Prisjakt

gallsbojonas

Medlem sen 2010-12-13
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Cykelhuset.se
Utmärkt
(5)
Usel
2 år sedan*
Köpte en cykel där. En skada på framgaffeln (emballaget var helt), det kan hända vilken butik som helst. Mailade med dem för en vecka sedan om det och fick ett svar, efter det har jag mailat dem flera gånger utan svar. Har ringt dem och efter några gånger svarade de. De kunde inte hjälpa mig då, men de skulle ringa upp. Vilket de ej gjort... Uppdatering: nu har de ringt upp och hjälpt mig. Men kommunikationen från deras håll håller inte så hög klass. Tydligen har de skickat grejorna för över en vecka sedan, utan att ge mig ett sändningsnummer, så jag höll på att missa att hämta ut det. Har inte heller fått någon påminnelse från leverantören.
*Redigerades 2 år sedan
Bikester
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Snabba svar från kundtjänst. En veckas leveranstid, vilket företaget också angav på hemsidan.
Asus RT-AC66U
Full Star 1
4.1
(116)
1 008 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har fungerat endast sporadiskt under en lång tid. Nätverket försvinner och är borta ofta. Får använda min gamla router istället. Bonus då jag ser att nätverket från Asus är igång.
Clas Ohlson
OK
(380)
Dålig
6 år sedan*
Valde Clas Ohlson på grund av att de utlovade snabb leverans och att det fanns fasta butiker. De utlovade att de skulle skicka varan dagen efter beställning. Jag beställde varan i måndags, idag är det fredag och den är fortfarande inte skickad. I övrigt anser jag att Clas Ohlson är en bra butik, men nu i detta tillfälle när de inte levererar som utlovat så blir det inte bättre omdöme.
*Redigerades 6 år sedan