Joeo

Medlem sen 2010-12-27
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Batterikungen
Bra
2 år sedan

Fick korrekt hjälp med val av batteri och ganska snabb leverans också, 4-5 dagar allt som allt. Om det lilla paketet kommit till brevlådan istället för ombud hade det varit fullt betyg.

Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
4 år sedan

Gå inte på snabbfrakten. Det finns uppenbart ingen som helst leveranssäkerhet. Beställd tisdag förmiddag, ej packat fredag eftermiddag är inte okej om det så varit fri frakt. Avbeställt, dom kronorna extra är bättre spenderade för att få boken direkt i handen i butik.

Billigteknik
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Mycket bra leverans, beställde en laptop måndag kväll och kom fram före lunch på onsdag. Demo-exemplar i nyskick som utlovats. Batteriet verkar som nytt, också. Förinstallerad och redo för användning på 10 minuter. Rekommenderas för att få mer dator för pengarna. Det enda jag har att att anmärka på var den något sparsmakade packningen, datorn var visserligen fixerad i kartong och skumpade inte runt men jag hade nog gärna sett lite mjukt emballage(bubbelplast/frigolit) också. Ingen skada skedd.

Sennheiser PC 350
Full Star 1
3.4
(27)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Dessa lurar känns kraftigt underbetygsatta. Har haft dom i snart 6 år, ljudet är detsamma och micen är helt brusfri. De enda spåren som satts är att lädret på lurarna vittrat bort och skumgummit sitter lite lösare. Men då snackar vi som sagt nästan 6 års gaming. När dom väl är på plats på öronen är det ingen skillnad. Modeller innan jag haft i 500-1000kr-kategorin gick alltid sönder inom 2 år, speciellt micen, och satt aldrig lika skönt. Micen på detta är med headsets-mått gudomligt, det kan sitta en polare(eller kanske din morsa ;)) en meter bredvid dig och snacka utan det går igenom. Ljudet är också högt över medel, för att inte säga riktigt bra. Kanske inte lurarna jag köpt om jag bara skulle lyssna på musik, men då köper man väl inte ett headset till att börja med. Summa summarum, headsetet kostar en del, men allt är rejält byggt(speciellt sladden och micen) och i slutändan tjänar man pengarna tillbaka. Att man kunnat behålla samma pris i 6 år säger en del. Edit: Är inne på mitt andra par nu, är fortfarande lika nöjd.

MediaMarkt
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 5 år sedan

Beställde på måndag, varan lämnade lagret på fredag, och jag fick den hemkörd på onsdagen veckan därpå. Om det inte varit gratis leverans hade jag inte tyckt att det är en acceptabel leveranstid. Att utkörningen med posten inte sker direkt kan man köpa, men en hel arbetsvecka för att lämna lagret? Då kan man bättre.

Arozzi Enzo
Full Star 1
2.8
(8)
1 435 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

En bra uppgradering från min gamla IKEA-stol. Gott om sittplats för en normalstor människa och bra sittkomfort om man som jag bara sitter några timmar i stöten. Höj och sänkbar med stadiga armstöd(enligt mig kanske det viktigaste med en datorstol). Har minimalt "gung", så gillar du att luta dig bakåt välj en annan stol. På minussidan pillet att sätta ihop stolen, vilket inte var det enklaste på egen hand. Dessutom knapphändiga instruktioner. Ett tips är att sätta ihop armstöden med ryggen först, det är enklast. Ger den en 8:a eftersom jag fick den för 1100. För det priset är den mycket prisvärd. Lägg på en femhundring så sjunker det till ett medelbetyg.