Prisjakt

Knudsen777

Medlem sen 2011-01-03
19
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Stiga SBP 375
Full Star 1
3.8
(2)
3 919 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
HAr sedan tidigare en Ryobi 42Cc som gav 10 kubik / min. Den orkade inte våta eklöv så det blev att sälja. Letade efter en kraftig blås som klarar "allt" vad gäller löv. Tittade på Husqvarna 580BTS och Stihl BR 700, ganska dyrt men 100% kvalite. Sedan hittade jag Stigan, Stiga SBP 375. Jag jämförde de tre och såg att Stigan har bättre specs en Stihl 700 och ganska likt Husqvarna 580. De trägårdsmaskiner jag redan har är Husqvarna och Jonsered + en Stiga kantklippare storlek liten. Den är ca 14 år gammal, skitbillig men fungerar så bra, startar alltid med samma tändstift och aldrig servad..men den startar :) Min tanke är, om min stiga funkat i alla år så varför inte en lövblås från Stiga oxå och då även spara över 3000 kr. NU TILL MITT BETYG: SÅ Nöjd, vilket blås och kraft, skjuter undan löv som grenar. Startar lätt om man ställer choken rätt och pumpar bensin 6-10 x innan. Jag är 192 cm och ca 110 kg, den passade mig perfekt och var skön att bära! Kan varmt rekommenderas till liten som mycket stor villa. Kan oxå sägas, vi har ekträd + kjörk + syren över allt på vår vår 4700 m2 stora trägård. KÖP är min rekommendation!
*Redigerades ett år sedan
OBH Nordica Air Force 460 EO9282NO
Full Star 1
4.2
(14)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Köpte denna för att testa då jag läst att många batteri dammsugare numera är ganska bra. Får säga att denna är över alla förväntningar, det man ser i dammsugar påsen är allt från super fint damm till större partiklar. Vi har hund och nu ser man hur mycket den fäller, håren tas lätt upp via roterande borsten. Det enda jag kan "klaga" på är att det borde funnits ett enklare sätt att bli av med håren i borsten, annars är jag sjukt nöjd.
*Redigerades 2 år sedan
MediaMarkt
OK
(500+)
Usel
6 år sedan*
Hej. Har varit mångårig kund hos media markt, men nu är vår relation slut. Köpte från sjukhussängen en Nexus 6P 128GB för 6290kr, efter några dagar skriver MM i ett mail till mig att priset var fel och skullevarit 7490kr. Jag påtalade vad konsumentlagen säger och att jag själv inte förstod då jag köpte den att priset var fel. Förklarade oxå att jag haft en stroke och att telefonen var en tröst i allt elände. MM godkände i efterhand köpet och lovade leverera varan. Nu 6 veckor och 2 dagar senare har MM fortfarande inte levererat det jag köpt, jag har ring och mailat men ingen hör av sig, de säger att de svarat mig på mail, men inget finns av svar på min epost. Jag har bet dem höra av sig via telefon, men ingen ringer. Jag förstår nu att de ljuger, de kommer inte leverera telefonen, har talat med dem som beställt samma vara samma färg och storlek på telefonen samma tid som jag lagt min beställning och även 2 veckor efter mig som har fått sin telefon. MM är inte längre det de varit, de lämnar ut priser som de senare inte står för, en av grunderna till E-handel är tryggheten för oss som kunder, att jag kan vara säker på att få varan jag köpt. Kan idag inte rekommendera MM till någon, djupt besviken på ert bemötande och hantering i detta ärende.
*Redigerades 6 år sedan
Bolist
Bra
(274)
Utmärkt
6 år sedan*
Vad annat kan man ge ett företag som ställer upp för sina kunder även om det blir fel. Låt mig förklara, Bolist fick teknisk fel på sin server, många av deras priser blev tokigt låga, jag köpte en vedklyv för 579kr ink frakt, klyven skulle kostat 4490kr, jag trode priset var rätt och köpte en till mig och en som present. Bolist kunde vald att häva köp, jo faktisk då priset var tokigt lågt borde jag och många andra förståt att något var fel. Bolist valde trotts detta att låta varje kund beholla sin vara till fyndpriset. Jag skriver detta då jag ärligt tycker att de förtjänar 100% beröm, jag trode inte själv att jag skulle fått varan! Stort tack Bolist, jag kommer fortsätta "fynda" hos er :) Mvh Henning Knudsen
*Redigerades 6 år sedan
Bose CineMate 1 SR
Full Star 1
3.6
(6)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Låter surt för de pengarna. Återköp
*Redigerades 6 år sedan
Spartoo.se
Utmärkt
(69)
OK
6 år sedan*
Hej. Beställde Salomon XA Ultra 2 GTX 3D, och fick hem XA 3D GTX, bilden de har på sin sida stämmer ej överäns med varan. HAr försökt nå dem med det är Omöjligt! Deras sida http://www.spartoo.se/Salomon-XA-PRO-3D-ULTRA-2-GTX-x644791.php Skon som stämmer med varubeskrivningen är http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=966089, På rätt sko skall det stå ULTRA 2 och ENERGY 2 Efter antal påringningar svarar de på telefon. De erkände fel och erb nya skor (de hade inte Energy 2 ändå) så jag fick 350kr i rabbat!
*Redigerades 6 år sedan
Igor Sport
Usel
(21)
Utmärkt
6 år sedan*
Hej. Beställde tre par skor och lite annat. De mätte skorna för mig och skickade det de trode skulle vara bra, var tyvärr för stora, skickade tre nya par som passade perfekt. Otroligt bra service och OTROLIGT snabb frakt, dagen efter kom skorna! Ni skall ha stort tack för all hjälp! Mvh Henning
*Redigerades 6 år sedan
Sony HT-CT770
Full Star 1
4.3
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Hej. Tittade runt efter en värdig ersättare till vårt 2.1 system hemma med 5.1 hifi förstärkare med två hifi högtalare Tangent och centerhögtalare Canton. Vi är vanna med krispigt klart ljud med fyllighet, så kraven på ett mindre system med soundbar + baslåda var ganska stor utan att lägga +10.000kr och mer. Vi åkte runt och lyssnade på mängder av olika system. Vi fattade rätt snart att system under 2000kr ofta inte lämnar något kvalitet ljud. Vi letade först efter system med bra ljud runt 5000kr, funktioner kom senare. Krav var Hdmi, trådlös bas, optisk anslutning och inte minst bluetooth. Det låg mellan, Harmond Kardon, LG 5540, Philips, Denon, och Sony CT770. Lg 5540 passade vår tv LG 980V, men det fattades mellan register. Harmond kardon hade sjukt bra ljud, men inget HDMI och var oxå ganska ful, Philips HTL9100 var stor och detta med att bära runt högtalare var inget som tilltalade oss. Denon hade oxå mycket bra ljud men inte tilltalande gällande utseende. Vårt val blev Sony CT770, sjukt bra ljud, snyggast, HDMI 3 in och en ut (Audio return channel), ARC Hdmi styr tv hdmi, så allt ljud som kopplas in på tvn går ut genom soundbaren...Smart :) Även bluetooth NFC som gör parkopplingen extremt enkel. Basen är mycket responsiv och systemet är mycket lätt att installera. Hänger du soundbaren på väggen har den en inbyggd sensor som automatisk justerar ljudet :) Smart. Ska du ha en soundbar med bra filmljud och även hifi ljud...KÖP, mycket bra. Prutade oxå på media markt, från 4490kr till 3300kr :) Detta då MM hade sabbat sig lite vad gäller tvn. Nu har vi plats över i tv bänken och fortfarande mycket bra ljud! KÖP, du kommer inte bli besviken!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1