byter lur ofta. Jag tycker denna telefonen är helt perfekt. Lagom stor, snabb bra kamera o skärm. Hade ett bekymmer med kameran. När kameraappen användes, så gjorde telefonen en omstart. Men efter googling o en mjuk omstart funkar det igen. Därav ej full pott. Annars hade det blivit fullr
*Redigerades 3 år sedan
Sony Xperia Go
3
(44)
2 625 kr
8 år sedan*
Denna luren fungerar som den ska. Hade en X10 innan. Gillar storleken på denna. Ska vara lite tåligare än vanliga mobiler. Har inte haft den under vatten. Har bara ett minus som är stort, batteritiden är löjligt dålig. Vanligt användande dvs. Ringa några samtal, surfa lite o ta några bilder. Då håller batteriet om man har tur en dag. Har stängt av så mycke funktioner jag kan, men det blir inte bättre. Annars en kanontelefon för helt ok peng.
*Redigerades 8 år sedan
Nokia 5230
3.9
(37)
10 år sedan*
Helt ok om man inte förväntar sig att den ska ta bra bilder. Kameran är inte bra, men vad kan man förvänta sig av en 2 mgpix utan blixt? Annars smidig i storleken då den inte är så bred utan mer långsmal. Kommer att skaffa en med bättre kamera.
*Redigerades 10 år sedan