Prisjakt

tuffno

Medlem sen 2010-12-28
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Xiaomi Mi Box 4K
Full Star 1
3.6
(10)
t
tuffno
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Klockren enhet som är extremt prisvärd. Detta är inte som vissa tror en Android enhet. Det är en AndroidTV enhet. De båda OS:en skiljer sig ganska kraftigt i utseende. Utbudet av appar är därför begränsat eftersom alla leverantörer ännu inte har gjort några AndroidTV appar och att "side loada" in vanliga Android appar fungerar bra men det är stor chans att de krashar eller att interfacet är helt missanpassat. Kodi fungerar klockren och finns i Google play store och är enkelt att installera. Andra populära appar som finns till android TV är Netflix, Youtube, SVT Play, TV4Play. Räkna med att alla seriösa tillverkare kommer att utveckla appar för Android TV inom kort. Fjärrkontrollen fungerar bra och använder bluetooth och inte IR. Vill du ha en bra Kodibox med inbyggt Chromecast köp denna box. Om du vill surfa runt i en webläsare på TVn, så köp en vanlig Android Box eller en Windows box. PS. Den finns på alla asiatiska websidor för 500-650 kr, vilket är samma pris som en Chromecast kostar.

Jaybird X3 Wireless
Full Star 1
3
(92)
t
tuffno
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köp inte dessa. Bra ljud, Sitter bra i örat, bra batteritid. Inget av detta spelar någon roll dock. Såvida du inte tänker tejpa din telefon i nacken så kommer din bluetooth anslutning brytas konstant när du använder X3. Små glapp i musiken hela tiden gör det olidligt att använda det. Jag provade ha telefonen i bröstfickan och då glappade anslutning måttligt mycket. I byxfickan fungerade det superdåligt. Jag sökte ganska mycket info innan jag köpte och i princip alla reviews hyllar Jaybird X3. Det var först efter att jag märkte problemet med anslutningen som jag började googla på det specifika problemet och det visar sig vara massor med samma problem och ingen lösning. Som sagt. Köp ej.

Samsung HW-K460
Full Star 1
3.1
(11)
t
tuffno
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ok ljud i bar:en. Hör knappt något från subwoofern om man inte skruvar upp ljudet väldigt högt. På normal volym är det mer bas i bar:en själv än det är i subben.