Prisjakt

Unregistered0d9ba76c

9
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Dark Souls - Prepare to Die Edition (PC)
Full Star 1
3.2
(11)
1 310 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*

Håller med 2 andra här, mycket bra spel. Underbart belönande om du är uppmärksam och lär dig av dina misstag. Men som andra nämnt så är det i princip ospelbart med mus och tangentbords utan dark souls mouse fix. En handkontroll rekommenderas. Vill man spela med tangenbord så bör man ersätta xbox 360 knapp texturerna som spelet använder sig av. Och detta görs genom durantes DSfix "texture override" alternativ. Länk till tangentbords ikoner: http://darksouls.nexusmods.com/mods/41 Länk till mus fix: http://pages.cs.wisc.edu/~petska/ Har kommit ut ganska mycket texture mods till detta, dark souls nexus är värt ett besök. Gjorde en pastebin med några länkar och lite instruktioner för installation + färdigt pack med texurer som jag samlat på mig under en tid. En del texturer är ganska långt ifrån orginal så ja rekommenderar att man sett orginalet innan, sen så kräver det lite mer av din dator. Pastebin länk: http://pastebin.com/JbSsDK2V Skulle också villa säga att pc versionen med mods ger dig mycket mer spel för pengarna jämnfört med konsol versionen. Dock så kommer det med GFWL som är en plåga. Det finns en mod som gör det lättare att ansluta till kompisar, rekommenderas starkt. http://darksouls.nexusmods.com/mods/334/ **uppdatering** Tog bort länken till texture mods packet. Vid närmare eftertanke är det inte schysst att ladda upp andras arbete till en annan host. Men lämnar kvar bilden med med mod listan jag provat. Bara att googla så bör det dyka upp.

*Redigerades 9 år sedan
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC)
Full Star 1
3.6
(8)
98 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Bästa pc spelet i min mening tillsammans med call of pripyat. Finns massor med folk som än idag gör moddar till dessa spel. Rekommenderar Zone of Alienation om du vill ha en utmaning. Och att du ändrar lite i "xr_danger.script" ändra local def_ignore_distance_hit = 150 till local def_ignore_distance_hit = 15 eller något liknande, gör så att du kan smyga bättre och att fiender inte upptäcker dig genom väggar. Har inte riktigt hittat bästa värdet än, började från 1. Du kan också ändra i "m_stalker.ltx" transparency_threshold är hur lätt fiender ser dig genom buskar och träd, transparency_threshold = 0.9 ; 0.75 ^det värdet verkar funka ganska bra under [stalker_vision_free] (inte upptäkt av fiender) finns plats för mycke ändringar. Har inte hittat perfekta värden än men, lek runt och prova lite själv. Rätt skoj att se ändringar luminocity_factor är hur lätt fiender ser dig i mörker, ju högre värder desto svårare har dom att se dig. Ja detta skulle väl inte vara en instruktionsbok, men jag kommer så lätt av mig. 10/10 uppdatering: bör också ändra eye_fov till någonstans mellan 180-230 om du gjort ändringar som nämnts ovan. Ändrar man inte eye_fov så kommer fienderna vara så gott som blind om du inte är rakt under näsan på dom.

*Redigerades 9 år sedan
Fractal Design Define R4 (Svart)
Full Star 1
4.5
(77)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Bästa chassit jag haft, kabeldragning och luftflöde är kanon. Lätt att flytta runt hårddiskar. Här är en bra video som visar det mesta. https://www.youtube.com/watch?v=UbhlQ0hrZMo -Fläktarna låter för mycket. Uppdatering: Stryker det där sista, var noctua fläktarna till cpu kylaren som gick på fulla varv trots att jag satt dom på lägsta genom bios, fixade det med en fläktkontroller. köp

*Redigerades 9 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*

Handlat hos dom länge, aldrig haft några bekymmer.

*Redigerades 9 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*

Bäst, underbar kundtjänst. Och tack för godiset!

*Redigerades 9 år sedan
Tomb Raider (PC)
Full Star 1
3.7
(8)
54 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Har gillat de flesta Tomb Raider spelen sedan de första släpptes 1996, detta spel känns inte som Tomb Raider. Men om man skulle kalla det Adventure Woman on the lost island skulle de kännas rätt ok. +Utmärkt pc version, tack Nixxes software. Och Sqeenix som fundar bra pc versioner. -För mycket så kallade QTE (quick time events) och cinematiska scener. -Dyngtråkigt att klättra runt, dom har tagit bort möjligheten att misslyckas. Spelet håller din hand, så att säga. -För lätt på alla sätt och vis. I övrigt känns de bara sådär , antar att dom ville få fler folk att kunna spela så dom gjorde det lätt och cinematiskt. Orkade inte spela till slutet, fick 10 timmar ur detta. Som en annan har sagt, känns redan som att jag spelat detta.

*Redigerades 9 år sedan
BioShock Infinite (PC)
Full Star 1
4.3
(12)
47 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

+Tjusiga miljöer +Bra pc version +Spelet fick mig att vilja spela klart det till slutet -Tråkiga vapen uppgraderingar, vapnen ändrar aldrig utseende som i de tidigare spelen. -Många vapen återanvänds som en annan version med lite annorlunda egenskaper. -Något dum AI, även med de så kallade 1999 mode. -Säsongspass med dlc planerat redan innan spelet släpptes. -Kan bara bära 2 vapen samtidigt. Kan inte sätta längre betyg, spelet lämnade på något vis en bra eftersmak.

*Redigerades 9 år sedan
Fractal Design Adjust 108
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Mina 2 Corsair AF140 silent edition och ett par Noctua 140mm gjorde ifrån sig konstiga ljud vid lägre varv, mycket irriterande. Provade med en annan fläktkontroller och felet visade sig vara denna adjust 108. Hittade fler som har samma problem: http://www.sweclockers.com/forum/56-kringutrustning/1178397-fractal-design-gor-buggig-flaktkontroller-adjust-108-a/ och http://www.youtube.com/watch?v=z4rvLOc25Rs Annars så är den rätt stilig och lätt att installera, skulle inte rekommendera den om du stör dig på oljud. Hoppas fractal design kommer tillbaks med en ny förbättrad version.

*Redigerades 9 år sedan