oggs

Medlem sen 2010-12-22
9
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Ellos
Bra
(500+)
Dålig
2 år sedan

Min beställning blev annullerad efter en vecka men anledning av att den enligt dem var slutsåld. När jag går in på deras hemsida finns den fortfarande i lager. De har dessutom dragit pengar från kontot, detta innan de ens har skickat varan då med andra ord. Uselt.

MediaMarkt
Bra
(500+)
Dålig
2 år sedan

Utan tvekan den sämsta kundupplevelsen jag varit med om. Kundtjänsten är verkligen usel.

Addnature
Utmärkt
(500+)
Dålig
2 år sedan

Beställde från Addnature och fick orderbekräftelse. Däreffter har jag inte fått vad jag beställt och kundtjänsten svarar knappt på mejl och erbjuder ingen lösning. Har handlat här flera gånger tidigare men aldrig igen. Undvik!

Lundhags
0
Dålig
2 år sedan

Har beställt två gånger, och vid båda tillfällena har de tagit bort min beställning. Jag har fått standardmejl på norska utskickade till mig. Vid kontakt med dem får jag oftast inget svar alls. Om jag får något svar är det alltid på norska och då av helt oförstående och usel kundservice. Idag fick jag en rekommendation att köpa en fyra gånger så dyr vara i stället för den jag beställt. Rimligt tycker de.

Libratone Q Adapt In-ear
Full Star 1
3
(1)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Efter att ha testat hörlurarna en timme i hemmet har jag börjat få en bild av produktens funktioner och kvalitet. Självklart behövs det mer aktiv användning vid exempelvis resor och tester i mer bullriga miljöer för att få en bättre uppfattning. Brusreduceringen är klart godkänd och är jämförbar med Bose QC25 men något sämre. Hörlurarna ger ifrån sig ett brus när man inte lyssnar på någon musik precis som hörlurarna från Bose, men spontant känns buset mer påtagligt på Q Adapt. Min uppskattning är att Q Adapt ger ifrån sig dubbelt så mycket brus som Bose QC25 gör. Det är nämnvärt att man inte stör sig på bruset när man lyssnar på musik med mycket ljud som exempelvis rock, house, och pop, men om man lyssnar på exempelvis ett pianostycke med lite mer tysta partier så kan man fortfarande höra bruset om man anstränger sig. Den tillhörande appen låter en kontrollera brusreduceringen i fyra olika nivåer vilket säkerligen kan vara användbart, detta kan man även kontrollera på knapparna på sladden och här märker man att bruset förändras beroende på nivå, men det försvinner aldrig helt. Även EQ går att kontrollera i appen och i det "neutrala" läget känns hörlurarna något bastunga för mig som är van vid ganska neutrala öppna over-ear hörlurar. I övrigt känns det som att hörlurarna levererar en ganska klar och behaglig ljudbild. Den stora fördelen med hörlurarna som får mig att överväga att behålla dem är naturligtvis att man inte behöver något batteri till hörlurarna som andra brusreducerande hörlurar behöver. Hörlurarna får ström från Lightning-kontakten, men jag har ännu inte fått någon uppfattning över hur mycket det här kommer att påverka telefonens batteritid.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Undermåligt paketerad vara resulterade i en mindre defekt på min produkt. Ordentligt tilltryckt och trasig förpackning med pappersrester på produkten kändes inte så trevligt. Leveranstid på två dagar känns ok och drar upp betyget en smula. Efter kontakt med butiken uppdaterar jag mitt omdöme. Inet får en chans till :)

Philips Fidelio X2
Full Star 1
4.2
(63)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kvalitetsbrister med limmade öronkuddar som ska vara utbytbara samt obalans i lurarna som gör att vissa frekvenser låter högre i den högra luren. Låter säkert bra om man får tag på "rätt" exemplar.