Prisjakt

Khenke

Medlem sen 2004-09-23
58
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Intenso 3.5" Memory Center 4TB
Full Star 1
3.4
(14)
1 202 kr
K
Khenke
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Prisvärd och fungerar som den ska för mig i Unraid men blir över 10 grader varmare än min 3TB Intenso, kommer snabbt upp i 50 grader vid skrivning under en längre tid ("många" minuter).

ZTE MF823
Full Star 1
2.9
(7)
K
Khenke
58 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Undvik. Tappar ofta uppkopplingen trots bra mottagning även när den tappat internetuppkopplingen. Dvs den HAR bra mottagning men har ändå ingen kontakt med Internet.

Wilfa ICM-C15
Full Star 1
3.6
(17)
K
Khenke
58 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Varning för vassa kanter! Jag skulle komma åt bakom maskinen på hyllan och och kom åt med ett finger på kylöppningen och skar upp ett rejält köttsår. Hade den kostat 200 kr på Biltema hade jag förväntat mig något dylikt, inte på en dyr maskin. Om den inte hade haft Biltema-kvalité hade jag gett den 7 stjärnor.

Golvshop
Utmärkt
(500+)
K
Khenke
58 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

11 dagar att leverera något i lager. Kommer inte beställa igen, och inte heller från något annat företag som har med bygghemma att göra (se omdömet som förklarar). Det är uppenbart att dom flesta 5:or är skriven av en och samma person!

Proshop
Utmärkt
(500+)
K
Khenke
58 omdömen
Usel5 år sedan

Otroligt strulig support! Nä, fullständigt värdelös support! På telefon säger dom att det kommer kosta 250:- att uppgradera BIOS till Ryzen 3000 stöd och att jag ska skicka in beställningen via e-post. Efter nästan ett dygn har ännu inget hänt och ringer igen till support. Får slutligen bekräftelse på ordern, utom att nu står det 450:- för att uppgradera BIOS samt att priset gått upp på två delar och att det nu är 4-5 dagars leverans på moderkortet. *suck* Beställde det mesta från Dustin istället. Så länge någon annan har det jag är intresserad av till inte allt för mycket dyrare kommer jag inte beställa här ifrån igen.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
K
Khenke
58 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Bra priser och utbud, men ljuger om levetanstid på webbsidan. Står 3-4 arbetsdagar, får bekräftelse med 7 arbetsdagar. Om det verkligen tar 7! arbetsdagar så är det 2 mer än när jag köpte en skärm från Sydkorea. Blev till att avbeställa och ligga ute med 10000:- som dragits från mitt betalkort. Beställde istället från ProShop som dessutom kunde hjälpa mig flasha om BIOS med stöd för Ryzen 3600. Kundtjänst på epost tog över ett dygn för att få ett klart besked om BIOS stöd, och att dom inte kunde flasha BIOSet. Kommer inte beställa fler gånger. Fick en extra stjärna pga enkelt att avboka beställningen. Men fick - 1 stjärna när jag tittat på betygen från deras system, uppenvart att majoriteten är skriven av samma person! Bedrägeri!

Sudio Vasa BLÅ Wireless
Full Star 1
3.7
(45)
699 kr
K
Khenke
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Skulle vilja ge både 10 i betyg samtidigt en 1:a. Det känns som en mycket bra produkt med några mycket kritiska fel. Det första som ger problem är att mina öron har fel storlek för medföljande öronpluggar. Dom sitter dåligt och ger ingen bas alls om dom sitter fel. Har beställt nya på Ebay för att se om det kan göra saken bättre. Viss musik ger ett fantastiskt ljud medan annan ger ett mindre bra intryck. Men det som gör att dom egentligen förtjänar en 1:a i betyg är att styrkan på bluetoothen är så dåligt att om jag har telefonen i fickan och hänger sladden bakom nacken så hackar det i mottagningen. Så ett par trådlösa lurar som har kortare räckvidd än ett par med sladd... Kan inte rekommendera dom, om du inte alltid kommer ha kort räckvidd med fri sikt mellan telefonen och lurarna!

Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6.3 MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VEHZ
Full Star 1
3.8
(11)
K
Khenke
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har kört den i en taskigt isolerad sommarstuga (spånväggar) och värmer 68 m2 (varav två stängda sovrum) ner mot -20, sedan har jag fått elda i brasan för att behålla behaglig temperatur (skulle gissa att det inte är pumpens fel utan att väggarna läcker värme som ett såll då det kommer bra med varmluft). Måste säga att den är smått fantastisk. Inte bara låg ljudnivå, den har ett skapligt behagligt ljud, inget jag stör mig på (och jag stör mig på nästan alla ljud). Det enda jag skulle önska är tids-styrning på fläkthastighet och inte bara temperatur. För kostnaden finns ingen konkurrent alls!