Prisjakt

knodd

Medlem sen 2010-12-23
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Toolab
Bra
(500+)
Bra
3 år sedan
Har beställt två gånger från Toolab och vid båda tillfällena har det tagit ca 2v att få sakerna trots att det är lagervaror enligt hemsidan. I övrigt är de väldigt bra att ha att göra med, vettig prisnivå, bra emballerade paket, enkelt att betala. Tyvärr så gör deras långa leveranstider att jag kommer att dra mig för att beställa i framtiden.
Ljusihem
OK
(9)
Utmärkt
3 år sedan
Ljusihem hade ett pangpris pris på Philips Hue lampor som jag beställde, visade sig att de hade ett prisfel (252kr för 2st White Ambiance). Trots att de hade all rätt att neka då priset var felaktigt så valde de att skicka ut varorna. Snyggt gjort, ni har visat att ni är ett företag som är seriöst och tar ansvar långt längre än vad som krävs. Lamporna kom bra emballerade och leveransen gick på en dag så fort de fått in lamporna på lagret.
Klsab
Usel
(1)
Utmärkt
5 år sedan*
Fick ett väldigt bra bemötande där Bengt innan köp gick genom mitt behov av komponenter innan köp, fick raka svar på mina frågor där jag tog billigare komponenter i vissa fall pga rekommendationer från Bengt. Larmet kom konfigurerat med alla komponenter tydligt uppmärkta var de skulle sitta. När jag fastnade med något så var det bara att ringa för hjälp trots att det var helg. Har även fått snabb och bra hjälp när jag så behövt efteråt. Plus Extremt bra service/support - även helger/kvällar Tillgång till Visonic appen - långt ifrån alla återförsäljare erbjuder detta. Snabb leverans Tydlig dokumentation följer med över hur ditt larm är programmerat Larmkomponenter tydligt uppmärkta var de ska sitta Förkonfigurerat larm om så önskas utan extra kostnad Följde med lite sötsaker i lådan Minus Dyrare än en del andra återförsäljare
*Redigerades 5 år sedan
Babyland SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Snabb leverans och bra priser överlag. Gjorde dock misstaget att välja Postnord som fraktbolag och det resulterade i att 2 av 3 paket var det transportskador på både utvändigt och på produkterna. För att göra en lång historia kort : Babyland skötte detta över förväntan och skickade ut nya varor på dagen med bud och babylands kundtjänst väldigt lätta & trevliga att ha att göra med. Det enda konstruktiva jag har att säga är att under sommaren var det förkortade öppettider på kundtjänsten vilket gjorde att det var svårt att komma fram på telefon samt att det tog tid att få svar på mail och där hade jag önskat snabbare svarstider, men som tidigare nämnt väldigt trevliga och lösnings orienterade. Rekommenderas starkt.
*Redigerades 5 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Snabba leveranser, gratis frakt och returfrakt samt snabb och problemfri hantering av returer har gjort Outnorth till mitt förstahandsval.
*Redigerades 8 år sedan
Grillhouse
Bra
(12)
Utmärkt
10 år sedan*
Har precis fått hem min andra beställning från Grillhouse och kan inte göra annat än att tacka & bocka för ett mycket trevligt & professionellt bemötande. Jag blev uppringd av en mycket trevlig herre som frågade vilken DHL service point jag ville ha paketet till, han tog sig även tid att besvara de frågor jag hade om deras sortiment. Paketet fanns att hämta ut inom 24h efter lagd order där allting var väl paketerat. Prismässigt ligger de väldigt bra till - lägst på de flesta artiklar inom kategorin heta snacks/såser. Hemsidan är lätt navigerad och det finns en bra struktur. Artiklar som tex har 1 i lagersaldo kan du inte beställa två av - vilket jag uppskattar. Det enda jag skulle önska är att de ytterligare breddar sitt sortiment inom kategorin heta såser. Kan inget annat än att varmt rekommendera Grillhouse. Uppdatering 2011-12-21 Senaste beställningen kom snabbt & välpakat som vanligt dock hade DHL lyckats klämma paketet så en produkt gått sönder. Mailade grillhouse i informativt syfte - blev erbjuden ersättningsprodukter för motsvarande värde fraktfritt alt. avdrag på räkningen direkt. Tack för en utmärkt service och jag ser fram emot att beställa av er i framtiden.
*Redigerades 10 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Extremt snabb leverans, fick det jag beställt dagen efter.
*Redigerades 11 år sedan