Kategorier
Prisjakt

hanslj

Medlem sen 2010-12-29
10
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Krusell Malmö FlipCase for Sony Xperia Z3
1.8
(1)
149 kr
5 år sedan*
Bra intryck till en början. Urdålig hållbarhet i det långa loppet. Jag har haft skalet i ett halvår och klistret har släppt, en av magneterna som håller skalet stängt är puts väck. Rekommenderas inte.
*Redigerades 5 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
9 år sedan*
+ snabba och mjuka rörelser + storlek + xbox + integration med gmail och hotmail + simplistiskt operativ (utseendemässigt) - Hal som fan. Den går knappt att använda utan gummiskyddet. - Hörlurarna. Jag får fysiskt ont i öronen av passformen. - Bara två "tiles" i bredd. Vill man ha mer information än från 8 appar så får man bläddra. - Skype stänger av sig totalt när man går tillbaka till hemskärmen (lägger sig ej i bakgrunden). Detta må vara en funktion i operativet, men den suger i sådana fall. - Musikspelaren är värdelös. När man spolar i en podcast och råkar röra fingret en hundradels milimeter så byter den låt när man släpper. - Telefonen låser sig när man lyssnar på musik och surfar samtidigt (Seriöst MS?) - Widget skulle verkligen behövas. - Kompisar har haft problem att få mms till sina lumias. - Viber kan fortfarande inte användas för att ringa med (Det beror förmodligen på utvecklaren, men appen är mycket bättre på android). - Avsaknad av kamera på framsidan. - Sämre touch-kontroll i kanten av skärmen. - Kameran är inte den bästa
*Redigerades 9 år sedan
Sony Ericsson Xperia Mini
4.2
(29)
10 år sedan*
Här får ni en historik sen ungefär ett år tillbaka. Suverän lite sak. Den är ljusår bättre (och snyggare i gränssnittet) än den HTC Wildfire jag suttit med. Mjuk och fin i rörelserna när man bläddrar på sidor. Det enda jag har att klaga på är den sedvanligt dåliga batteritiden. En stjärna dras av pga batteri-tiden (förkastlig) och en stjärna dras av för problemet som JTL85 beskriver när skärmen låser sig totalt. Det enda man kan göra då är att ta ur batteriet. Uppdatering: Tyvärr så verkar min telefon har lite problem med mottaningen när det gäller 3G-nätet. Mottagningen när man använder 3G verkar vara sämre/svagare. Där jag har 90% på G har jag som bäst 18% på 3G. 2012-01 Uppdatering långt senare: Min lilla Mini har nu börjat få problem med den kapacitiva skärmen. Ju varmare telefonen blir, desto mer "spöktryckningar" blir det (det är som att någon sitter och trycker på skärmen, så menyn hoppar upp hela tiden). Trots manuell återställning och rensning av telefonen så kvarstår problemet. Sony vill att jag ska lämna in den. Det tycker jag inte den är värd. 2012-04 Sista uppdateringen. Sen Android 4.0 så funkar den precis som den ska igen. Operativsystemet är mycket snyggare och allt är lite mer logiskt i sin utformning. Tack för det Sony. Lite snabbare uppdateringar nästa gång tack :) 2012-07
*Redigerades 9 år sedan
Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 16GB
4.2
(45)
9 år sedan*
Snygg men laggar till som fan ibland när man byter till nästa hemskärm. Hela sidan hackar fram. Det blir till att lämna tillbaka eller sälja :( Jag pröjsar inte 4500 för att vara missnöjd. Hade jag betalat 2000 så kanske.
*Redigerades 9 år sedan
Discshop
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Beställde och fick leverans efter två dagar. Som sig bör.
*Redigerades 10 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Beställde filmer på cdons hemsida. Fick de efter tre dagar.
*Redigerades 10 år sedan
HTC Wildfire
3.6
(114)
10 år sedan*
Långsam som tusan. Den är inte det minsta följsam när du scrollar ner längs sidorna. Ibland hoppar den plötsligt iväg ner till botten av sig själv. Uppspelning. Räkna med att telefonen inte svarar på fem sekunder när du väl startat en podcast. SMS. Ordlistan är förkastlig. Räkna med att förlora 20 minuter av ditt liv när du raderar sms. Har du mer än 1000 i en konversation så säger jag bara lycka till. MMS. Bilder komprimeras ner till 10 kb när de skickas. Vill du skicka ordentliga bilder, använd Gmail. Kamera. 5 MP med autofokus my ass. Skitkvalitet på bilderna. Den måste ladda om skrivbordet titt som tätt. Skärmen fullkomligt äter batteri. Skype är bara att glömma. HTC Sense är otroligt fult. När skärmen stänger av sig för att spara energi så stannar ex youtube helt, även om jag vill lyssna vidare. Det positiva? Den har rätt storlek. Det finns så mycket bättre telefoner i denna prisklassen. Gå inte på niten som jag gjorde.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1