bongomatic

Medlem sen 2004-09-30
12
Bidrag
5
Hjälpsamröster
SodaStream Pepsi Max 440ml
2.7
(2)
41 kr
15 dagar sedan
Nja det blir bara blaskigt med dålig eftersmak.
On By Netonnet Floor Fan 10
1.8
(1)
299 kr
3 månader sedan
Basen till fläkten luktar något hemskt. Luktar som en ladugård, kör du denna i en timme så luktar hela ditt hem som du är inneboende med en ko. Fick hem ett nytt ex efter klagomål, även den luktade lika hemskt och med lika smutsig bas. Den första basen var också sprucken och smutsig, som den stått i ett lerfält i flera veckor. Fläkten i sig är ok, vibrerar och klickar en del dock.
D-Link DWA-192
3.5
(5)
824 kr
4 år sedan
Bra hastighet, märker ingen skillnad mer eller mindre mot kabel, ingen direkt latency eller packetloss när jag spelar. Dock, varning för drivrutinerna, om det går kör med realteks windows 8.1 drivers, då D-link drivrutinerna får min dator att ha problem med mitt USB ljudkort, i värsta fall kraschar hela Windows vid startup. Så försök undvika drivrutinerna så är hårdvaran bra! Stort avdrag dock för drivrutinsproblemen.
Asics Gel-Trail Lahar 6 GTX (Herr)
3.8
(1)
6 år sedan
Jag köpte dessa skorna efter ha testat ungefär 20 st olika skor. Dock först måste jag säga, jag köpte inte skorna för att springa med utan för att ha ett par bra skor medans jag läker mitt brutna ben. Alltså, jag köpte dem för ortopediska skäl och allt jag har gjort är hoppat runt (upp och ner för en jävla massa trappor;)) och gått med dem i långsam takt. Iaf, efter ha testat 20 skor och testat dessa i två veckor bestämde jag mig för att ta en storlek för stor (pga av svullen fot) och är riktigt nöjd. De är stabila som bara den och dämpar mina 95 kg hoppande ner och upp för trappor 2 gånger i veckan. På min modell har skorna en betydligt bättre sula som har riktigt bra grepp, den rör sig inte en millimeter utan jag vill det. De är stabila och stödjer mig (jag går på ytterkanten av mina fötter) bra. Skorna sitter perfekt på mina fötter, jag har väldigt höga fötter men något korta, därmed skulle jag bli förvånad om de sitter lika bra för dig, testa först! De är inte superbekväma att ha på sig när man bara sitter, för de är rätt stabila och har hårt grepp om foten, något jag eftersträvade, dock är de väldigt lätta och smidiga att gå i! Som sagt, jag har inte bedömt dessa skorna efter hur de är att springa i. för mina ändamål har de varit perfekta dock, har använt de i en dryg månad nu.
Sida 1